Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skąd pewnosc ,ze to sa potęzne ddosy ?;] To sa próbne ataki pewnie ile wytrzymaja narazie ich testuja potem beda prawdziwe zawody w atakach ;] Stronka by padła jakby byly az tak potężne a ogarnać pewnie tego nie beda umieli bo kazdy atak jest inny a oni chyba wola to przeczekac xD

Ale ja nie widze sensu w przeczekiwaniu , bo gruby i tak nie odpuści ;>

sygnauh.png

SYGNA BY MISZCZ ;)

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kurwa, czy Wy czytacie co ja pisze? Wałkuje to samo od poczatku tematu. Tak, wstanie. Nie odpuscimy.

Jestem tylko ciekaw (i połowa tego forum) co to takiego się popsuło, że nie możecie tego naprawić przez 7h ;?c

Opublikowano

Kurwa, czy Wy czytacie co ja pisze? Wałkuje to samo od poczatku tematu. Tak, wstanie. Nie odpuscimy.

A ty czytasz co inni pisza? Każdy pyta kiedy (on) a ty o usterkach piszesz od 17.Wez podaj dzien i godzine a kazdy bedzie wiedzial co ma robic.Chyba lepiej to naprawić i wyrobić sie przed czasem niż wszystko cały czas odwlekac.

74313288103712520133.png

Opublikowano

Ale ja nie widze sensu w przeczekiwaniu , bo gruby i tak nie odpuści ;>

Jak Gruby nie umi wysylac ataków ;o On płaci innym aby to robili bo jest tepy a co do przeczekiwać można i w pewnym stopniu je odpierać nic wiecej trzeba czekac az sie server ustabilizuje ;]

Opublikowano

AZPRIME, chcemy wiedzieć czy warto czekać teraz w nocy na serwer, czy wstać normalnie rano ...

Warto.

Opublikowano

Jezeli ma byc tak przekładany start, to przełóżcie go o kilka dni, a nie co pare minut jest start, skoro i tak serwer zaraz upada..

Wystartujcie później, ale bez bugów, ani problemów.. Takie jest moje zdanie :)

Opublikowano

Jak Gruby nie umi wysylac ataków ;o On płaci innym aby to robili bo jest tepy a co do przeczekiwać można i w pewnym stopniu je odpierać nic wiecej trzeba czekac az sie server ustabilizuje ;]

Gruby wyśle batmanka i sie na tym kończy ^^ Ide spać i innym też radze , może jutro rano cos sie ustabilizuje ;d

sygnauh.png

SYGNA BY MISZCZ ;)

Opublikowano

Ja z ekipą wbije rano. :p

@Mojim zdaniem nie na co czekać w nocy ^^

Jeszcze te bugi itd.

Ale serwer Fajny ..

łącząc się mojom wypowiedziom poczekajcie ^^Ale do rana xD

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Serwer na pewno wstanie, myślę, że jest to kwestia kilku godzin.

Mam pytanie, czy przewidziane są eventy w tym tygodniu?

Pozdrawiam

Opublikowano

Warto.

Robię screena i idę po kawę, jak znów w chuja lecisz, no to naślę na ciebie mojego psa.. Powodzenia z dildosami |:

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Jeżeli teraz szły ddosy , to za chwilę jak włączy będzie to samo , jak nic nie zrobi.

Opublikowano

Warto.

Azprime ja wam radze sobie lepiej przełożyć ten start servera o te kilka H i wlaczyc bo takie granie na raty to nie w moim stylu fakt sa dni kiedy wchodze na metka i po 10 sek wychodze ,ale nie jak wychodzi nowy priv i tutaj trzeba walczyc o Topke ;x POZDRAWIAM I DOBRANOC !

Opublikowano

Jezeli ma byc tak przekładany start, to przełóżcie go o kilka dni, a nie co pare minut jest start, skoro i tak serwer zaraz upada..

Wystartujcie później, ale bez bugów, ani problemów.. Takie jest moje zdanie :)

Pomyślcie teraz trochę, jak przełożyć start jak tutaj chodzi o ataki od innych serwerów ?

Dajcie spokój, poczekajcie chwilę i może będzie lepiej. Ataki ustaną dopiero wtedy gdy będą widzieć, że nie dajecie się tym atakom. A ataki i tak będą przez kilka dobrych dni ;x

Opublikowano

Robię screena i idę po kawę, jak znów w chuja lecisz, no to naślę na ciebie mojego psa.. Powodzenia z dildosami |:

dzieci kawy nie piją + mavex na czterech nogach to nie pies

Azprime napisałeś że warto czekać, jak znowu odwalisz takie coś jak dotychczas to stracisz zaufanie wieeeelu graczy ;)

Opublikowano

Idziemy spać , Jarka pojebaobao dzisiaj

Szczała !

Oft

Czy zbugowane skrzynie ucznia zostaną usunięte ?

Opublikowano

witam,dostalem bana od pewnej postaci nie moge sie wylogowac z tamtego konta z chrome nie a jestem na internet exploder

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

witam,dostalem bana od pewnej postaci nie moge sie wylogowac z tamtego konta z chrome nie a jestem na internet exploder

Wyczyśc dane przeglądarki.

Jestem LarsRavson: Moje umiejętności to: Lua: Poziom Expert- Asm: Poziom Expert- Python: Poziom Expert Mogę tak pisać do jutra!

Ale prawda jest taka że potrafię to tylko pisać!
Opublikowano

macie spine niezłą ;] Team żetelny raczej nie jest ale przesadzacie . tyle w tym temacie .

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

on, biczys xD .... juz nie

ZR_o79.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...