Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ten server nie ma szans przetrwac nie polecam zbyt mala ilosc graczy administracja nie ogarnia, caly dzien na modzie spamowalem na kolorowe na wolaczu a ci mnie tylko wylogowywali i teleportowali sie do mnie nie wiem po co:D chyba nie umieja banowac:D

Opublikowano

Możecie sobie wszyscy darować serwer. To jest najgorsza porażka ostatnich 10 lat jeżeli chodzi o prywatne serwery metin2. Większej klapy nie widziałem od kiedy powstał serwer Poland 1. Najgorszy team jaki może być, najgorszy serwer. Ci ludzie nie potrafią nawet zrobić obiecanego eventu zuo. Chanelle wywala nadal non stop. Ta kukiełka Azprime nawet nie potrafi tego naprawić, zakłada denne tematy na MPC i myśli że ktoś mu pomoże. Żałosny team, który nie potrafi kompletnie nic zrobić. Najgorsza organizacja z możliwych. Brak słów i szkoda czasu. Odradzam ten serwer każdemu kto ma zamiar zacząć tutaj grać albo próbuje coś osiągnąć. Darujcie sobie ludzie. Idźcie już lepiej na pierwszy z brzegu serwer hamachi a będzie bardziej dopracowany i częściej ON niż ten badziew.

Opublikowano

Możecie sobie wszyscy darować serwer. To jest najgorsza porażka ostatnich 10 lat jeżeli chodzi o prywatne serwery metin2. Większej klapy nie widziałem od kiedy powstał serwer Poland 1. Najgorszy team jaki może być, najgorszy serwer. Ci ludzie nie potrafią nawet zrobić obiecanego eventu zuo. Chanelle wywala nadal non stop. Ta kukiełka Azprime nawet nie potrafi tego naprawić, zakłada denne tematy na MPC i myśli że ktoś mu pomoże. Żałosny team, który nie potrafi kompletnie nic zrobić. Najgorsza organizacja z możliwych. Brak słów i szkoda czasu. Odradzam ten serwer każdemu kto ma zamiar zacząć tutaj grać albo próbuje coś osiągnąć. Darujcie sobie ludzie. Idźcie już lepiej na pierwszy z brzegu serwer hamachi a będzie bardziej dopracowany i częściej ON niż ten badziew.

Wreszcie ktoś napisał coś porządnego ! Sama prawda. To nie serwer, TO JEDNO WIELKIE BAGNO W KTÓRE WPADAJĄ LUDZIE!!!!!!!!!!

Nie grać tu, pogracie 10 minut i 2h OFF bo adm`y napiszą: Naprawiamy serwer............. hahahahahahahahahahhah hh Ile tych napraw już było? Serwer od 3 dni czy tam 2 był online moze z 5h. A 50h+ OFF

Opublikowano

Wreszcie ktoś napisał coś porządnego ! Sama prawda. To nie serwer, TO JEDNO WIELKIE BAGNO W KTÓRE WPADAJĄ LUDZIE!!!!!!!!!!

Nie grać tu, pogracie 10 minut i 2h OFF bo adm`y napiszą: Naprawiamy serwer............. hahahahahahahahahahhah hh Ile tych napraw już było? Serwer od 3 dni czy tam 2 był online moze z 5h. A 50h+ OFF

ogarnij się, piszesz to samo już kilkanaście razy.

Opublikowano

Pytanie do administracji kiedy do jasnej cholery oddacie SM ? Za niedziałające kody !

Nikomu nie oddadzą, ludzie nie grajcie tutaj to jeden WIELKI syf.

@AV Z czego lecą bronie 75?

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

Otrzymaliscie od nas bonus do Expa 50% do godziny 21:00 ;) Zapraszamy do gry. Jesli komus nie dziala client, lub wywala blad w logowaniu prosimy usunąć plik locale_pl.addr w oficjalnym w folderze pack, a nastepnie zrestartowac PC, powinno pomóc. Jeszcze dzis zaczniemy przyznawac SM za beta testy oraz oddawac utracone przedmioty/monety podczas ataków.

