Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, o 12 serwer startuje, dostajemy 6h +50% DOŚ, panowie oddają wszystkie przedmioty, SM zakupione podczas ataku, których nie otrzymaliśmy i śmigamy.

Przerwa jedna dłuższa na prośbę graczy coby nerwów nie psuć a i dać się wyspać co po niektórym ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zaczęłam grac od początku

przetrwałam cofki restarty bugi

nie mogę jednak zrozumieć zuo na drugi dzień od startu bez bojowców na serwie

chamskie trochę ze strony administracji

potrafię grac na metku ale jak mnie wali jakiś na wolnym typ na wierzchowcu z is

to krew zalewa

i nie o to chodzi ze kasy nie mam mam :)

jestem osoba dorosłą ale nie wydaje kasy tam gdzie nie widzę sensu

rozumiem serwer stabilny stoi dłużej dlaczego nie kupić czegoś

jednak jeżeli ktoś próbuje mnie zmusić do czegoś a tak odbieram postawę administracji jeżeli chodzi o is to raczej nie zainwestuje:)

jeszcze jedno zmiana cen w is to tez co najmniej dziwne posuniecie administracji

serwer niestabilny mnóstwo bugów ciągłe restart przerwy a administracja co robi w ciągu 24 godzin od startu , choć raczej falstartu podnosi ceny w is:)

odnoszę wrażenie ze chodzi tylko o kasę :)

nazbierać jak najwięcej w krótkim czasie i zamknąć.....

szkoda bo dawno już nie było serwera który wzbudzał takie emocje

na początku pozytywne

teraz hm odsyłam do komentarzy wcześniejszych

i jeszcze jedno bardzo nieładne posuniecie administratorów

chodzi o forum

otóż kilka dziesiąta osób jak nie więcej założyło watki na forum delikatnie mówiąc nie zbyt przychylne polityce administracji

i co robi administracja

zamiast odpowiedzieć na krytykę w sposób konstruktywny zamyka watki a po chwili już ich nie ma:)

pełny totalitaryzm

żal

p.s.

nie wspomnę o modzie który zawitał

na revential

http://www.mpcforum.pl/topic/1021875-tut-mod-revential-widocznosc-calego-eq-skrzynek/

Opublikowano

Przerwa techniczna powoli dobiega końca, w związku z czym mamy do Was pytanie. Chcielibyście, abyśmy wprowadzili Kupon na Złote Monety na serwer oraz dodali pierścień anty-expa do handlarki? Prosimy o wypowiedzi. To od Was zależy, czy dane przedmioty pojawią sie na serwerze Revential ;)

Opublikowano

Serwer naprawdę udany i przemyślany i poza małymi niedociągnięciami MÓGŁ ( no właśnie mógł.. ) spokojnie otrzymać miano serwera roku. Niestety ewidentnie pod IS ;-)

Wierzchowce 300 atak, 300 obrona to jakiś żart na hardo-mediumie. Nie ma sensu bić na poli, fms + wierzchowiec i każdy metin/expowisko twoje..

Do tego z jakiego powodu podwyższyliście ceny w is? Czyżby hajs się nie zgadzał? A może zauważyliście, że jest niezły popyt i próbujecie wyciągnąć jeszcze więcej przed zwinięciem interesu? ^^

Ja sobie odpuściłem ten server bo :

1. Server jest ewidentnie pod is

2. Administracja mogła sie spodziewać ataków i mogli dać start później żeby wszystko dopracować

3. Wywalało mnie ciągle z servera

4. dostałem 7 skrzyń na start

5. Wierzchowce są zbyt wzmocnione to jest hard/medium nie medium/easy

6. Są duże cofki na serverze

7. Zjadło mi doładowanie 11 zł

8. Z jednego psa poleciało mi 100k ......

Opublikowano

Przerwa techniczna powoli dobiega końca, w związku z czym mamy do Was pytanie. Chcielibyście, abyśmy wprowadzili Kupon na Złote Monety na serwer oraz dodali pierścień anty-expa do handlarki? Prosimy o wypowiedzi. To od Was zależy, czy dane przedmioty pojawią sie na serwerze Revential ;)

Tak tak tak! Chcecie zarobić na IS a gracze w grze. ten kto ma duzo kasy na is sellnie drogo w grze zm. Zysk dla obu stron.

A pierścien również genialny pomysł. Będzie można dropić zmianki na psach <3 Tylko najlepiej 500k na 24h.

