Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviS.pl [Dedyk] [Medium]

�Gruby

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chętnie bym zagrał, lecz mam problem z runtime libary client jak ładuje mi się postać. Wie ktoś jak to rozwiązać ?

Gram po nickiem

Luckky

• Odpowiedzi 589
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic się nie dzieje na serverze. Ludzie expili na bugu. Jak wbije się level, aby chodzić na dc, nie ma nic poza expem. Ulepszacze są nic nie warte. Jak coś się zmieni to wrócę, póki co - nie gram.

DIG86Gz.jpg
Opublikowano

Aż poczułem się gorzej a nadal nie odpowiadasz sensownie masz się za wielkiego pro elo madafaka joł a nawet w nie wiesz , że w plikach coś zostało kozaczku ale ty jesteś tak inteligentny , że tego nie znajdziesz .

To czekam aż się wbijecie <3

Chętnie bym zagrał, lecz mam problem z runtime libary client jak ładuje mi się postać. Wie ktoś jak to rozwiązać ?

Pobierz i zainstaluj

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=3387

Nic się nie dzieje na serverze. Ludzie expili na bugu. Jak wbije się level, aby chodzić na dc, nie ma nic poza expem. Ulepszacze są nic nie warte. Jak coś się zmieni to wrócę, póki co - nie gram.

Update jest szykowany ;)

Opublikowano

Mnie odstraszyły metiny, ktore maja staly resp wiec sa obstawione w tygodniu o nawet 04:00-05:00, albo o 9,10,11,12,13 nie ma zadnego.

Wiem bo uzywam wykrywaczy a gdy nie ma zadnego metina na mapce to pokazuje, ze nie moze byc uzyty i oczywiscie prawie caly czas tak jest, raz zdazylem ale zanim podbieglem to juz sie na niego rzucilo kilka osób bo zdazyly przelogowac xD Masakra.

Nie lepszy byloby gdyby tych miejsc bylo z 20 a respilyby sie w 5?Wtdy masz jakies szanse..Juz pomijajac to pilnowanie przez kumpli z 150+ z perfekt eq wojennym na mapkach 100,130.

Opublikowano

Ale co z tego update'a? Cofniecie exp, ludziom którzy go sobie bugowali i wpierdalali tysiące leveli, kiedy ja i wiele innych osób męczyliśmy się na mapach, żeby expić, gdzie spoty tak samo jak i exp są żałosne? Naprawicie dungeony oraz drop przepustek na nie? Bo jak na razie, dostać się można tylko na zbugowane dc...

DIG86Gz.jpg
Opublikowano

Server fajny lecz przestałem grać, ponieważ to nie jest medium za szybko się wbija 100 lv i eq nie lubie takich serverów...

" Jeżdże po to żeby Życ,Żyje po to żeby jezdzic"

Opublikowano

Server fajny lecz przestałem grać, ponieważ to nie jest medium za szybko się wbija 100 lv i eq nie lubie takich serverów...

szybko się wbija 100 ale potem jest lekki problem :)

Opublikowano

Źle zbudowany oni będą robić tylko update zamiast go przebudować na nowo więc runtime i wadliwych modeli się nie pozbędą . Client mógłby ważyć max 900mb ale tak to wygląda jak się zostawia to co wam technik wrzucił ;). Podam jeszcze przykład : Na serwerze al...2 są także modele które powodują C++ runtimy itp. ja mając czysty dysk ani razu owych nie uświadczyłem a kumpel mający praktycznie full pulpit zawalony i dyski ma runtime co srednio 30s . Wiec jest to takze wina tego co masz napchane na dysku

Dobra, wypierdalaj ziomuś.

Lepiej włącz logowanie zanim pójdziesz spać ;)

Zrobienie nowego ekwipunku będzie dużo trudniejsze ;)

Opublikowano

Ponawiam pytanie, gdyż nie otrzymałem odpowiedzi.

Gdzie najlepiej dropić ulepki na 120 lvl? Bo metków i bossów na mapie 100+ nie mogę nigdy znaleźć, jest jakiś inny sposób, równie szybki na zdobycie tych ulepszaczy? :/

Opublikowano

Ponawiam pytanie, gdyż nie otrzymałem odpowiedzi.

Gdzie najlepiej dropić ulepki na 120 lvl? Bo metków i bossów na mapie 100+ nie mogę nigdy znaleźć, jest jakiś inny sposób, równie szybki na zdobycie tych ulepszaczy? :/

drop kasy na mapie 100 oraz handel/wymiana ulepkami .

Opublikowano

Boże , ludzie ... macie takie problemy.. Wbijcie ten cholerny 130lvl i idźcie tam na metki! praktycznie cały czas są! nawet na mapie 100lvl je znajdziecie.. ale liczą się chęci , a nie wbije raz na jakiś czas ,użyje wykrywacza i napisze na mpcforum ,że nie ma metków.. jest dużo sposobów zarobku.. chociażby zakładajcie postacie na nowo ( 80lvl ) i sellajcie pdki.. bijcie metki np. w red lesie ( za nie PO , a za PO ULEPKI ) .. bonujcie eq i sellajcie, dropcie bronie ( szczególnie truty ) na zinach w grocie v2. Jest wiele sposobów zarobku. Ale oczywiście chęci brak..

