Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mow za siebie . :) Exp zawsze sie przyda .

czlowieku chcesz pograc dluzej... tu chodzi tez o umiejetnosci gry.. co dzis ty masz expa jutro inni nie maja i myslisz ze jestes lepszy? mylisz sie czekasz tylko na dopalacze,dzieki ktorym myslisz ze bedziesz lepszy.. nie moze byc za duzo expa to jest hard coz niektorzy gdy zobacza nowe opcje w grze to mysla ze moga zmienic serwer w easy . . ale co poradzic jest duzo takich osob jak ty,osobiscie sadze ze nie powinno byc dodatkowego expa to ze ddosy atakuja nowe serwery to juz kazdy wie i to nie jest wina teamu.tyle ode mnie

Opublikowano

Otrzymalismy wiele sygnalow, nie ludzie nie chca dodatkowego expa na noc, dlatego zdecydowalismy sie jutro od godziny 12:00 włączyć podwójny drop. Do tego jutro zostaną zorganizowane konkursy w ramach rekomensaty za oczekiwanie. Mamy nadzieje, że więszkosci odpowiada takie rozwiazanie. Start serwera +/- godzina 23.

Opublikowano

kto niby niechce expa na noc ? zrob moze ankiete na ten temat a nie ze 2 osoby ci napisaly na pw ma nie byc expa bo oni musza spac -.-

Opublikowano

Otrzymalismy wiele sygnalow, nie ludzie nie chca dodatkowego expa na noc, dlatego zdecydowalismy sie jutro od godziny 12:00 włączyć podwójny drop. Do tego jutro zostaną zorganizowane konkursy w ramach rekomensaty za oczekiwanie. Mamy nadzieje, że więszkosci odpowiada takie rozwiazanie. Start serwera +/- godzina 23.

Opublikowano

Raty nie ważne . Priorytetem jest odpalenie serwera , resztą później mozna się zająć .

sygnauh.png

SYGNA BY MISZCZ ;)

Opublikowano

Zróbcie ten exp, dzieci płaczą bo nocki nie mogą zarwać...

Ludzie pracują, dzieciaku.

Kiedyś długi staż na tym forum ;x

Jak ktoś pamięta to pisać ;o.

Opublikowano

Azprime dobra i sprawiedliwa decyzja brawo,a mam pytanie zabezpieczyliscie jakos serwer ? zeby nie bylo iz od razu padnie.

Opublikowano

Jprd to nie moja wina,że wy w nocy nie mozecie grac... dajcie ten exp przeciez musi byc jakas rekompesata a jutro najwyzej dacie drop i tyle.

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

Jprd to nie moja wina,że wy w nocy nie mozecie grac... dajcie ten exp przeciez musi byc jakas rekompesata a jutro najwyzej dacie drop i tyle.

ja moge grac i czekam na start tylko czy chcesz grac nie fair ? tak jak wyzej napisal azprime nie bedzie expa i tyle. Proste

Opublikowano

Super tylko szkoda że +/- 23 a nie -23. Bo będzie tak jak +/- 21. Mamy nastawić się psychicznie do 1 czy do 2?

PS: Ogłosiłbyś to również na forum. Bo moderatorka mało płuc nie wypluje zeby ogarnąć forum a tam żadnych informacji od ciebie. W końcu nie wszyscy używają mpcforum.

Fajnie będzie start o 23 to postawią sobie bota na nocke i ramo 50lvl <3

Opublikowano

ja moge grac i czekam na start tylko czy chcesz grac nie fair ? tak jak wyzej napisal azprime nie bedzie expa i tyle. Proste

Czy ja gram na hackach? ,że moje granie jest nieuczciwe ? xD

1382224675-U992212.jpg

Opublikowano

Jeszcze godzinka..

Ja bym zrobił tak :

Teraz dajcie 20% expa / dropu / yang np. do 3-4 rano, a jutro byście dali od godz 12. 50% każdego.

Niech ci, co będą grali w nocy też mają co nie co z tego, że serwer wystartował jak wystartował.

Niektórzy wolą grać w nocy niż w dzień ponieważ w nocy da się coś zrobić a w dzień tyle ludzi, że nikt nie skorzysta z bonusów.

Takie moje zdanie.

Pozdrawiam i mam nadzieję że DZIŚ wystartujecie ;)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Czy ja gram na hackach? ,że moje granie jest nieuczciwe ? xD

badz sprawiedliwy dla innych graczy,nie mowie ze grasz na czitach(nie widzialem jeszcze) ale naprawde nie warto wykorzystywac tej sytuacji glownie bo mozesz grac po nocach.. tyle to prawie i kazdy moze

Opublikowano

Nie no dajcie drop wieczorem a nie o 12 co mam w dzień grać? Nie no szkoda, ale zawsze coś tam ktoś zyska...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...