Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KNET-Endless (110 C&E | C-Fortress | Enterprise Features | Classical | OPEN 15.09.13)

Gość Kovery

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 712
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a moze start w sobote rano po becie? a nie w czwartek.. dla mnie lepiej bo zaczynaja sie nocki w pracy.

to zaczniesz w sobote? czemu każdy ma czekać?

Opublikowano

Jak będzie wyglądać beta?

Tak jak każda inna [bETA] o ile wiesz co mam na myśli :> jeżeli nie to streszczę krótko to żebyś miał pojęcie : Celem otwarcia serwera w fazie [bETA] jest ulepszenie gry na oficjalnej wersji clienta. Chodzi tu o wygodę grania w późniejszym czasie, otwierany zostaje serwer aby gracze już teraz mogli ocenić niektóre systemy w grze oraz pomóc administracji w wyszukiwania błędów w grze , celem też jest dodawania niektórych pomysłów ( na serwer ) które zasugerują gracze :D Bo przecież gra powinna być od graczy dla graczy :> Co nie zmienia faktu że osoby grające będą miały ułatwione zdobywanie poziomu w grze itd. w cale tak nie będzie! Ponieważ też niektóre rzeczy z bety będą brane pod uwagę z BETA testów serwera :)

True love survives all

Opublikowano

Moim zdaniem beta powinno miec raty x500 aby w te 3dni zdobyc 110lv , sprawdzic job temple , holy water temple itd? Na małych ratach bedzie ciezko dokladnie przetestowac serwer pod tym wzgledem

Opublikowano

wypierdalać z jakimiś gówno ratami, nawet na bete. nauczycie się kurwa w końcu grać bez bota może, chyba, że to kolejny zjeb-serwer z pozwoleniem na bota.

Opublikowano

wypierdalać z jakimiś gówno ratami, nawet na bete. nauczycie się kurwa w końcu grać bez bota może, chyba, że to kolejny zjeb-serwer z pozwoleniem na bota.

Co ci po niskich ratach jak beta trwa 3 dni.

Wiesz co to jest beta - testowanie gry.

Przez 3 dni na niskich ratach jakie bugi sprawdzisz mangay 1 lv

Opublikowano

@Up

Dokładnie jesli testowanie ma polegac na wbiciu 60lv ( oczywiscie bez bota bo jestesmy pro^^ ) to co mamy testowac^^? Zazwyczaj nikt nie przywiazuje wagi do bugow na niskim lv , a sprawdza Forgetten World czy sie respia evnry/ unique, czy jest prawidłowy spawn unique w holly water temple, czy coiny leca w job unique. Na oficiall jak najbardziej takie raty ale nie na 3dniowym serwerze? Jaki to ma cel wtedy?

To ja juz wole poczekac az wyjdzie oficial, niech sie inni mecza i testuja Taklamakan :)

Opublikowano

@Up

Dokładnie jesli testowanie ma polegac na wbiciu 60lv ( oczywiscie bez bota bo jestesmy pro^^ ) to co mamy testowac^^? Zazwyczaj nikt nie przywiazuje wagi do bugow na niskim lv , a sprawdza Forgetten World czy sie respia evnry/ unique, czy jest prawidłowy spawn unique w holly water temple, czy coiny leca w job unique. Na oficiall jak najbardziej takie raty ale nie na 3dniowym serwerze? Jaki to ma cel wtedy?

To ja juz wole poczekac az wyjdzie oficial, niech sie inni mecza i testuja Taklamakan :)

na 99% nikt nie wbije nawet 30 lvl na beta.. Ile razy byly te smieszne testy na ktorych deklarowali sie ze bd testowac a okazalo sie ze stali przed miastem obok gm ktory dal max lvl i robilo sie pvp...

Opublikowano

chodziło mi bardziej o bota, na becie niech se będzie nawet od razu ten 110, ale jak pozwolicie na bota ogólnie na tym serwie, to idźcie zbić pięć z gmami z pheonixa. Co do ratów - zmniejszcie to o 10, a sp o 10 zwiększcie.

Opublikowano

Powiedz mi kto gra bez bota w Silkroad.

