Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dajcie ip tego ts'a na 400 slotów bo na tego 32 nie idzie sie dostać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rok później udowodniłeś , że to nie przypadek już nie gadali Ci, co tak obrabiali zadek.(EM)uody

Opublikowano

Server WIELKIE DNO , gralem na becie pod nickiem WarninG wbijesz eq max itp itd to pvp wgl nie ma sensu... zero satysfakcji z gry + laggi , ;)

Opublikowano

Działa tutaj V3 by padmak.

Mi nie działa. Jak wybiorę proces Argentus.exe i dam Prozess coś tam :D To wyskakuje błąd, że brakuje chyba jakiegoś pliku... ;>

1377019234-U697852.png

Opublikowano

Ehh , w porownaniu do wczoraj idzie nadropic 5x wiecej ulepszaczy Ci co wbili 120+ wczoraj sa w kij ulepszaczy w plecy.

Av9 niby zmniejszone dmg , moby nadal po 140k bija.

Postacie sie buguja caly czas , a jak Ci juz odubuguja to zaraz znow sie zbugujesz :D

Pety usuneli bo nie dzialaly.

A exp jest dobry , w 2h idzie 100 dobic.

Opublikowano

Strasznie często jak się tepnie to czarny ekran sie robi...

Tak jak userzy up piszą ciągle się postać buguje na av4+ więc ja się pytam co na tej becie było zrobione?..

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Chyba postać mi zbugowało.. jak próbuje tylko wbić to od razu wyrzuca postać do ekranu logowania..
odbugujcie postać, nick : Koxu
kur.. za przeproszeniem grać sie nie da, zróbcie na stronie odblokowanie postaci, bo za chuja nic sie nie da zrobic.

a i jeszcze jedno. na stronie jest wpisanie loginu i hasła, a przycisk zaloguj z dupy mamy sobie wyjąć ? czyli nawet na stronie zalogować się nie da, beka.

Opublikowano

Same bugi, bledy . Na becie chuja zrobili, pewnie siedzieli jak piczki, serwer robiony max tydzien, bo wyciagnac wszystko od xenoxa to chwila. Na dodatek z bugami pwdz , nie grajcie na tym syfie ;>

Spokój nastał w moim sercu, wszystko znowu jest na miejscu. Odnalazłem w sobie spokój, wyrzuciłem wręcz niepokój. Pokazałem silną wolę i od teraz mam swobode... ;o

Opublikowano

Same bugi, bledy . Na becie chuja zrobili, pewnie siedzieli jak piczki, serwer robiony max tydzien, bo wyciagnac wszystko od xenoxa to chwila. Na dodatek z bugami pwdz , nie grajcie na tym syfie ;>

ano właśnie gdybyś na forum zaglądał byś wiedział ze na becie wykryli około 80 bugów :)

Opublikowano

serwer dziala wgl?? bo ja mam blad

na kliencie... moze cos trzeba zrobic czego ja nie wiem xD

@edit

teraz jak wrzucilem pliki z tej latki to mam caly czas zostaniesz polaczony....

92918680285611799229.png

Opublikowano

Argentus, słuchaj, wiem przez co bugują się te postacie. Wszystko przez te mounty, jeśli wylogujesz się, siedząc na mouncie, od razu masz zbugowaną postać.

Usuń z eq wszystkich graczy jakiekolwiek mounty i zobacz, będzie 0 zbugowanych :) Przeczytaj to.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Została/y naprawiona/e już atlantyda/y,ponieważ mam zamiar właśnie wejść na serwer ale nie wiem czy się opłaca ;)

2912562157.png

Więc nie mów mi,że jestem lagerem :D

Opublikowano

Argentus, słuchaj, wiem przez co bugują się te postacie. Wszystko przez te mounty, jeśli wylogujesz się, siedząc na mouncie, od razu masz zbugowaną postać.

Usuń z eq wszystkich graczy jakiekolwiek mounty i zobacz, będzie 0 zbugowanych :) Przeczytaj to.

a my szukaliśmy błędu wszędzie :) Dziekujemy za pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...