Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Argentus [Easy]

Argentus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

POWTORZE!

Wkleilem latke i pisze " zostaniesz polaczony z serwerem " co jest?!

POWTORZE!

POWTORZE!

POWTORZE!

POWTORZE!

POWTORZE!

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wszystko bedziemy naprawiać spokojnie !!

Szkoda ze bedziecie , a mieliscie dosc dluga bete , teraz kazdy nie ma rownych szans. Topka ma 110 prawie , a ja 75 bo av1 nie widac mobow , pozdrawiam i polecam >.<

Opublikowano

Serwer ON?

Masz jakiś problem? Bez żadnych komplikacji udzielę Ci odpowiedzi.

Pisz na GG: 44369097

Dzwoń na Skype: axezmc

Opublikowano
xxxx

Informacje jak naprawić błędy, które mogą wystąpić w kliencie.Jutro będzie autopatcher, więc nic więcej ręcznie nie będziecie musieli wgrywać.

Opublikowano

czyj to serwer?

ci debile z administracji strasza mnie juz od jakiegos czasu ... 2 weeks .Gracie u zlodziei pamietajcie o tym wchodzac na to cos.2 tygodnie.

Opublikowano

czyj to serwer?

ci debile z administracji strasza mnie juz od jakiegos czasu ... 2 weeks .Gracie u zlodziei pamietajcie o tym wchodzac na to cos.2 tygodnie.

Detronix mówił że możliwe iż to Twój serwer :huh:

Opublikowano

Detro to dobry chłopak ale jak tak powiedział to walnał bzdure.Nie jest to moj serwer ,co wiecej administracja tego serwera mnie zastrasza i wogole przykra sprawa.pewnie Te benkarty poderzneli by mi gardlo w rzeczywistosci bo serio dostaje od paru dni jakies wiadomosci z pogrózkami.

Opublikowano

Argentus, czemu mi pisze " ZOSTANIESZ POLACZONY Z SERWEREM ". DOCZEKAM SIE ODPOWIEDZI ?! MAM LATKE

Administracja olewa graczy. Nie polcema.

Masz na forum servera opisane co trzeba zrobic -.-

Elo, pis joooł

Opublikowano

Detro to dobry chłopak ale jak tak powiedział to walnał bzdure.Nie jest to moj serwer ,co wiecej administracja tego serwera mnie zastrasza i wogole przykra sprawa.pewnie Te benkarty poderzneli by mi gardlo w rzeczywistosci bo serio dostaje od paru dni jakies wiadomosci z pogrózkami.

Takie sprawy zalatwia sie na policji a nie tutaj.

Top@ Przetlumaczcie questy sa w innym jezyku.

Dodatkowo pieczeci peta nie mozna przesunac w inne miejsce w ekwipunku.

Srij9JT.png

Opublikowano

Kiedy ogarniecie strone ? Brak polskich znaków . Część zakladek wgl nie dziala. Status servera nie jest automatyczny tylko jest to napisane w html -,-

Elo, pis joooł

Opublikowano

pewnie jutro ogarną ,ci debile nie maja o niczym zielonego pojecia ... lol zycze przyjemnej gry ,administracja tego czegos to troglodyci do n-tej potegi.A caly ten serw to czyste zlodziejstwo z xenoxa.Ale kurczak wam w odbyt jełopyz administracji.2 tygodnie./

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...