Opublikowano

Pytanie do administracji kiedy do jasnej cholery oddacie SM ? Za niedziałające kody !

Jakie niedziałające kody? Co Ty teraz wymyślasz? Wszystkie kody działają, sprawdzałem je osobiście i nie miałem ŻADNEGO sygnału na temat ich wadliwości. Może treść pomyliłes, ale za to juz nie odpowiadamy.

Opublikowano

Otrzymaliscie od nas bonus do Expa 50% do godziny 21:00 ;) Zapraszamy do gry. Jesli komus nie dziala client, lub wywala blad w logowaniu prosimy usunąć plik locale_pl.addr w oficjalnym w folderze pack, a nastepnie zrestartowac PC, powinno pomóc. Jeszcze dzis zaczniemy przyznawac SM za beta testy oraz oddawac utracone przedmioty/monety podczas ataków.

Jestem ciekawy dlaczego usuneliście smsa za 6zł?

P/S Jakoś teraz nie ma ataków DDos a ludzie tracą sm, bo nie doszły.

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

Jestem ciekawy dlaczego usuneliście smsa za 6zł?

P/S Jakoś teraz nie ma ataków DDos a ludzie tracą sm, bo nie doszły.

Poniewaz byl blad w niej. Nasz webmaster nie długo to poprawi. Skoro nie am funkcji na stronie - nie korzystacie z niej. Proste.

Opublikowano

a co ty na to pw ktore napisalem ci kilka godzin temu?

?

56096062140461666809.png

Opublikowano

a co ty na to pw ktore napisalem ci kilka godzin temu?

?

Bycmoze nie, przy 1000 graczy zdarza sie cos pominąć. Pisz na Facebooku, odpiszemy jak najszybciej.

Opublikowano

Bycmoze nie, przy 1000 graczy zdarza sie cos pominąć. Pisz na Facebooku, odpiszemy jak najszybciej.

fb nie posiadam..

najlepiej jakbys wbic na Wasze forum tam jest temat "przekret?"

56096062140461666809.png

Opublikowano

fb nie posiadam..

najlepiej jakbys wbic na Wasze forum tam jest temat "przekret?"

Zalinkuj mi temat na PW, nie moglem go znalesc.

Opublikowano

Jakie niedziałające kody? Co Ty teraz wymyślasz? Wszystkie kody działają, sprawdzałem je osobiście i nie miałem ŻADNEGO sygnału na temat ich wadliwości. Może treść pomyliłes, ale za to juz nie odpowiadamy.

Sory kurwa, ale jak działają od wczoraj próbuje się z wami skontaktować ! Wysłałem wczoraj sm 10zł + vat i kod mi nie działa do jasnej cholery !

Nie tylko ja mam ten problem poczytaj trochę forum imbecylu albo wejdź na pierdolonego TS, wymyślam dobry jesteś.

Ludzi w chuja robicie taka prawda, jak nie potrafisz robić serwerów to ich nie rób !

Opublikowano

Oddam eq tutaj (fms +9 sr 22, 80 zmianek, 70 dodań całe eq hp + orki, mount jakieś 8kk kasy + pełno ulepszaczy)

za eq na pandorce najlepiej start/stop exp

AW: Czy to prawda, że naprawiacie WO?

Opublikowano

Serwer do chrzanu co chwile channele padają a dokładnie co 30sekund-do 2 min taka gra nie ma sensu......

Opublikowano

Każecie pisać na fb ? Tak też nie odpisujecie xD

Ludzie już 10h czekają na sm i dalej ich nie mają.

Ludziom znikają kostiumy i nie dochodzą wierzchowce, administracja zamiast to naprawiać podwyższają ceny w is.

Serwer polecam jak sie ma hajs na is, inaczej długo nie pociągniesz.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...