Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviS.pl [Dedyk] [Medium]

�Gruby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale już tego GM'a nie ma w Team i te eq całe zostało usunięte ;) Przeczytaj wcześniejsze tematy to się dowiesz co i jak <3

• Odpowiedzi 589
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam. Banda krętaczy i oszustów

spociłeś się ? to już XX post w tym temacie :)

O 19 był OX a o 19:30 druga runda :P

Opublikowano

Czytanie nie zawodzi filmik jak i rozmowa nie była moja gdybym swoje wstawił to by już tego serwa nie było, bo pw mam aż zaspamione od nich jak i gg.

@Top Serwera nie polecam, ponieważ w teamie są takie osoby jak shaders,variatek i multitabs a to są totalni ,,cenzura" (wstaw coś w te cudzysłowie). Pozatym na serwie lata ciągle lewe eq i ulepy z włamu.

Ty naprawdę masz łeb poryty, wiesz tyle na temat serwera co ja na temat baletu mongolskiego.

Lewe eq ? Ciekawe, może masz na myśli navi - dasz miii ? :* ? Bo jezeli chodzi ci o epiki, to daj mi podstawową broń, a zrobie ci z niej ostatniego epika w godzine/dwie. Łatwość dropienia ulepszaczy jest wprost banalna, ale dla ludzi z takim intelektem jak ty ulepkią są towarem deficytowym, podobnie jak i wykształcenie, ktorego nie uzyskasz do konca zycia.

Coś jeszcze masz do dodania ?

Jak serwer za trudny to idz na chińskiego :) pomoge ci w spolszczeniu, bo takich graczy jak ty nie potrzebujemy na polskich serwerach.

414636.gif

Opublikowano

To miło bo już 2 wysłałem..

I po co? Dokładasz mi tylko pracy.

Wcale nie mowie, ze jestem sam na serverze, nie chodzi mi o to, ze te sm'y maja byc juz zwrocone.. chcialem sie tylko dowiedziec co z tym bedzie, czy te sm'y poszly sie "kochac" czy zostana zwrocone osobom ktore je potracily.

Tak ciężko wejść na stronę i przeczytać news? O wszystkim informujemy...

Opublikowano

Wczesniej tego nie bylo, bylo tylko o resecie hasel. Coz, napisze to zgloszenie tak jak trzeba, zobaczymy. Poki co dzieki za jakas informacje.

Unlucky :>

Opublikowano

Podobno są new dungeony. Gdzie się wchodzi, jakie są przepustki oraz skąd dropią?

Dungenony są u npc w m1 a przepustki dropią np z bossów oraz z is

Ile osób gra w godzinach szczytu?

Gra około 400 osób

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Skad mamy wiedziec ze jest info na temat SM, kiedy znajduje sie w zakladce "Reset Hasel" ??? Musialam przeszukac cala strone bo tak w ogole bym tego nie znalazla... Info o resecie hasel mnie nie interesuje ;)

tumblr_nr1enaIPtP1s07m4go1_540.jpg

Opublikowano

Skad mamy wiedziec ze jest info na temat SM, kiedy znajduje sie w zakladce "Reset Hasel" ??? Musialam przeszukac cala strone bo tak w ogole bym tego nie znalazla... Info o resecie hasel mnie nie interesuje ;)

A innych nie interesuje info o sm, jebani egoiści

Opublikowano

A innych nie interesuje info o sm, jebani egoiści

ZE CO SLUCHAM? ladnie adminie, bardzo ladnie piszesz. Chodzilo jej o to, ze info o straconych sm powinno byc oddzielnie, a nie schowane gdzies w problemach z haslem. Brak mi slow teraz. Wiedzialem, ze administracja jest jaka jest, ale troche szacunku do graczy moze? jebanym egoista mozesz byc tylko ty(celowo z malej), bo patrzysz jedynie czy hajs ci sie zgadza, a graczy masz w dupie. Niech ci sie zjebie spawarka. Nie pozdrawiam.

