Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CaviS.pl [Dedyk] [Medium]

�Gruby

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 589
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

aktualnie jakaś awaria czy co ?

bo to komunikat ze strony :

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in /var/www/clients/client316/web1039/web/config.php on line 11

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Access denied for user 'web1039'@'localhost' (using password: NO) in /var/www/clients/client316/web1039/web/config.php on line 12

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in /var/www/clients/client316/web1039/web/config.php on line 12
Error: Blad polaczenia z baza danych Access denied for user 'web1039'@'localhost' (using password: NO) 

oby szybko było naprawione ;D

Opublikowano

Server polecam z powodu Multitabsa, ja niestety nie zagram bo nie gram na serverach Easy ^^

@antywarn

Skad dropi truta?

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

aktualnie jakaś awaria czy co ?

bo to komunikat ze strony :

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Too many connections in /var/www/clients/client316/web1039/web/config.php on line 11

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Access denied for user 'web1039'@'localhost' (using password: NO) in /var/www/clients/client316/web1039/web/config.php on line 12

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in /var/www/clients/client316/web1039/web/config.php on line 12
Error: Blad polaczenia z baza danych Access denied for user 'web1039'@'localhost' (using password: NO) 

oby szybko było naprawione ;D

DDosy :)

Opublikowano

Czyli za 500-600k.

Bo jak pisaliscie, ze za 500k mozna kupic to staly po 800k-1kk(wiem bo wtedy gralem ;P)

@AW Czy na katakumby mozna wejsc solo?

Dzisiaj widziałem za 300k ;)

Tak można wejść solo.

xD 

Opublikowano

Ilu graczy online i kiedy strona będzie działała

Zbyt wysoka sygna. Maksymalnie 200px.

Coming

Opublikowano

Skoro jest tylko jedna aktualna linia otrzymania informacji o serwerze dlaczego Admini nie odpowiadają ? może już Śpią bo jutro do gimbazy ?

:)

Opublikowano

Skoro jest tylko jedna aktualna linia otrzymania informacji o serwerze dlaczego Admini nie odpowiadają ? może już Śpią bo jutro do gimbazy ?

Na ciebie chyba tez czas bo mausia cie rano nie obudzi. Dzieciaku oni tez maja swoje życie praca, rodzina wiec nikt nie będzie dla ciebie siedział po nocach. Może naprawiają nie maja czasu a może po prostu maja gdzie gdzieś.

Opublikowano

Witam serdecznie.

Jak wiecie serwer nie działa od godziny 22:00 do teraz .

Jak wiecie technikiem BYŁ Gruby który dzisiaj zostaje wyrzucony z posady technika .

Powodem tego m.in były wszelakie kłamstwa w stosunku do mnie oraz całej reszty teamu.

Wiecie sami jakie miał odzywki na pytania które mu zadawaliście .

Całą sytuacje z włamem zrobił on i on za to odpowiada .

Jak wiecie serwer pomimo bardzo słabej kondycji i dużej ilości bugów cieszy się dużą popularnością .

Ja nie pozwolę na to aby serwer poszedł na zmarnowanie i padł z powodu tej osoby .

Za dużo czasu poświęciłem w ten serwer aby z dnia na dzień mógł odejść w zapomnienie .

Od tego czasu JEDYNYM i GŁÓWNYM Technikiem będzie KeySo .

Od tego momentu będzie robiony serwer i będą naprawiane wszystkie bugi na serwerze i będę Was o tym informował w osobnym temacie .

Pozdrawiam Shaders .

Opublikowano

ho ho ale sie porobilo wspaniale to ukrył nikt by sie nie spodziewaj i tak wam pewnie nie da spokojnie odejsc z teamu beda problemy i komplikacje. Ja juz nie wejde na server naprawde byl ciekawy i mogl jeszcze troche postac a tu taka klapa i na tym sie nie skonczy .