65202445731045601401.png

Opublikowano

Ja sobie odpuściłem ten server bo :

1. Server jest ewidentnie pod is

2. Administracja mogła sie spodziewać ataków i mogli dać start później żeby wszystko dopracować

3. Wywalało mnie ciągle z servera

4. dostałem 7 skrzyń na start

5. Wierzchowce są zbyt wzmocnione to jest hard/medium nie medium/easy

6. Są duże cofki na serverze

7. Zjadło mi doładowanie 11 zł

8. Z jednego psa poleciało mi 100k ......

Uzasadnij dlaczego serwer jest pod IS. Tłumaczylismy ze mielismy ataki, natomiast tacy osobnicy jak Ty, nie obrazajac Twojej osoby, chodzi mi raczej o Twoje zachowanie, zamiast patrzec na calokształt doszukują się jedynie tego, co jest do naprawienia w serwerze. Wywalalo, bo mielismy ataki na starcie, jesli grales wczoraj, mogles zobaczyc jak serwer funkcjonuje, fakt, mielismy problem przy evencie, aczkolwiek serwer stał cały dzien bez wiekszych problemow (tak, tu mnie na bank wysmiejecie, az cały dzien! no ale czasu nie przyspiesze o miesiac do przodu, sorry). Odnosnie SMow pisalem na forum i facebooku, ze mielismy blad w itemshopie, ktory po dzisiejszej przerwie zostanie naprawiony, tymczasem Ty wolisz spamowac, zamiast wyslac mi ID konta na facebooku abym zwrocil Tobie SM. Odnosnie pieska, nie mozliwe jest, zebys wydropil z niego 100k, nie zobacze - nie uwierze. Pozdrawiam.

Opublikowano

Uzasadnij dlaczego serwer jest pod IS. Tłumaczylismy ze mielismy ataki, natomiast tacy osobnicy jak Ty, nie obrazajac Twojej osoby, chodzi mi raczej o Twoje zachowanie, zamiast patrzec na calokształt doszukują się jedynie tego, co jest do naprawienia w serwerze. Wywalalo, bo mielismy ataki na starcie, jesli grales wczoraj, mogles zobaczyc jak serwer funkcjonuje, fakt, mielismy problem przy evencie, aczkolwiek serwer stał cały dzien bez wiekszych problemow (tak, tu mnie na bank wysmiejecie, az cały dzien! no ale czasu nie przyspiesze o miesiac do przodu, sorry). Odnosnie SMow pisalem na forum i facebooku, ze mielismy blad w itemshopie, ktory po dzisiejszej przerwie zostanie naprawiony, tymczasem Ty wolisz spamowac, zamiast wyslac mi ID konta na facebooku abym zwrocil Tobie SM. Odnosnie pieska, nie mozliwe jest, zebys wydropil z niego 100k, nie zobacze - nie uwierze. Pozdrawiam.

Dlaczego pod IS?

Zwoje egzo, które miały dropić w metinów są dostępne tylko i wyłącznie w IS, przepustki do v2 dostępne tylko i wyłącznie w IS. Po kilku godzinach sprzedaży podnieśliście ceny pakietów i wierzchowców w IS bo dobrze się sprzedawały... Zwykłymi graczami którzy mają problemy i zgłaszają to grzecznie w ogóle się nie interesujecie...

Rozumiem, że to dobieganie przerwy do końca to zajmie oczywiście tyle co zawsze... Bo według mnie takie coś możesz pisać jak rzeczywiście macie w przeciągu 30 minut włączyć serwer na nowo, a Ty piszesz to chociaż i tak serwer nie zostanie w najbliższym czasie uruchomiony...

Opublikowano

Dlaczego pod IS?

Zwoje egzo, które miały dropić w metinów są dostępne tylko i wyłącznie w IS, przepustki do v2 dostępne tylko i wyłącznie w IS. Po kilku godzinach sprzedaży podnieśliście ceny pakietów i wierzchowców w IS bo dobrze się sprzedawały... Zwykłymi graczami którzy mają problemy i zgłaszają to grzecznie w ogóle się nie interesujecie...

Rozumiem, że to dobieganie przerwy do końca to zajmie oczywiście tyle co zawsze... Bo według mnie takie coś możesz pisać jak rzeczywiście macie w przeciągu 30 minut włączyć serwer na nowo, a Ty piszesz to chociaż i tak serwer nie zostanie w najbliższym czasie uruchomiony...

Pisalismy na facebooku i w grze, ze to są bledy , ktore zostana poprawione po przerwie technicznej. Przepustki otrzymujemy z Skrzyni Ucznia (Po przerwie beda dzialac) poza tym dodamy jeszcze quest do zdobycia ich w grze, Zwoje Egzo dodamy do dropu z Metinów i handel nimi dodamy.

Na jakiejs podstawie sadzisz, ze serwer nie zostanie uruchomiony o 12? Pisałem, WSZEDZIE, ze moze byc uruchomiony przed 12stą, jak i parę minut po dwunastej. Także nie rozumiem zupełnie tego.

Opublikowano

Pisalismy na facebooku i w grze, ze to są bledy , ktore zostana poprawione po przerwie technicznej. Przepustki otrzymujemy z Skrzyni Ucznia (Po przerwie beda dzialac) poza tym dodamy jeszcze quest do zdobycia ich w grze, Zwoje Egzo dodamy do dropu z Metinów i handel nimi dodamy.