Jedynie co mi się nie podoba na serwerze , to cwaniactwo i wulgarzymy GMów.. no i może lekka olewka na serwer.. PS ' o tym uptade już od kilku dni gadacie , a jakoś nic w tym kierunku nie robicie '

no i ten bug exp.. też zrąbali sprawę z tym..

Opublikowano

Boże , ludzie ... macie takie problemy.. Wbijcie ten cholerny 130lvl i idźcie tam na metki! praktycznie cały czas są! nawet na mapie 100lvl je znajdziecie.. ale liczą się chęci , a nie wbije raz na jakiś czas ,użyje wykrywacza i napisze na mpcforum ,że nie ma metków.. jest dużo sposobów zarobku.. chociażby zakładajcie postacie na nowo ( 80lvl ) i sellajcie pdki.. bijcie metki np. w red lesie ( za nie PO , a za PO ULEPKI ) .. bonujcie eq i sellajcie, dropcie bronie ( szczególnie truty ) na zinach w grocie v2. Jest wiele sposobów zarobku. Ale oczywiście chęci brak..

Jedynie co mi się nie podoba na serwerze , to cwaniactwo i wulgarzymy GMów.. no i może lekka olewka na serwer.. PS ' o tym uptade już od kilku dni gadacie , a jakoś nic w tym kierunku nie robicie '

no i ten bug exp.. też zrąbali sprawę z tym..

Braxes..

Po 1. Wykrywacz gdy pokaze komunikat, ze nie moze byc uzyty metina nie ma na mapie, wiem bo gdy byly to pokazywal za kazdym razem. Nawet bez niego sprawdzalem miejsca.

Po 2. Probowalem W ROKU SZKOLNYM o 4 w nocy(!), o 10,11 gdy dzieci sa w szkole i zawsze sa obstawione i na 100 i na 130, a jak juz znalazlem to po chwili wlogowywalo sie kilku WP/Bodych/innych + z obstawa 150-200 z eq pvp wiec sobie odpuscilem bo jak nie masz kolegi z high lvl to gowno ugrasz.

I gdzie jest te 400-600 osob? Skoro o 16:00 wchodizlem to w m1 ch1 jinno max 15-20 osob wraz z sklepikami, wciskac chcecie kit, ze 400 osob caly dzien dropi i expi? :D

Opublikowano

600 to na 100% nie ma ,a po za tym exp jest taki sobie , a o ulepszacze ciężko bo metków bardzo mało .

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Licznik podkręcony czy na prawde gra tutaj 600os ;o ?

600 to na 100% nie ma ,a po za tym exp jest taki sobie , a o ulepszacze ciężko bo metków bardzo mało .

Jak nie wierzycie zapraszam do gry ;) Na serwerze jest 500-600 osób :)

Opublikowano

Na serwerze faktycznie gra 500 os. Ale jedna rzecz mnie martwi, mianowicie ulepki. Metinów jest bardzo mało, a na dodatek dropi 1 ulepszacz z 1 metina. A na dalsze ulepszenia trzeba po 15,50 + jest 50-75% szansy. Tutaj z tym raczej nie dopracowali, bo to podchodzi pod takiego dłuższego medium'a niż easy/medium.

@edit

Dzisiejszy event Zuo. Nie ma tutaj wszystkich graczy, bo Gruby dał 100% expa na 30 minut, więc połowa poszła expić :D

60549610423482917448.jpg

Dropnij sobie głowę z Ripera i idź na katakumby(110), tam są metki na 200 i dropi z nich po 7 sztuk każdego ulepka. Ja w ten sposób zarobiłem w 2 dni ponad 40kk. / po wbiciu 180 , jest nowa mapka i tam z bossów leci po 50 sztuk ;)

xD 

Opublikowano

Dropnij sobie głowę z Ripera i idź na katakumby(110), tam są metki na 200 i dropi z nich po 7 sztuk każdego ulepka. Ja w ten sposób zarobiłem w 2 dni ponad 40kk. / po wbiciu 180 , jest nowa mapka i tam z bossów leci po 50 sztuk ;)

A z fms'em sr 40 WP'kiem dam radę?;D

@av

Jak z dropem trutek? Skąd je brać, oraz czy długo trzeba się namęczyć?

Opublikowano

A z fms'em sr 40 WP'kiem dam radę?;D

@av

Jak z dropem trutek? Skąd je brać, oraz czy długo trzeba się namęczyć?

Tak dasz radę ;)

Truty lecą z zinów + bossy na mapach 160 +. Ale przecież na runku można kupić nawet za 300k.

xD 

Opublikowano

Tak dasz radę ;)

Truty lecą z zinów + bossy na mapach 160 +. Ale przecież na runku można kupić nawet za 300k.

Czyli za 500-600k.

Bo jak pisaliscie, ze za 500k mozna kupic to staly po 800k-1kk(wiem bo wtedy gralem ;P)

@AW Czy na katakumby mozna wejsc solo?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...