Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Raty na start na wielu serverach sa i tu tez by sie przydaly za to czekanie chocby. A w weekend tez mozna zwiekszyc tak jak na innych co weekend sa wieksze

Inne zdanie miałbys gdybyś nie mógł z tego korzystać wogóle, nikt chyba nie chce by z serwera zrobił sie nagle medium.

Ja jestem za tym by raty były w NIEDZIELE, każdy może skorzystać.

Serwer bynajmniej mi, narazie działa. Gramy Panowie, gramy;)

Opublikowano

Ledwo mnie nie było a już kolejne 4 strony spamu, ogarnijcie ludzie do chuja bo moderatorzy nie nadążają czytać waszych spamerskich wiadomości!

Serwer miał stać stabilnie, nadal mnie wyrzuca co chwilę. W tym momencie pierdolę taką grę i dziękuję. Nie gram. Życzę powodzenia!

Dum spiro, spero.

Opublikowano

Przez 5 godzin chuja zrobiliście, zainwestujcie lepiej, a nie liczcie na litość innych, kurwa..

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

DA KTOS IP TS ??????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nie wbijesz na tsa bo mądrzy admini wykupili tsa z 50 slotami

daje wam czas do rana, jak tego nie ogarniecie to macie - 15 graczy ^^

Opublikowano

Czego Wy oczekujecie od wielkiego hejter MPC Azprime, że on lagi w 6 godzin ogarnie, on nawet w 2tygodnie nie ogarnie tego... Bo nie potrafi...

@AntyWarn
Serwer zachowuje się tak samo jak na starcie, odradzam grę.

Opublikowano

Przez 5 godzin chuja zrobiliście, zainwestujcie lepiej, a nie liczcie na litość innych, kurwa..

Dokładnie...

Przecież ten serwer aktualnie to DNO >_<.

Czekać od po południa na start to już prawie 24 a serwer nawet nie ruszył.

Robicie coś to róbcie to z głową.

Zainwestuje w tego ts'a i powiększcie sloty, bo to żeby się tam dostać to trzeba być złotym farciarzem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...