Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratulacje dużo było nieudanych startów ale żeby zrobić takie cuda to ohohohoh

Nie polecam ten serwer zaraz upadnie i nawet się nie zabierajcie za następny.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dlaczego? Informowalem pare stron wczesniej, ze sytuacja niedlugo sie uspokoi, juz ją ogarniamy. Niedlugo wszystko bedzie Ok, nie powinno Was juz wylogowywac, mielismy drobny problem z czyms. Tak w sumie, troche mi glupio co chwile pisac ze niedlugo bedzie ok itd, skoro serwer do teraz praktycznie póki co mial same problemy. Mozemy Was zapewnic, ze takie akcje są chwilowe, pracujemy nad ustabilizowaniem serwera i jeszcze dzisiaj będzie spokojnie.

Chłopie, jak się za coś bierzesz to rób to dobrze, bo póki co ludzie tylko pln-y potracili :) Tak to już jest, albo umiesz robić privy, albo nie, a z krytyką trzeba się liczyć. Szczerze, ty byś grał na tak niestabilnym privie ?

io7e.jpg

Opublikowano

Dlaczego? Informowalem pare stron wczesniej, ze sytuacja niedlugo sie uspokoi, juz ją ogarniamy. Niedlugo wszystko bedzie Ok, nie powinno Was juz wylogowywac, mielismy drobny problem z czyms. Tak w sumie, troche mi glupio co chwile pisac ze niedlugo bedzie ok itd, skoro serwer do teraz praktycznie póki co mial same problemy. Mozemy Was zapewnic, ze takie akcje są chwilowe, pracujemy nad ustabilizowaniem serwera i jeszcze dzisiaj będzie spokojnie.

dlaczego ?

jak juz pisalem 9godzin czekam na odp ...

w sprawie wlamu na moje konto ...

ale ty na to masz wyje...

56096062140461666809.png

Opublikowano

Spokojnie Panowie i Panie...takie crashe z serwera to nowa odmiana HARDA. Kto jest cierpliwy ten wbije:).

Ps. szukamy dalej...;)

Opublikowano

Ta spokojnie, zobaczycie swoje SM jak świnia niebo !

Czekam na ich reakcje od wczoraj i dochodzę do wniosku, że coś jest z nimi nie tak :)

Opublikowano

Na razie najlepszy hard jaki widziałem. Jutro zasysam i na 100% zagram.

1376908392-U992821.png

by Presidont

Opublikowano

Ta spokojnie, zobaczycie swoje SM jak świnia niebo !

Czekam na ich reakcje od wczoraj i dochodzę do wniosku, że coś jest z nimi nie tak :)

Ja tak samo, siedze praktycznie caly czas na TS , wyslalem dwa e-maile i dotarlem do wniosku, ze administracja ma w dupie to, ze wydalismy ciezko zarobione pieniadze. Serwer jest dnem 2013 roku. Takiej administracji nie widzialem, pomijajac tworcow serwerow na plikach RyKoXa

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Azprime czemu mam "Twoje konto jest zablokowane" po tym jak wyszedlem z gry o 16/17 skoro w karach nic nie mam? ..

Kiedyś długi staż na tym forum ;x

Jak ktoś pamięta to pisać ;o.

Opublikowano

Przerwa techniczna, wracamy za 15/20 minut. Do 1/2 Beda zwrocone zwrocone itemy oraz SM, ktore znikly podczas atakow, prosimy je zglaszac na PW na facebooku.

Opublikowano

Przerwa techniczna, wracamy za 15/20 minut.

50 przerw dziennie mam dosc tego czekania . . . ostatnia taka dluga przerwa 20 min WIECIE CO ? bez przesady

Opublikowano

pewnie poprawiaja jakiegos buga albo ddosy od grubego ...

Btw serwer polecam w 100% mimo ogromnych problemow na poczatku server mega !!! najlpeszy med-hard ever

054p.png

Zbieram TYLKO +

Opublikowano

Przerwa techniczna, wracamy za 15/20 minut.

przerwa przerwa ale ja nadal czekam na Sm w grze mnie olewasz czy masz zamiar w ogole je oddac czy hajs sie musi zgadzac??

i za to pytanie dostalem 5% smieszne

xbjr.png

Opublikowano

przerwa przerwa ale ja nadal czekam na Sm w grze mnie olewasz czy masz zamiar w ogole je oddac czy hajs sie musi zgadzac??

Kolego raczej juz nie ma szans ze ktokolwiek odzyska sm..

Azprime prosze cie ! mozesz mi wkoncu pomoc?

56096062140461666809.png

Opublikowano

Przerwa techniczna, wracamy za 15/20 minut. Do 1/2 Beda zwrocone zwrocone itemy oraz SM, ktore znikly podczas atakow, prosimy je zglaszac na PW na facebooku.

Opublikowano

Moja propozycja jest taka:

ZAMKNIJCIE SERWER W PIZ*U NAPRAWICE BUGI, WYPIERD**CIE TE WIERZCHOWCE Z IS'A ALBO ZRÓBCIE WIERZCHOWCA 50 ATAK 50 DEFA ALBO 100 ATAK I ODDZIELNY 100 DEFA BO TO PRZESADA 300 ATAK 300 DEFA...

I WYSTARTUJCIE OD NOWA BEZ BUGÓW JAK UMIECIE TO OGARNĄĆ A SZCZERZE WĄTPIE... TEN SERWER JEST TAKI SAM JAK METIN2WORLD

PADA CO PARE SEKUND I NIEDLUGO NIKT TU GRAĆ NIE BĘDZIE...

PRZEPROŚCIE GRACZY ZA BŁĘDY I ZRÓBCIE NOWY SERVER ALE HARD'A BEZ TYCH WIERZCHOWCÓW I WYWALAJĄCYCH CHANELLI...

KTO SIĘ ZE MNĄ ZGADZA NIECH ZALAJKUJE- NIECH AZPRIME ZOBACZY KTO JEST ZA WYJE**NIEM TYCH WIERZCHÓW...

Opublikowano

A jak ktos nie ma facebooka to gdzie ma zglosic?

1382224675-U992212.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...