Bot już jest ikonkom Silkroad

skoro jesteś na tyle gówniany, że nie umiesz wbić pieprzonego lvla w grze bez programu, to przestań w nią grać - proste, albo spierdalać na high raty.

do czego to kurwa doszło, że na prywatach więcej botów niż na isro...

Opublikowano

hahaha ciekawe kto ci serva przetstuje jak nawet 110 lvla nie wbijesz przez 3 dni ( bez bota) hahaha

@Tytanjan
ty jestes normalny czlowieku ? w tych czasach bez bota jak bez reki ;] to nie czasy iSRO gdzie sie expilo recznie tamte czasy juz dawno minely.

!!!! Grozisz MI !!!!

Opublikowano

to nie czasy minęły, to plaga idiotów, którzy nie wiedzą jaki sens ma ta gra. dajcie allow bota, bo przecież dla debil-graczy to jak by dziecku odebrać lizaka. Pierdolnijcie się w łeb i zastanówcie po co w to gracie, skoro program robi za was wszystko.

Opublikowano

Puki co to ty masz problem :) Wiec niewiem co ty robisz na tym forum , gdzie w koło sa tematy o botach;] . A dlaczego bot? Bo to wygoda, bo mozna zamiast klikac ciagle 1,2,3 gadac z kolegami na tsie i sie cieszyc z dropow itd. Kolego mylisz pojecia miedzy bot a goldbot :)

Dobra wrócmy do tematu

A moze tak na beta dac kazdemu 110lv set full nova FB i 1M silkow na start? Skoro to jest tylko beta wiec niech chłopaki testuja wszysto co sie da, niech wydaja silki ,sprawdzaja czy all dziala, niech sami biegaja na unique ( mniej roboty dla GM i chyba na tym polega beta test? ).

Opublikowano

Gdzie moderator? Nie ma nikogo?

Co do Bety. Polega ona na tym, abyście sprawdzali, czy na poszczególnych mobach:

- drop był poprawny,

- gold rate był odpowiedni,

- czy rzeczy do 110 capa działają dobrze,

tak więc mogę już dać raty 300 (max) ale nie ma tutaj takiego pojęcia jak "full kryll set". Dobrze równie można iść na serwer PVP i tam się cieszyć silkami 1m, etc. Sam wiem dobrze z doświadczenia, że po nadaniu 110 levela, nikomu nie będzie się chciało niczego sprawdzać.

Opublikowano

Gdzie moderator? Nie ma nikogo?

Co do Bety. Polega ona na tym, abyście sprawdzali, czy na poszczególnych mobach:

- drop był poprawny,

- gold rate był odpowiedni,

- czy rzeczy do 110 capa działają dobrze,

tak więc mogę już dać raty 300 (max) ale nie ma tutaj takiego pojęcia jak "full kryll set". Dobrze równie można iść na serwer PVP i tam się cieszyć silkami 1m, etc. Sam wiem dobrze z doświadczenia, że po nadaniu 110 levela, nikomu nie będzie się chciało niczego sprawdzać.

Tez jestem za tym zeby dac 300 lub wiecej expa i od zera robic. Dzis ten open beta bedzie ? o tej 18 z groszami?

Opublikowano

Mama ci te teksy pisze nie kuc

tyle wystarczy mi, żeby oszacować twój wiek. co do waszych postów - jasne, botujcie, bo to największy fun. daje wam mniej czasu, niż ja spędziłem na pheonixie, gdzie jako jedyny chyba ręcznie dojebało to jebane 100, tyle.

Opublikowano

to nie czasy minęły, to plaga idiotów, którzy nie wiedzą jaki sens ma ta gra. dajcie allow bota, bo przecież dla debil-graczy to jak by dziecku odebrać lizaka. Pierdolnijcie się w łeb i zastanówcie po co w to gracie, skoro program robi za was wszystko.

Ty chyba kolego nie masz kolegów w realu skoro wolisz klikać 1,2,3.

A co do bety to na start 110, sp, itemy, gold i sprawdzanie wszystkiego.

I jeszcze mała rada do adminów. Zróbcie z talizmanami z FGW tak jak widziałem na innym serwerze.

Z fgw normalnie lecą talizmany, z tych mobów lecą elementy a z unikatów recipe talizmanów. Większy fun :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...