Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widać że kasy wam brakuję z isa.... Po co podwyższaliście cene wierzchowca z isa ? Ludzie co kupili go wczoraj zapłacili połowę mniej a nowy gracz musi wydac 2x tyle... I gdzie tu jest sprawiedliwość ?? Spora ilość ludzi protestuję przeciwko podwyższaniu cen wierzchowców. Na forum powstało kilka tematów i tylko je zamykacie....

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ok. 1000.

Ciekawe dlaczego nikt tego nie zglasza ;) Dziwna sprawa.

Podwyzszylismy cene wierzchowców jedynie. Zuo bedzie o 15, bo mielismy problem z serwerem. Tematy usuwamy bo jest spam, mowilismy ze SMy beda dzis zwracane.

Nie wierze, że jest 1k ludzi max 600 albo niech sie wypowiedzą gracze , którzy graja mniej wiecej ile jest graczy

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

Dzisiaj z serwera odeszło 20+ osób ponieważ podnieśli cene wierzchowców o 50% przez co nowi gracze muszą wydać więcej kasy żeby mógł coś osiągnąć...

Opublikowano

Nie zapominajcie że Drop,exp i yang 2x też podwyższyli ... I już w IS kupno za SMS jest tylko 11, 23zł. Wcześniej można było kupić za 30, 6 zł itp...

Opublikowano

nie kupisz wierzchowca w is - masz pod górkę, na początku było czytanie medali co 1h wbilem 5 lv konia i dali czytanie co 2h + jak medal nie wejdzie trzeba też czekać..

wydalem 0 zl na is

mam tygrysa cienia (dalem bardzo duzo)

i na obecna chwile mnie stac na jeszcze jednego ...

56096062140461666809.png

Opublikowano

Toz wierzchowce ludzie licznie w grze sprzedają..

No ale ja się pytam dlaczego ? Bo hajs się musi zgadzać ? Nie daliście żadnego info + Ci którzy kupili wczoraj są 10zł do przodu. I jeszcze powiedz, że nie lecisz na kasę to Cię wszyscy wyśmieją. Spam ? Jaki spam ? Podaliście jakiś emeil, na który nic nie można wysłać, ale dalej piszecie w tematach, żeby na ten wysyłać pozdro. Zuo w 2 dzień ? W kulki lecicie ? Ci, którzy grają bez is nawet nie mają po co na nie iść. Serwer pod is nie polecam.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Ja się pytam na co to ZUO???

Żeby dzieci IS'a miały lepiej? jakie szanse mam ubić metka bez wierzchowca... Nie lepiej zrobić OX czy coś...?

Opublikowano

Administracja i tak nic z tym nie zrobi... Dobrze zapowiadający się serwer już padł.... Ga itp nic nie robią tylko ceny w is zwiększają...

Opublikowano

Serwer BARDZO POD IS

Nie polecam w kulki sobie lecą ledwo co serwer "hard" wystartował a ci dają zuo by dalej zachęcać do kupowania wierzchowców i oczywiście dać nagrodę tym co wcześniej wwalili w is

Opublikowano

Pieknie

jestem kur** ciekawy jak mi zniklo cale eq z hp, 8kk, tygrys cienia i fms+7 5b z kd moba+4

widac ze cos nie tak sprawdzalem na wszystkie mozliwe sposoby czy nie mam keyloggera

i nikt nie zna moich passow

wiec pytam sie was jak mnie okradli ?:)

56096062140461666809.png

Opublikowano

Zapraszamy na Event ZUO, który aktualnie rozpoczął się na CH1, CH2, CH3 I CH4 na Górze Sohan. Prosimy teleportować się przez pierścień teleportacji.

Opublikowano

Azprime możesz byś się wypowiedział na temat isu ? I co cie pojebalo 2 dzien i dawac zuo ?? Nie każdy ma wierzchowca z isu żeby zarobić coś tam.

Opublikowano

Zapraszamy na Event ZUO, który aktualnie rozpoczął się na CH1, CH2, CH3 I CH4 na Górze Sohan. Prosimy teleportować się przez pierścień teleportacji.

odczytaj moje pw

bo cos na tym servie nie gra.

ludzie maja dostep to kont innych graczy..

56096062140461666809.png

Opublikowano

odczytaj moje pw

bo cos na tym servie nie gra.

ludzie maja dostep to kont innych graczy..

jak to mają dostęp do innych kotnt?

@anty warn

WYWALILO MNIE Z CH I METKOW JUIZ NIE MA.. PO ZUO CHYBA xD

Opublikowano

Nooo nowosci full :))

Naprade czekałem długo na takiego harda narescie sobie zagram !!!

Dziękuje za uwage :D

Edit:)

No ceny is-a troche przegięcie :)

fananit.png

Pomogłem ?

Daj like to nic nie kosztuje !

Like mnie motywuje do udzielania pomocy na mpcforum.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...