Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobra zawiodlem sie wbijam do gry i ekran sie pier*oli ;-) ....

Nie zagram jednak heh to by bylo tyle odemnie na temat tego srv a tak to fajny

hmm ze pozmieniam w config to ch*j daje wiec nie pisac mi tu ze cos trzeba zmienic w config czy cos :p

Serwer Minecraft 1.6.4:

IP Serwera?

Tutaj masz: erionmc.hopto.org

Wejdz sprawdz i graj :-)

Opublikowano

Dobra zawiodlem sie wbijam do gry i ekran sie pier*oli ;-) ....

Nie zagram jednak heh to by bylo tyle odemnie na temat tego srv a tak to fajny

hmm ze pozmieniam w config to ch*j daje wiec nie pisac mi tu ze cos trzeba zmienic w config czy cos :P

W configu masz nic nie zmieniać... Masz wejść normalnie do gry, wejść w opcje systemowe, nacisnąć GPU i Zastosuj. Wiem, że to skomplikowany proces, liczę na ciebie.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1022531-zapowiedz-argentus/page-5 - link do 1 tematu , poczytajcie opinie potem narzekajcie..

Nie rozumiem was ludzie ... Piszecie , że to trugi Xen***t2 a wcale tak nie jest! Dam wam przykład :

Co oferuje Xen***t2 ?

Mase bugów

Kolosalne DMG

Brak kontaktu z Administracją

Ludzie mają w ujj SM..

Pvp na 1 skill

Kolosalne dmg od av9+

Co oferuje Argentus.Pl ?

Brak Bugów!

Bardzo dobry kontakt z Administracją! (wiem co pisze)

Nowe Mapy!

System Petów!

PVP nie trwa na 1 skilla

W atlantydzie mniejsze dmg mobów , przyjemniejszy exp!

Mam wymieniać dalej ? Bo tego jest od zayebania...

Więć Polecam i zapraszam na serwer , gramy shinsoo !!! Pozdrawiam i czekam na start 18:00!!!

śmiechłem

widac ktos pogral tydzien na xenoxie i placz ze na skila leci kolosalne dmg av9 ? hahah nie macie prawie nic edytowanego czysta kopia kd +5 i bronie na 250 beda bily tak samo jak na xen*** mozna powiedziec xe***s2 a jak ogarniesz eq to napisz bo nie widzialem aby pvp trwało po 1 skilu. Aaa smy s aprawie nic nie warte kupuje sie za zwoje ale to tylko szczegól

5sc6.jpg

Opublikowano

Zagrałbym, ale te elitarne kd... Ehh... to psuje calą rozgrywkę. Nie myśleliście o tym , aby je usunąć? W końcu robicie własny serwer, nie s2 xeno*. A tych kd z tego co pamiętam to nie wiele osób lubiło :D

p.s ile do tej pory mieliście najwięcej graczy on-line?;d

@edit

już 250 lvl'e, aha.

Opublikowano

Zagrałbym, ale te elitarne kd... Ehh... to psuje calą rozgrywkę. Nie myśleliście o tym , aby je usunąć? W końcu robicie własny serwer, nie s2 xeno*. A tych kd z tego co pamiętam to nie wiele osób lubiło :D

p.s ile do tej pory mieliście najwięcej graczy on-line?;d

@edit

już 250 lvl'e, aha

z teog co widze to oni pewnie nawet nie edytowali bonow w zbrojce itp przez co hw bedzie dawac 2miliony hp+ a jak usuna kd +5 to zostana max +9 150 % a takimi to moze sobie pan łeb dupe ogolić

5sc6.jpg

Opublikowano

śmiechłem

widac ktos pogral tydzien na xenoxie i placz ze na skila leci kolosalne dmg av9 ? hahah nie macie prawie nic edytowanego czysta kopia kd +5 i bronie na 250 beda bily tak samo jak na xen*** mozna powiedziec xe***s2 a jak ogarniesz eq to napisz bo nie widzialem aby pvp trwało po 1 skilu. Aaa smy s aprawie nic nie warte kupuje sie za zwoje ale to tylko szczegól

