Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W ile idzie wbic powiedzmy 125 lv? :D

Jak bardzo bedziesz chcial to w 1 dzien 250.

Tylko zastanawam sie o co chodzi, bo widuje 252lvle, a jest max 250.

Maksymalny poziom do zdobycia na serwerze:250LvL

ZvhQPXH.jpg

Opublikowano

Chcialbym sie zapytac o latke na szept zeby nie wywalalo clienta.

I dlaczego po kazdym wylaczeniu Clienta, wyskakuje mi error.

I musze ponownie wypakowac clienta zeby mi dzialalo.

wGn0GX3.png

Dobra ogarnalem to.

Jeszcze mam pytanie, jakie bonusy dzialaja do expa w 1-5, na mapach wyzej niz atlantyda.

Diably/Nieumarle?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer bardzo fajny poza tym, że są bugi...

Mam taki problem w grze, iż gdy klikam w szept to gra sama się wyłącza.

Chciałem to zgłosić na forum tego serwera, ale jak się okazuje aby to zgłosić trzeba się zarejestrować, lecz nie można się zarejestrować bo pisze że nie mam uprawnień do rejestracji...

Opublikowano

Serwers syf ... Pełno bugów

1. Przy tp pojawia się czarne tło ...

2. Brak mobów

3. Przy logowaniu wywala z gry ...

Proszę was nie znacie się to nie stawiajcie serwów -..-

249749950513365bcdea3d.jpg 

DAJ + TO NIE BOLI ...

Opublikowano

racja...gm nie ma zadnego pojecia o metine!!! po co komu wierzchowce na serwerze 4fun,pvp gdzie expi sie bardzo szybko...... totalna porazka,nie radze nawet tego pobierac

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam, Serwer zalozyli ludzie po 18lat wchodzisz na ts by znimi pogadac dostajesz takie bluzgi ,ze szok. Top1 Woj dostal eq i ulepki od GM, siedza wszyscy razem na ts. Szkoda czasu na ten serw, chyba ze lubicie dostawac lomot od znajomych gm z full pro eq. PS

22344265592089132691.jpg
Opublikowano

Myślałem że serwer ogarnięty a tu tepam sie na v2 i postać zbugowana, nie da się wejść na postać, ciągle loga i ogólnie masakra.

@up skoro tak pięknie oceniasz tych ludzi dbających o serwer =.= to niech zadbają chociaż o bugi.

Opublikowano

Shit taki sam jak Xenox i inne shitowe easy. Dziękuję, nie zagram :D.

Nasrane ulepszaczy

Bronie i zbroje z painta

Zero nowości

To co na każdym easy.

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Opublikowano

@Up Z żadnym twoim słowem się nie zgodzę.

Teraz coś ode mnie : Myślałem że ten serwer tak jak wyżej napisał ten pan który zapewne spędził w grze zaledwie 15 minut biegnąc na pieski i do miasta ale po dłuższej rozgrywce

Sewrerr mi się strasznie sposobał, jest 100x lepszy od Xenoxa czy Extreme ! ulepszacze lecą okropnie przyjemnie, expi się w av (1,2,3,4,5,6) bardzo przyjemnie nie wymieniam dalszych av. gdyż mój lvl nie pozwala mi na wejście tam. Także jeśli zapytacie czy serwer jest ciekaw odpowiem że jest na pewno sympatyczniejszy od innych Easy.

To chyba tyle, niedawno pisałem o bugach itp. ale to ze względu na to że nie posiadałem łatki którą od razu po pobraniu klienta trzeba wkleić do pack. :)

Opublikowano

@up

Ale gdy nie mamy eq to nie damy robic bossow tych w atlantydach a co za tym idzie nie zrobimy lepszego eq.

Polecam zeczekac jeszcze troche na nowego xenoxa a nie w to gonwo grac.

d5bkqz6-65cc8f5d-0cd6-44e8-8ee9-57967e50

Opublikowano

Serwer totalne dno na pewno nie zagram,za duzo ulepszaczy kopia xenoxa i innych , nie polecam.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Siedzę już na 157 poziomie i jeszcze mi się nie znudził więc jest git :)

Co do eq. na bossy nie jest trudno z v1,2,3,4,5,6, na tym poziomie spokojnie daję radę, pobierasz hacka do nieodpychania na koniu i jazda WP'kiem.

Opublikowano

Jak dla mnie to taki nieudany Xenox -.-' tylko exp trochę szybszy i to by było na tyle... Drop porażka na XenoX dropiło sie Duuuuuuuuuużo lepiej tu chyba nic nie dropi z np. generała w Atlantydzie V...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...