Poznajcie wszyscy najlepszego admina wsrod wszystkich serverow mt2. Gruby zawsze do uslug

Opublikowano

Bo go do tego prowokujecie .. każdy ma problemy nie tylko on/ona więc każdy chce odpowiedź . Wystarczy wbić na TS i zapytać czy to taki problem ? siedzi 4-5 adminów i nie ma chu*a żebyś nie dostał odpowiedzi

Opublikowano

Bo go do tego prowokujecie .. każdy ma problemy nie tylko on/ona więc każdy chce odpowiedź . Wystarczy wbić na TS i zapytać czy to taki problem ? siedzi 4-5 adminów i nie ma chu*a żebyś nie dostał odpowiedzi

O ts'ie juz pisalem wczesniej. Do czego prowokuje? chyba jako osoba poszkodowana (jesli mozna to tak nazwac) mam prawo domagac sie zwrotu? Od czegos chyba jest administracja, a jesli mija 48godzin to mam prawo wyrazic niezadowolenie, szczegolnie, ze ani zgloszenia, ani pisanie na ts (tak, pisanie, bo nikt z szanownej administracji nie zejdzie laskawie, ani nie przeniesie mnie na kanal) nie pomaga. Jesli nie potrafi pisac normalnie to niech nie pisze wcale i tyle w temacie. On i Shaders jedyne co potrafia zrobic to rzucic kurwami, taka cudowna administracja. esby.jpg

Czestuj sie gruby

Opublikowano

Dungenony są u npc w m1 a przepustki dropią np z bossów oraz z is

Gra około 400 osób

Osob gra kolo 300 o godzinie 12-15 wiecej nie bylo dzis .

Is przepustki bo to serwer pod is .

Trutaz Is? Tak , bo inaczej bedziemy musieli sie obejsc bez niej do lvlu 160 , gdzie dropi podono na tamtej mapie .

Truta z zinow? Watpie , siedzialem 4h z rekawica dzis i ZADNEJ BRONI na lvl 75 .

Truta z bosow? No no , ubij go w 4 z fmsa , full dt pozdro :D

Ogolnie po wbiciu 105 lvlu stwierdzam ze serwer zrobiony pod is , bez tego tutaj ani rusz . Trutka u ludzi 1kk yang czysta , a przez caly dzien wydropisz 100k .

Dziwny serwer , nie polecam strata "Twojego dnia" zeby wogole przetestowac . Podejrzewam ze za tydzien tu zostanie 100 osob i nie bedzie nawet kogo sieknąc .

Opublikowano

ZE CO SLUCHAM? ladnie adminie, bardzo ladnie piszesz. Chodzilo jej o to, ze info o straconych sm powinno byc oddzielnie, a nie schowane gdzies w problemach z haslem. Brak mi slow teraz. Wiedzialem, ze administracja jest jaka jest, ale troche szacunku do graczy moze? jebanym egoista mozesz byc tylko ty(celowo z malej), bo patrzysz jedynie czy hajs ci sie zgadza, a graczy masz w dupie. Niech ci sie zjebie spawarka. Nie pozdrawiam.

Poznajcie wszyscy najlepszego admina wsrod wszystkich serverow mt2. Gruby zawsze do uslug

Oh nie, admin przeklina !!

Bo admin to nie człowiek, aaaaa!

Trutaz Is? Tak , bo inaczej bedziemy musieli sie obejsc bez niej do lvlu 160 , gdzie dropi podono na tamtej mapie .

Truta z zinow? Watpie , siedzialem 4h z rekawica dzis i ZADNEJ BRONI na lvl 75 .

Ogolnie po wbiciu 105 lvlu stwierdzam ze serwer zrobiony pod is , bez tego tutaj ani rusz . Trutka u ludzi 1kk yang czysta , a przez caly dzien wydropisz 100k .

Dziwny serwer , nie polecam strata "Twojego dnia" zeby wogole przetestowac . Podejrzewam ze za tydzien tu zostanie 100 osob i nie bedzie nawet kogo sieknąc .

Truta w is - powodzenia w włożeniu kd <3

Przepustki w is - że gdzie kurwa ?!

100 online?