5sc6.jpg

Opublikowano

ho ho ale sie porobilo wspaniale to ukrył nikt by sie nie spodziewaj i tak wam pewnie nie da spokojnie odejsc z teamu beda problemy i komplikacje. Ja juz nie wejde na server naprawde byl ciekawy i mogl jeszcze troche postac a tu taka klapa i na tym sie nie skonczy .

on nam nic nie może zrobić :) więc nie ma się o co bać , od rana są naprawiane bugi :)

Opublikowano

Nikt od teamu nie odszedł (samowolnie) tylko został wywalony, chodzi tutaj o grubego. Ale ja się z tego powodu cieszę, ponieważ teraz jest nowy technik, który jest bardziej ogarnięty, i wreszcie wszystkie bugi etc będą naprawione. Serwer jeszcze dziś będzie on-line więc cierpliwości.

xD 

Opublikowano

spokojnie odejsc czyli chodzilo mi o to ze zapawne nie pozostawi tego tak o tylko wam bedzie robil na złe.Skoro zapewniacie ze jestescie nietykalni to moze i jestescie ale ludzie to ludzie nie lubia czegos takiego i ta liczba bedzie powoli odnawialna

5sc6.jpg

Opublikowano

spokojnie odejsc czyli chodzilo mi o to ze zapawne nie pozostawi tego tak o tylko wam bedzie robil na złe.Skoro zapewniacie ze jestescie nietykalni to moze i jestescie ale ludzie to ludzie nie lubia czegos takiego i ta liczba bedzie powoli odnawialna

co on nam może zrobić backupy mamy hasła zresetujemy i po sprawie :)

Opublikowano

Nikt by się nie spodziewał tego po Grubym... :O Rozumiem, że będzie cofka? Oby nie, bo sobie wczoraj trochę zasuszonych nadropiłem, a jak wiadomo - o nie wcale łatwo nie jest. A i kiedy będzie mniej więcej ON, bo z niecierpliwością czekam.

@Edit

W ramach rekompensaty możecie dać -50% koszt sm za przedmiot w IS. xD

Opublikowano

Mam nadzieje,że szybko się pozbieracie bo serwer ponad przeciętny,a nawet dobry.

Powodzenia ;)

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Hahuahuahuheuhauheuhauhuehua :D

Ok ;d

Wiedziałem że tak będzie :D

@Top

Nadal mi nie odpowiedzieliście na parę pytań dot. serwera :D

Kiedy będą all bugi naprawione? Wiem że większych nie ma ale no cóż.

Łatwo będzie zaczynać? Jak kiedyś grałem na innym to większe lvle ksuł mniejszym np 180+ ksuje 90 ;D

JI5Zwld.png

Opublikowano

Gruba sucz paczy temat . I co logowanie Ci pada jak idziesz spać ? :|

Masz coś do grubego? Sam nie potrafisz naprawić dziur w game ;)

@Topic serwer padł, bo shaders a na serio, kto to wgl do ch*ja jest KeySo?

[√] 50 postów
[√] 100 postów
[√] 250 postów

[√] 500 postów

[x] 800 postów

Opublikowano

Hahuahuahuheuhauheuhauhuehua :D

Ok ;d

Wiedziałem że tak będzie :D

@Top

Nadal mi nie odpowiedzieliście na parę pytań dot. serwera :D

Kiedy będą all bugi naprawione? Wiem że większych nie ma ale no cóż. Pisali że bugi od rana naprawiają

Łatwo będzie zaczynać? Jak kiedyś grałem na innym to większe lvle ksuł mniejszym np 180+ ksuje 90 ;D Nie ma tak, na spokojnie da radę sobie expić ;D

Opublikowano

Bedziecie tak ciagle zmieniac tych technikow? najpierw wywalacie KeySo i dzwonicie na policje xD teraz wywalacie Grubego, a KeySo wraca.. co pozniej? :) Te zgloszenia ktore byly pisane z 3tygodnie temu (nie wiem, strzelam ze jakos mniej wiecej wtedy) to jeszcze sprawdzacie czy co? bo odpowiedzi ani widu, ani slychu.

Unlucky :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...