Na jakiejs podstawie sadzisz, ze serwer nie zostanie uruchomiony o 12? Pisałem, WSZEDZIE, ze moze byc uruchomiony przed 12stą, jak i parę minut po dwunastej. Także nie rozumiem zupełnie tego.

Owszem pisałeś. Ok. 9 nagle napisałeś że przerwa właśnie dobiega końca czego wcale nie widać ale mniejsza o to.

Kombinujecie jak się da. Grzeczne zgłoszenia na forum i godziny czekania na TS nic nie dają, robicie coś co nie daje żadnych rezultatów i nie interesujecie się graczami.

Wbij sobie do głowy jedno: SERWER JEST DLA GRACZY! Jak nie potraficie takiego zrobić darujcie sobie to.

Opublikowano

dlaczego pod is

kto organizuje zuo po 24 godzinach jako jedyny event? na serwie na którym konia bojowego trzeba robić lub można kupić wierzchowce 300 ataku 300 defa tylko w is

wiadomo ze czytając medale co 2 godziny czyli 11 medali x 2 godziny to 22 godziny a dopiero majac gdzieś 20 lvl mozna wbic na loch

mieliśmy równe szanse?

zal

i jeszcze pytasz

udajesz czy myślisz ze w metka to sami idioci graja których można oskubać i pytać czy coś się stało?

człowieku czytaj posty wstecz

nie odpowiedziałeś na żadną krytykę

żadnych argumentów nie masz na forum kasujecie wszystkie posty krytyczne względem was

i jeszcze pytasz czy deszcz pada

zal;

Opublikowano

Moim zdaniem, zajebistym pomysłem byłoby dodanie pierścienia anty-expa, więc ja jestem co do tej sprawy oczywiście na tak ;)

Opublikowano

Azprime

Jedno pytanko do ciebie rozumiem że chcesz być dobrym administratorem ale po jaką kulfe odpowidasz na te wszystkie głupie pytania ? serwer zaje^sty aby wytrzymał ataki i byśmy mogli grać bo 2 takiego harda nie znajde nigdzie

Edit

Tak każdy chce kupony i pierscien antyexpa

oynk.png

Opublikowano

Azprime

Jedno pytanko do ciebie rozumiem że chcesz być dobrym administratorem ale po jaką kulfe odpowidasz na te wszystkie głupie pytania ? serwer zaje^sty aby wytrzymał ataki i byśmy mogli grać bo 2 takiego harda nie znajde nigdzie

Edit

Tak każdy chce kupony i pierscien antyexpa

jakie to słodkie azprim jestesmy z toba kasa sie nie zgadza ale git wprowadzamy nowe pozycje w is:0
Opublikowano

Azprime,sam dobrze wiesz ze wierzchowce na takim serwerze to dobry zarobek wiec pod is jest 100%
nie tylko wierzchowce ale tez inne rzeczy nie powinno tak byc dlaczego nie oslabicie wierzchowcow . . .?

Opublikowano

jakie to słodkie azprim jestesmy z toba kasa sie nie zgadza ale git wprowadzamy nowe pozycje w is:0

Ogarnij Gimbie .

Ja zrobiłem sam konia bojowego od startu bez IS , a ty gimbie tylko narzekasz walnij się w drzwi i wyjdź z tego tematu

Opublikowano

wtrące sie jedynie do tego 100k z psa. Miałem podobnie poleciała mi bryłka 100k z psa albo wilka. Pozdrawiam

To wyjasnia sprawe. Sztabki są ogólno dostępne w dropie i dropią także ze WSZYSTKICH mobów, także z psów.

Azprime,sam dobrze wiesz ze wierzchowce na takim serwerze to dobry zarobek wiec pod is jest 100%

nie tylko wierzchowce ale tez inne rzeczy nie powinno tak byc dlaczego nie oslabicie wierzchowcow . . .?

Postaw sie teraz na miejscu ludzi, którzy zakupili Wierzchowca w Itemshopie. Czy niebył byś zdenerwowany, jakbyśmy w takim przypadku obniżyli wartość?

Opublikowano

Włączaj serwer Azprime !

LvL sam się nie wbije ! :D

@AntyWarn

Dobry pomysł z tym kuponem ponieważ dla ludzi biedniejszych bądź grających bez is się przyda :)

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

To wyjasnia sprawe. Sztabki są ogólno dostępne w dropie i dropią także ze WSZYSTKICH mobów, także z psów.

Postaw sie teraz na miejscu ludzi, którzy zakupili Wierzchowca w Itemshopie. Czy niebył byś zdenerwowany, jakbyśmy w takim przypadku obniżyli wartość?

co prawda to prawda,bylbym ale chodzi o to ze na hardzie 300 defa i 300 ataku to jest przesada ;) ja sam staram sie o konia mam 9 lvl,ale juz za pozno... wczesniej na poczatku serwera moglbys obnizycz wartosc defa i ataku.

@o co chodzi z tym kuponem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...