Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dla mnie to z lekka kpina... Jeżeli macie owy problem i nie możecie sobie z nim poradzić w danej chwili to po co mówicie, że serwer będzie On o 21, potem 23, następnie po 2 ? Robicie nam pod górkę... Ludzie czekają by zagrać, a tu nic. Nie lepiej od razu powiedzieć, że opóźniacie START SERWERA o jeden dzień ? Tak by było lepiej dla wszystkich ;P

Opublikowano

Kiedy zostanie włączony serwer?

o 7:30 rano. Jesli macie jakiegoś dziwnego moba lub zbugowany item bez nazwy piszcie o tym na PW do mnie.

Opublikowano

o 7:30 rano. Jesli macie jakiegoś dziwnego moba lub zbugowany item bez nazwy piszcie o tym na PW do mnie.

To chuj, wstane o 13 więc po chuju fest, już 99 lvle będą więc tak lekko chujnia z kwiatkiem.

Opublikowano

Ja mam buga nie mam skrzynki ucznia !

1377531174-U173186.png
Opublikowano

Nastawiam budzik na 7.30, przypuszczam, że będzie "działał" ok. 12, ale chuj. Straszne jaja robicie, mieliście beta testerów :)

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

lepiej wystartujcie dzis o 18 i wszyscy będą szczęśliwi... niektórzy mają pracę... co do nagrody za utrudnienia też nie włączajcie odrazu tylko wieczorem jak wszyscy bedą a nie tylko dzieci które nie muszą pracować...

i co odnosnie strojów z is? beda dawac jakies bony?

po zalogowaniu napisalo mi ze nie mam zadnej postaci...;/ a milem juz 7szafirowych skrzyn oddacie mi je? (na stronie)

Opublikowano

Jeszcze niecałe 30 minut i sprawdzimy czy zadziała , miejmy taką nadzieję , bo każdy się zgodzi z tym , że serwer jest dobry i narazie nie ma innego "harda"na którym można było pograć.

AW: 10 ku do G ?

Opublikowano

Bardzo przemyślany itemshop. Na tym hard serwerze można wykupić w isie, wierzchowca z bonami 200def i 200ataku.

Poprosze jeszcze ku i kamienie duchowe w is.

Opublikowano

Rusza rzekomo o 7:30, zobaczymy jak to bedzie

przecież on się obraca teraz na drugi bok :P a on tam pracuje chyba sam ._.

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

przecież on się obraca teraz na drugi bok :P a on tam pracuje chyba sam ._.

Może i sie obraca, ale skoro dał info, że o 7:30 to przynajmniej można sprawdzić jego wiarygodność.

Tez mi sie nie widzi ta 7:30..chyba, że on wgl nie spał;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...