Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spójrzcie sobie na stronę. Co jakiś czas odświeżam i zauważyłem, że postać Raven miała 14 lvl - a nagle wpadł jej 15. A postać Infinity miała 15 - wpadł jej 16. Po jednym odświeżeniu strony. Jakim cudem, skoro serwer jest wyłączony? Ja się przynajmniej połączyć nie mogę.

Dum spiro, spero.

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Azprime ciągle to dodajesz... Mógłbyś nam napisać na jakim już etapie jesteście i czy przed 23 włączycie tego serwa.

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Otrzymalismy wiele sygnalow, nie ludzie nie chca dodatkowego expa na noc, dlatego zdecydowalismy sie jutro od godziny 12:00 włączyć podwójny drop. Do tego jutro zostaną zorganizowane konkursy w ramach rekomensaty za oczekiwanie. Mamy nadzieje, że więszkosci odpowiada takie rozwiazanie. Start serwera po godzinie 23.

Co tu ma zwiazane z resetem ?

Opublikowano

Spójrzcie sobie na stronę. Co jakiś czas odświeżam i zauważyłem, że postać Raven miała 14 lvl - a nagle wpadł jej 15. A postać Infinity miała 15 - wpadł jej 16. Po jednym odświeżeniu strony. Jakim cudem, skoro serwer jest wyłączony? Ja się przynajmniej połączyć nie mogę.

W dodatku 89 minut?

Opublikowano

nie nie raven mial zawsze 15 a infinitry to postac administracji tak mi pisali bo tez tozauwazylem:)

xbjr.png

Opublikowano

INFINITY I RAVEN TO SĄ KONTA NASZE TESTOWE, ADMINISTRACJI

bedzie przed wlaczeniem reset postaci ?

Zablokowalismy mozliwosc otwierania wiecej niz jednej skrzyni ucznia. Nie bedzie restartu postaci. Przyklad; jesli mamy 3 skrzynie ucznia na 10lv w ekwipunktu, mozemy otworzyc tylko jedna z nich, reszta pozostaje bezuzyteczna.

Opublikowano

TO SĄ KONTA NASZE TESTOWE, ADMINISTRACJI

Zablokowalismy mozliwosc otwierania wiecej niz jednej skrzyni ucznia. Nie bedzie restartu postaci. Przyklad; jesli mamy 3 skrzynie ucznia na 10lv w ekwipunktu, mozemy otworzyc tylko jedna z nich, reszta pozostaje bezuzyteczna.

a czy po skonczeniu sie jednej szkaty nie beda czasem mogli otwierac kolejnej??

xbjr.png

Opublikowano

Proste Dzieci nie mogę grac po 24 wiec płaczą :) a ludzie którzy liczą na topkę nie mogą przez takich ludzi pograć w nocy bo oni musza spać i im nie pasuje ... proste dać expa od 0:00 do jutra 23.59 i tyle jest cały dzień jest wiec nie płakać :)

Zobacz sobie ile osób obserwuje ten temat i oni nie czekają na expa o 12 popołudniu tyło maja zamiar zagrać nocke .

Opublikowano

a czy po skonczeniu sie jednej szkaty nie beda czasem mogli otwierac kolejnej??

Czytaj dokładnie. Załozmy ze masz 3 skrzynie ucznia na 10 poziom w ekwipunktu. Teraz bedziemy mogli otworzyć jedną z nich aż do końca, reszta tych skrzyń na 10lv pozostaje bezużyteczna, nie da sie ich otworzyc. Kont nie restartujemy.

Opublikowano

Proste Dzieci nie mogę grac po 24 wiec płaczą :) a ludzie którzy liczą na topkę nie mogą przez takich ludzi pograć w nocy bo oni musza spać i im nie pasuje ... proste dać expa od 0:00 do jutra 23.59 i tyle jest cały dzień jest wiec nie płakać :)

Zobacz sobie ile osób obserwuje ten temat i oni nie czekają na expa o 12 popołudniu tyło maja zamiar zagrać nocke .

Kazdy czekal na serwer więc i każdy ma prawo do wiekszego expa, a nocki robił nie będzie. O 12 pora w sam raz, jestem za.

Ruszy dzis ten serwer czy juz mozna sie klasc?:D

Opublikowano

hmm dziwne bo ja mam 17 lat i nie mogę też grać tzn. ,że jestem dzieckiem tak? No ciekawe bo nie sądzę żebyś był starszy odemnie. Wole sobie pospać, a w sumie chuj dajcie im tego expa i tak nie zależy mi na topce takich na pvp i tak się pociśnie ;)

Co do tematu da radę startować o tej 23 ?

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

Opublikowano

Mógłbym prosić administrację o powyrzucanie użytkowników z team speak'a, którzy siedzą na kilku nick'ach.
Dziękuje.

sygnaturanccm.jpg

Opublikowano

Czytaj dokładnie. Załozmy ze masz 3 skrzynie ucznia na 10 poziom w ekwipunktu. Teraz bedziemy mogli otworzyć jedną z nich aż do końca, reszta tych skrzyń na 10lv pozostaje bezużyteczna, nie da sie ich otworzyc. Kont nie restartujemy.

pewnie dostane ostrzezenie ale to bardzo smieszne . . .

Niektorzy to malo co rozumieja ; d

Opublikowano

Dlaczego akurat exp od 12? A co z ludzmi którzy pracują? Jeżeli chcecie żeby było już tak bardzo sprawiedliwie dajcie te raty koło godziny 16/17 większość ludzi wróci z pracy i też skorzysta. Nie każdy ma wakacje, niektórzy nie mogą grać w nocy inni w dzień. Dajcie raty w godzinach popołudniowych.

Opublikowano

Ja mam urlop a ze pogoda nie jest za piękna wole zagrac nocke na dobrym serwerze i jak bedzie exp dzisiaj od 24;00 do 24;00 14.08 to kazdy skorzysta. W dzień jak i w nocy .

Opublikowano

Dlaczego akurat exp od 12? A co z ludzmi którzy pracują? Jeżeli chcecie żeby było już tak bardzo sprawiedliwie dajcie te raty koło godziny 16/17 większość ludzi wróci z pracy i też skorzysta. Nie każdy ma wakacje, niektórzy nie mogą grać w nocy inni w dzień. Dajcie raty w godzinach popołudniowych.

A co z ludzmi ktorzy spia ? ja moge odpowiadac na kazde pytania na to samo wyjdzie NIE BEDZIE EXPA.

12 jak najbardziej bedzie pasowalo wiekszosci graczy

Opublikowano

Z tym expem to ciągle będzie ,żle bo jedni pracują drudzy gdzieś jadą a trzeci nie wiem... Niech administracja da kiedy im będzie pasowało bo to się nie idzie dogadać

Kurwa problemy są wiele większe bo jeszcze serwera nie ma a wszyscy się kłócą kiedy exp ma być..

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

Opublikowano

Żadnych Rateów i będzie spokój. Nikomu nie dogodzicie więc nie dawajcie tych szczurów. Jedynym wyjściem byłoby danie ratów na 24h. Wtedy każdy byłby zadowolony!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...