Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sory kurwa, ale jak działają od wczoraj próbuje się z wami skontaktować ! Wysłałem wczoraj sm 10zł + vat i kod mi nie działa do jasnej cholery !

Nie tylko ja mam ten problem poczytaj trochę forum imbecylu albo wejdź na pierdolonego TS, wymyślam dobry jesteś.

Ludzi w chuja robicie taka prawda, jak nie potrafisz robić serwerów to ich nie rób !

Moze troche spokojniej, co? NIe dostalem nic od Ciebie. Zadnej wiadomosci an Facebooku ani Emailu. Jesli chcesz to napisz i opisz problem.

Serwer do chrzanu co chwile channele padają a dokładnie co 30sekund-do 2 min taka gra nie ma sensu......

Wieczorem powinno byc OK. Problemy powinny wszystkie zostac dzisiaj zażegnane.

Oddam eq tutaj (fms +9 sr 22, 80 zmianek, 70 dodań całe eq hp + orki, mount jakieś 8kk kasy + pełno ulepszaczy)

za eq na pandorce najlepiej start/stop exp

AW: Czy to prawda, że naprawiacie WO?

Tak

Up:

Szkoda tylko, że masz zablokowane pw ...

Ceny w is zostaną przywrócone na dawne ?

Chodzi o uslugi, tak? Zostana.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najśmieszniejsze są przelewy, robisz przelew i czekasz 6 godzin, po czym i tak nie ma SM :> Znajomy zrobił przelew o 5 rano a do tej pory nie ma SMów. Kontakt z team na TS woła o pomstę do nieba, nie ma nikogo, żeby o coś zapytać, dowiedzieć się. Nic konkretnego.

fffa07173021ad6b.gif

Opublikowano

Jakoś ja wysłałem PW w którym wylinkowałem temat i odpowiedzi nie ma oczywiście, więc ciekawe co trzeba zrobić żeby skontaktować się z tym jakże boskim teamem.

Opublikowano

Najśmieszniejsze są przelewy, robisz przelew i czekasz 6 godzin, po czym i tak nie ma SM :> Znajomy zrobił przelew o 5 rano a do tej pory nie ma SMów. Kontakt z team na TS woła o pomstę do nieba, nie ma nikogo, żeby o coś zapytać, dowiedzieć się. Nic konkretnego.

Nie dostaniesz dzisiaj sm jest napisane że dopiero wtedy gdy zostanie zaksięgowany przelew czyli w momęcie gdy oni dostaną pieniądze a że dzisiaj jest święto to banki nie księgują. Ja też oczekuję na SM za przelew :)

Opublikowano

Nie dostaniesz dzisiaj sm jest napisane że dopiero wtedy gdy zostanie zaksięgowany przelew czyli w momęcie gdy oni dostaną pieniądze a że dzisiaj jest święto to banki nie księgują. Ja też oczekuję na SM za przelew :)

Dokładnie. Wszystkie neokidy o tym zapomniały albo i wgl nie wiedziały. W Sobotę i w niedzielę też nie księgują więc nie róbcie. Sms power :P

88980808639483698438.png

Opublikowano

20 godzina, itemow z is dalej nie mam ;) Pozdrawiam administracje.

Nie polecam kuopwac w is = serwera tez.

Jesli administracja bedzie probowala odpowiedziec:

1. Wyslalem e-mail z dwoch kont pocztowych dla upewnienia sie, ze dojdzie.

2. Siedze 24h na kanale Problem z Revential, ani jeden admin nie raczyl zejsc i mnie wysluchac.

3. Pisalem na Wolaj przez 1h, nikt sie nie odezwal ( przed eventem, admini na 100% byli w grze )

4. Chcialem zglosic na forum, forum nie dziala.

SERDECZBNE JP!

GIMBUSY.

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Zróbcie coś z tym serwerem bo do końca tygodnia zostanie 50graczy

Nie Ważne Kim Byłeś, Ważne Kim Jesteś a Najważniejsze Kim Będziesz.