Zagraj na tym serwerze, a potem mów, że pvp jest na skilla. Testowaliśmy na becie abs, z kd +5, żeby nie było na jednego skilla <3

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Zagraj na tym serwerze, a potem mów, że pvp jest na skilla. Testowaliśmy na becie abs, z kd +5, żeby nie było na jednego skilla <3

Z kd +5, a możliwe są +9 + kd na ludzi, obrażenia umiejętności. Ja osobiście nie lubię grać na takich serwerach, gdzie jest po 50 zbrojek, broni, ulepek, 15 dungeonów do expa, 1kk hp w zbrojkach. Po co to? Żeby potem 250 lvl podczas pvp z 200 walnął 5kk i po sprawie? To samo na wojnach, bronie, zbroje co 5 lvl więc sam 1 250 lvl zjechałby 10x 180 lvl. ^^

Opublikowano

to sobie drogi kolego radze sprawdzic jak osganiesz tyle co full czyli misje + eq perf na 250 to 1 skil zdejmuje okolo 1/4hp tysiakiem 5 5 5 pozdro.Ja pisalemna temat xeno** a to jedna wielka kopia

Z kd +5, a możliwe są +9 + kd na ludzi, obrażenia umiejętności. Ja osobiście nie lubię grać na takich serwerach, gdzie jest po 50 zbrojek, broni, ulepek, 15 dungeonów do expa, 1kk hp w zbrojkach. Po co to? Żeby potem 250 lvl podczas pvp z 200 walnął 5kk i po sprawie? To samo na wojnach, bronie, zbroje co 5 lvl więc sam 1 250 lvl zjechałby 10x 180 lvl. ^^

kd +5 chodiz o elit ktore daje 200 na ludzi 200 szaman i sura chyba + kd masy daje 200 luda 200 woj i ninja i uma 80 na um /o to chodzi jak masz eq to sie utrzymasz ale tu jest doskonale dobrane ze 250 max lvl jest wynagradzony zawsze mozesz dobic i masz 4kk hp na 250 gdzie jesden skil sciaga do miliona

5sc6.jpg

Opublikowano

Czemu nie mogę się zalogować na stronie ? Chce kupić coś w IS a zalogować sie nie mogę ;/

................

Opublikowano

AntyWarn, nie rozumiesz kd elitarne +5: maskary +5 200% ludzi, ludzi +5 150% ludzi umiejętności +5 80% umiejętności :3

1377531174-U173186.png
Opublikowano

AntyWarn, nie rozumiesz kd elitarne +5: maskary +5 200% ludzi, ludzi +5 150% ludzi umiejętności +5 80% umiejętności :3

Em.. rozumiałem zanim mi to powiedziałeś, ale co w związku z tym? KD woja +9 = 150 luda + 200 ludzi + 150 ludzi = 500 na luda z samych kd :] Pozdro jak PvP nie będzie na 1 sklla, góra 2 :)

Opublikowano

Mogli byście zrobić coś z bugami bo to masakra.. Exp leci jak krew z nosa.. Exp podchodzi bardziej pod medium / hard

Brochy i perły mało co lecą, Obrączki wgl w sklepie nie ma MASAKRA!!!

Nie polecam servera póki nie naprawią tych rzeczy.

................

Opublikowano

Zrobi ktoś launchera?? nie chce auto patchera.

Nie będzie launchera bo nie będziesz nic widział .

Lepiej przez auto-patchera pobrać all pliki ; ]

Opublikowano

Testowaliśmy dmg z umkami 23 i ludem, tysiakiem więc nie mów, jak nie wiesz... Testowaliśmy abs po 25%, było pvp na 20 skilli... Potem 15%, było na 2 skille, jest 20% jest na 5,6 skilli :3

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...