Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Warto jeszcze zaczynać? ;p
Czy grając samemu jedną postacią ogarnę ulepy? Bo widzę nie wszystkie dungeony solo
Ciężko ulepszać KD?
Ilość slotów w broniach / zbrojach standardowa? (3?)

Opublikowano

serwer bardzo easy do 265 z expem jest lajt potem gorzej bo wojem mentalem nie ogarniam spota na mapie od 265 z warriorhackiem nawet, ale to wina pewnie slabego eq.

Dziękuję za odpowiedź ;p A co do KD jakoś idzie ugrać? ;d

Opublikowano

Zapraszam na serwer  bardzo przyjemnie sie gra :), ja powróciłem po przerwie i jestem zadowolony. Mołgoby być tylko wiecej ludzi jak to w starych czasach tego serwera, przydałaby sie jakas reklama czy cos w tym stylu, zeby sciagnac graczy.

Reklama...... koval ma wszystkich w du*ie.Liczy sie tylko HAJS ;3

pewnie ze tak leca na dungach od 255 chyba lub innych +0,1 i 2 wystarczy ze polatasz na dt nazbierasz zwoji i bedzie git

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

KD um+2, KD masakry+3, KD luda+2 oraz KD traumy+3 dropi z charona bądź też azraela występują one na DC oraz na co niedzielnym ZUO.

Opublikowano

Zróbcie reset servera i zobaczycie ile ludzi bedzie grało kazdy tu ma po tyle szm ze to jest masakra... i nudno w c**j juz jest

mca.png
Opublikowano

powiem tak : od 253 jest już tylko pod  górkę , ulepszanie KD nie jest tak zle , gorzej jest z EQ od 253 lvl no i z lvl też lekko nie jest od 255 lvl 0.01% za moba ( bez IS ) , z IS max 0.08%

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Można pobrać clienta z innej strony? Tutaj pobiera mi po 500 kb/s...

1377199031-U370188.png

By Valky

Jeśli już wypowiedziałem się w temacie,a ty chcesz mnie o coś zapytać to CYTUJ MOJE POSTY.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...