Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

minęło 60 minut chciałem przeczytać medal i wskoczyło że jeszcze 59 minut, a medal nie znikną i lvl się nie zwiększył czyli jednak co 2h :]

Medale się czyta co 1h

Opublikowano

Przepraszamy za offy, ale pracujemy nad serwerem, tak jak informowalismy, cala noc beda odbywac sie prace techniczne.

Opublikowano

Medale się czyta co 1h

Co 2h, potwierdził to Azprime.

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Przepraszamy za offy, ale pracujemy nad serwerem, tak jak informowalismy, cala noc beda odbywac sie prace techniczne.

czyli mamy iść spać?

Opublikowano

Haha :D, informowałeś, że będzie przerwa o 02;00.

Naprawiacie ? Ciekawe co, pierwsza przerwa dodanie przedmiotów do is, druga przerwa naprawienie przedmiotów z is, trzecia przerwa zepsute: konie/pieczęcie misje itp.

na trzecie przestałem liczyć bo serwer to jednym słowem gunwo...

@antywarn

Co będzie dodane na serwer ?

Kiedy ON ?

Opublikowano

zrobcie sb testowy server i ubijajcie sb metki (to moze byc wina ubicia metka ze ch wywala)

no i moby:P

No i cała reszta innych przyczyn ...

Opublikowano

AZPRIME DAJ ZNAĆ CZY SERWER OFF NA CAŁĄ NOC CZY JAK :D bo nie bedziem czekac..

no dokladnie zeby nie bylo tak jak wczoraj w nocy ze niby zaraz oline pozniej na 7:30 przelozony a co sie okazalo o 17 byl online

xbjr.png

Opublikowano

no dokladnie zeby nie bylo tak jak wczoraj w nocy ze niby zaraz oline pozniej na 7:30 przelozony a co sie okazalo o 17 byl online

Poprawiamy błąd za błędem, czemu macie do mnie pretensje, skoro ostrzegałem w grze oraz na forum, że mogą być problemy z grą w nocy i będą przerwy, ponieważ poprawiamy błędy po atakach na serwer.

Jeśli komuś znikły jakieś itemy przez to, jutro je oddamy. Prosimy zgłaszać je wraz z godziną na:

[email protected]
Opublikowano

Pozdro xD pisaliście ,że ma być tylko jedna przerwa techniczna 15 minutowa o 3 :DxD

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

Stary nie mamy pretensji tylko daj znać czy on zostanie dziś jeszcze włączony . Chodzi o to ,czy prace będą co jakiś czas przez całą noc czy off PRZEZ CAŁĄ NOC .

Opublikowano

Poprawiamy błąd za błędem, czemu macie do mnie pretensje, skoro ostrzegałem w grze oraz na forum, że mogą być problemy z grą w nocy i będą przerwy, ponieważ poprawiamy błędy po atakach na serwer.

Jeśli komuś znikły jakieś itemy przez to, jutro je oddamy. Prosimy zgłaszać je wraz z godziną na:

[email protected]

nikt do Ciebie nie ma pretensji my tylko chcemy wiedziec na czym stoimy zebysmy nie siedzieli i klikali co chwile zaloguj przez 12h:)

xbjr.png

Opublikowano

Serwer stracił, graczy po tych ddos itp.

Dużo os. chcę już wymieniać eq i sprzedawać, itemy itd.

Serwer fajny, tylko szkoda że graczy coraz mniej...

Ogarnijcie, ten temat z bugami i ddos, jakaś dobra reklama i będzie ok..

Trzymam za was, kciuki i poczekam, jeszcze z tydz. jeśli sytuacja się nie ogarnie, to niestety jestem zmuszony odejść z gildiia z serwera :/

sygn2.jpg

Opublikowano

Nawet w grze sie mnie pytali jak to naprawic .

Powiedzialem im, nie moja wina iz nie potrafia naprawic bledu w miejscu ktorym im powiedzialem .

Pjona .

User-name: wildbill User-name: bocephus

User-name: ebowdon

4real? :D

Opublikowano

@UP Ładne bajki piszesz, może kiedyś zostaniesz kimś sławnym.

TOPIC: Serwer ma straszne problemy i to mnie dołuje, bo jeżeli tak dalej pójdzie to będzie jeden wielki kloc.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...