Opublikowano

Heh, wy się dziwicie że wam ch padają. jak 10kontami kolo odpalił boobmera, i wypierdalał tyle potów na ziemię że..... W ciągu 1 minuty nie moglem się ruszać od lagów jakie spowodował a potem BUM... I ch padło xdddd

To chyba były 2 ręczne, bo znowu wypierdala coś na ziemięxddd Pewnie zaraz padnie xD

Opublikowano

Dokładnie. Wszystkie neokidy o tym zapomniały albo i wgl nie wiedziały. W Sobotę i w niedzielę też nie księgują więc nie róbcie. Sms power :P

Ty neokidzie hehe jesteś za słabo poinformowany, bo pewnie i konta w banku nie masz z racji tego, że nie masz jeszcze lat. Dla twojej informacji jest księgowanie online, czyli 24/7 w każdym dniu tygodnia i nie ważne czy to niedziela czy święta. Jak się jest niedoinformowanym to lepiej nie udzielać się publicznie na forum i nie wprowadzać w błąd innych userów.

P.S Chyba, że nie miałeś na myśli przelewu elektronicznego, a przelew normalny międzybankowy gdzie trzeba ruszyć się i pójść dokonać wpłaty. To wtedy jest problem gdyż bank w weekendy i święta nie prosperuję. ( Na szczęście żyjemy w dobie internetu ) ;]

Pozdrawiam.

fffa07173021ad6b.gif

Opublikowano

Ty neokidzie hehe jesteś za słabo poinformowany, bo pewnie i konta w banku nie masz z racji tego, że nie masz jeszcze lat. Dla twojej informacji jest księgowanie online, czyli 24/7 w każdym dniu tygodnia i nie ważne czy to niedziela czy święta. Jak się jest niedoinformowanym to lepiej nie udzielać się publicznie na forum i nie wprowadzać w błąd innych userów.

P.S Chyba, że nie miałeś na myśli przelewu elektronicznego, a przelew normalny międzybankowy gdzie trzeba ruszyć się i pójść dokonać wpłaty. To wtedy jest problem gdyż bank w weekendy i święta nie prosperuję. ( Na szczęście żyjemy w dobie internetu ) ;]

Pozdrawiam.

jbc to konto w banku mozna miec od urodzenia;D

56096062140461666809.png

Opublikowano

Pozdrawiam.

Japa. Nie wiem jak tutaj ludzie robili przelew ale widocznie im nie zaksięgowali i tyle.

88980808639483698438.png

Opublikowano

Pozdrawiam.

No właśnie jak się jest niedoinformowanym to się nie udziela http://www.money.pl/banki/elixir/ tu masz coś takiego jak eliksir i w tych godzinach banki księgują przelewy międzybankowe (nie mylić między kontami w tym samym banku).

Opublikowano

Opłaca się w ogóle to ściągać czy nie za bardzo? ;x

Jak dla mnie opłaca się serwer fajny.

Opublikowano

na obecna chwile odradzam..

Dlaczego? Informowalem pare stron wczesniej, ze sytuacja niedlugo sie uspokoi, juz ją ogarniamy. Niedlugo wszystko bedzie Ok, nie powinno Was juz wylogowywac, mielismy drobny problem z czyms. Tak w sumie, troche mi glupio co chwile pisac ze niedlugo bedzie ok itd, skoro serwer do teraz praktycznie póki co mial same problemy. Mozemy Was zapewnic, ze takie akcje są chwilowe, pracujemy nad ustabilizowaniem serwera i jeszcze dzisiaj będzie spokojnie.

Opublikowano

I to ma być serwer hard? Serwer ma ledwo kilka dni a na serwerze już 70 poziom.

Dziękuję i nie polecam. Poza tym i tak serwer pod IS jest, a tak przekonywaliście, że będzie inaczej.

Opublikowano

I to ma być serwer hard? Serwer ma ledwo kilka dni a na serwerze już 70 poziom.

Dziękuję i nie polecam. Poza tym i tak serwer pod IS jest, a tak przekonywaliście, że będzie inaczej.

Hard z nutką medium !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...