Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm.. Chwilkę byłem na serverze i...
- Pety nie działają.. Tzn. działają, ale dostaje się pieczęć której nie widać, i wierzchowca który gówno daje...

- Praktycznie wszystko jest skopiowane z Xenoxa... Ceny są zmienione...

- Dziwne itemy które nie działają ( np. fasola )

- Wierzchowce ( te od stajennego ) z dziwnymi nazwami (????)...
- Nie wiem po co są takie bony jak np. Max PE które ciągle wchodzą do 6/7...

Zbieram like ;x

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

- Pety nie działają.. Tzn. działają, ale dostaje się pieczęć której nie widać, i wierzchowca który gówno daje... Jutro ma być to poprawione.

- Praktycznie wszystko jest skopiowane z Xenoxa... Ceny są zmienione... Wejdź na serwer i zobacz, praktycznie tylko atlantydy i zwoje z Xenox`a

- Wierzchowce ( te od stajennego ) z dziwnymi nazwami (????)... Wtf? Źle, że wierzchowca dostał...

- Nie wiem po co są takie bony jak np. Max PE które ciągle wchodzą do 6/7... Zobaczysz w av9, jak będziesz musiał mieć to max pe : 3

1377531174-U173186.png
Opublikowano

- Pety nie działają.. Tzn. działają, ale dostaje się pieczęć której nie widać, i wierzchowca który gówno daje... Jutro ma być to poprawione. Grałem na wystarczająco dużej ilości serverów by takim obietnicom zbytnio nie ufać :) Zobaczymy jutro..

- Praktycznie wszystko jest skopiowane z Xenoxa... Ceny są zmienione... Wejdź na serwer i zobacz, praktycznie tylko atlantydy i zwoje z Xenox`a System ulepszania broni na 75 lvl ( zmieniona kolejność broni.. łał ), broni na 65 lvl, hełmów, biżu i KD... Takie samo KD - nie wiem czy czasem nie te same % .. Takie "dodatki" jak chowanie questów.. Smocze monety wymieniane u tego staruszka w kole.. Ta sama handlarka różności.. Te same sklepy ( zmienione może ze 2... ), dodany obsydian, już wspomniałeś że cała atlantyda i zwoje, te same świecenia zbroi ( pewnie ostatnia zbroja ma dziwne świecenie... ) - tyle zauważyłem grając 5 min i czytając trochę prezke..

- Wierzchowce ( te od stajennego ) z dziwnymi nazwami (????)... Wtf? Źle, że wierzchowca dostał... Wierzchowiec który nic nie daje.. jej ;) Poza tym nie chodzi o to że dostał, a o jego dziwną nazwę...

- Nie wiem po co są takie bony jak np. Max PE które ciągle wchodzą do 6/7... Zobaczysz w av9, jak będziesz musiał mieć to max pe : 3

Zbieram like ;x

Opublikowano

dajcie inny hosting i będzie git -.-

Client z 1 linku ściągnął mi się w 9 min ... Z internetem 30mb/s ;x jeśli ktoś ma 10 to ściągnie mu się w 30 min.. nie widzę nic dziwnego.. Mając internet 2 mb/s nie licz że przy innym hostingu ściągniesz clienta w 5 min ;x

Zbieram like ;x

Opublikowano

Postaramy sie zrobić jak najszybciej:)

Dajcie bsa do clineta bo prawie kazdemu graczowi Bs by Padmak lub jakos tak niedziała :)

Lub schociasz podajcie linka do dzialajacego bsa

Opublikowano

Ile potrwa przerwa ?

Argentus.pl Limuzyna 250 lv Smok (full eq - sprzedam)

Atharos.pl Limuzyna 240 lv WP ( full eq - sprzedam )

ManerisMt2.pl Limuzyna 200 lv Body ( full eq - sprzedam )

Opublikowano

Moze i dostalem bana , ale jak dla mnie to nawet lepiej ; ) Cala topka jedzie zawsze na WH ; ) Kwestia czasu wyłapanie.

Polecam poprawic:

Czarne tlo po pasku logowania czasami , po teleportach logowaniu.

Pety

Dodac metiny w kazdym av

Naprawic av2

Geneeraly v1,v2.. powinny bic po 100k a nie tak jak dalej bija po 300.

Ulepszacze po av1 nie dropia , czyli jak dodacie kazdy bedzie w kij w plecy.

Gratuluje dopracowania na becie. :D

Dmg na mapie v9 mnie rozbroilo poprostu xD

Wzialem 1 grupke , w ciagu 2 sek z full hp a zreszta , sami zobaczcie

http://scr.hu/114g/hyo3x
Lepiej bic lvl w v8 niz v9. :>
Polecam to wszystko poprawic.
Btw. na mapie od 125 expi sie do 180 czy tam 185?

le potrwa przerwa ?

Od 2:00 do 6:00 jest przewidywana.
Opublikowano

Serwer ciągle poprawiany, lecz to dobrze.

A tu jak ktoś chce to macie, staram się po części rozsławić ten serwerek:

di-HLXD.jpg

Opublikowano

Na serwerze na 100% zagram wyglada obiecujaco !

Spodobal mi sie hehe tylko przypomina xenoxa ale na pewno lepszy bo pewnie brak bugow, mniejsze dmg, pety, kilka nowych mapek lub questow.

Poprostu zapraszam fajnie wyglada ;-]

Serwer Minecraft 1.6.4:

IP Serwera?

Tutaj masz: erionmc.hopto.org

Wejdz sprawdz i graj :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...