Radzę Ci każdego dnia o tej samej godzinie przyglądać się licznikowi, bo liczba ta stale wzrasta ;*

Opublikowano

aha 300 osób to szkoda ze w m1 na ch1 +150 grubo jest :)

płaczesz po prostu bo inni radzą sobie bez isu bo to żaden problem wydropić trute bo to max 40 minut :)

ale widzę że jesteś koniem i nigdy nie grałeś na mediumie i truty nie zdobyłeś = Twój problem .

Opublikowano

aha 300 osób to szkoda ze w m1 na ch1 +150 grubo jest :)

płaczesz po prostu bo inni radzą sobie bez isu bo to żaden problem wydropić trute bo to max 40 minut :)

ale widzę że jesteś koniem i nigdy nie grałeś na mediumie i truty nie zdobyłeś = Twój problem .

Konia masz glowe pewnie i mnie tutaj probujesz wkrecic ze nie jestes sam?

Koles z avkiem laski? Czlowieniu tablety hormonalne na zmiane plci sa w sprzedazy , idz do lekarza na wizyte , porozmawiaj .

300 osob to max , w m1 przemnozyles wszystkich o 10x? :)

Mediumy za pan brat , jak i Global 93 body .

I placz ze nie jestes panna , z twojego avka czytam ze chcialbys byc , ciotko!

Opublikowano

Oh nie, admin przeklina !!

Bo admin to nie człowiek, aaaaa!

Truta w is - powodzenia w włożeniu kd <3

Przepustki w is - że gdzie kurwa ?!

100 online?

Radzę Ci każdego dnia o tej samej godzinie przyglądać się licznikowi, bo liczba ta stale wzrasta ;*

Gdzies mam czy przeklinasz, przeklinaj sobie, wszystko jest dla ludzi. Chodzi o to, ze nie masz zadnego szacunku do graczy. Nie zapominaj, ze gdyby nie gracze to was by nie bylo (podobnie w druga strone) wiec jesli ich nie szanujesz nazywajac ich "jebanymi egoistami" to jak daleko zajedziesz? Nie zycze wam zle, ale takim zachowaniem raczej graczy nie zachecasz

Opublikowano

Truta dropi na zinach i to naprawdę często w 1 h nawet 3 truty + inne na 75 lecą, zresztą możemy ją kupić od innych za małą cenę, nawet 500k

Ja wydropie 10kk dziennie, idź na katakumby to zobaczysz mój drogi przyjacielu (z każdego metka, leci nawet 4 rodzaje ulepków po 8 sztuk), głowa dropi z ripera.

W tej chwili gra 500 + i uwierz będzie jeszcze więcej.

xD 

Opublikowano

Konia masz glowe pewnie i mnie tutaj probujesz wkrecic ze nie jestes sam?

Koles z avkiem laski? Czlowieniu tablety hormonalne na zmiane plci sa w sprzedazy , idz do lekarza na wizyte , porozmawiaj .

300 osob to max , w m1 przemnozyles wszystkich o 10x? :)

Mediumy za pan brat , jak i Global 93 body .

I placz ze nie jestes panna , z twojego avka czytam ze chcialbys byc , ciotko!

Pierdolisz głupoty. Pokaż mi przepustki w IS.

Gdzies mam czy przeklinasz, przeklinaj sobie, wszystko jest dla ludzi. Chodzi o to, ze nie masz zadnego szacunku do graczy. Nie zapominaj, ze gdyby nie gracze to was by nie bylo (podobnie w druga strone) wiec jesli ich nie szanujesz nazywajac ich "jebanymi egoistami" to jak daleko zajedziesz? Nie zycze wam zle, ale takim zachowaniem raczej graczy nie zachecasz

Szanuje graczy, nie dzieciaków którzy myślą, że są jedyni bo tak ich rodzice wychowali że mają być centrum uwagi. Wszyscy potrafią poczekać, czekają i pomoc otrzymują, no ale zawsze musi się trafić jakaś osoba która spina się jak baranie jaja myśląc, że robi łaskę grając na serwerze.

Szykuje się nowa aktualizacja - poprawa obecnych dungeonów a także kilka nowych, dodatkowo nowy set zbroi broni oraz biżuterii, jednakże to nie wszystko... :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...