Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powie mi ktos co tu sie dzieje jeden gosc co 10minut wbija sobie 1 lvl ma przegrana ponad 1h gdyz inni maja po pare minut bo przegranie 1h bylo niemozliwe wiec co to ma byc?

xbjr.png

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie! Exp ma być jutro, kurwa nie każdy może sobie nocke zarwać... Jutro o 12 więcej osób będzie a nie ,że 100 osób będzie jutro latało z rana z 60lvl'ami i dyktować ceny będą. Jak już wam tak zależy ,żeby w nocy grać to się natrudźcie tylko zegarki nastawcie bo do 12 się nie wyśpicie :***

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

ja pitola siedze i czekam mam zestaw na expa wiec wlaczajta serwera, kto chce dolaczyc do ostrego katowania 3/4 dni bez spania niech pisze na pw(juz mamy ekipe 3 osobowa) p.s polecam zestaw na exp:

xxxx

to ostatnie na silke ale do expa tez dobre polecam, nie da sie spac na tym i zachecam do grania ze mna i ekipa/ pw(ts ma byc) ostra beka

Opublikowano

ja pitola siedze i czekam mam zestaw na expa wiec wlaczajta serwera, kto chce dolaczyc do ostrego katowania 3/4 dni bez spania niech pisze na pw(juz mamy ekipe 3 osobowa) p.s polecam zestaw na exp:

xxxx

to ostatnie na silke ale do expa tez dobre polecam, nie da sie spac na tym i zachecam do grania ze mna i ekipa/ pw(ts ma byc) ostra beka

Lecz się

Pomogłem? Wejdź w ten lin :http://adf.ly/UT4D5, poczekaj 5 sekund i przewin dalej - Dzięki :)

Opublikowano

spinacie dupy, że nie każdy może wejść grać w nocy.

ale wyobraźcie sobie, że też nie każdy może wejść jutro o 12 po południu, nie wszyscy stoją z czasem tak samo jak Wy - wstaną i od razu do komputera napierdalać ;)

Opublikowano

ale wyobraźcie sobie, że też nie każdy może wejść jutro o 12 po południu, nie wszyscy stoją z czasem tak samo jak Wy - wstaną i od razu do komputera napierdalać ;)

mi pasuje exp nawed o 4 wnocy ja gram 24/7h przed kompem :)

Jebać serwer, sposób na darmowe smocze monety Laneris.pl ---> https://www.youtube.com/watch?v=IedfWlMKaRk

Opublikowano

Nie! Exp ma być jutro, kurwa nie każdy może sobie nocke zarwać... Jutro o 12 więcej osób będzie a nie ,że 100 osób będzie jutro latało z rana z 60lvl'ami i dyktować ceny będą. Jak już wam tak zależy ,żeby w nocy grać to się natrudźcie tylko zegarki nastawcie bo do 12 się nie wyśpicie :***

i nie kazdy moze sobie w dzien pograc bo pracuje... wroci z pracy a tu 60 lv beda ceny dyktowac... Moim zdaniem skoro nie da sie dogadac co do expa czy teraz czy w dzien to nie dawac go wogole a zamiast tego dac drop zarowno w dzien jak i teraz w nocy

Opublikowano

Jakbyś szybciej szedł spać to byś i wcześniej stawał :) Ale to są podzielone głosy jedni nakurwiają nockę i nie może potem stanąć rano a drudzy nie mogą grać w nocy to graja w dzień co nie ?

@Edit. Najlepsze rozwiązanie to dać o 24 w nocy (15.08) exp na 24 h i każdy zadowolony bo część w nocy pogra a część za dnia, no chyba ,że ktoś gra 24H to gratuluję na pewno jest zajebistym człowiekiem

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

powie mi ktos co tu sie dzieje jeden gosc co 10minut wbija sobie 1 lvl ma przegrana ponad 1h gdyz inni maja po pare minut bo przegranie 1h bylo niemozliwe wiec co to ma byc?

To są konta testowe Administracji. ;)

Opublikowano

606 osob przeglada temat a jest 22:28 dobre sobie ;d

Jest zajebiste zainteresowanie administracji i powiem jedno. Nie dacie rady :C Zniszczą was.

Odpalicie i zobaczycie że znów będzie padać. Za duża konkurencja + to że wasze opłaty to 900zł. (Tak pisał wydymion)

Więc nie macie szans. Sprzęt za tak niską kase + takie ataki to fiu fiu. Szkoda ale nic nie poradzimy.

Jestem LarsRavson: Moje umiejętności to: Lua: Poziom Expert- Asm: Poziom Expert- Python: Poziom Expert Mogę tak pisać do jutra!

Ale prawda jest taka że potrafię to tylko pisać!
Opublikowano

To są konta testowe Administracji. ;)

no chyba ze bojuz mnie biała gorączka łapała jak to zobaczyłem dzieki za informacje i licze na szybki start:)

xbjr.png

Opublikowano

Jest zajebiste zainteresowanie administracji i powiem jedno. Nie dacie rady :C Zniszczą was.

Odpalicie i zobaczycie że znów będzie padać. Za duża konkurencja + to że wasze opłaty to 900zł. (Tak pisał wydymion)

Więc nie macie szans. Sprzęt za tak niską kase + takie ataki to fiu fiu. Szkoda ale nic nie poradzimy.

Za 900 zł możesz mieć zaje*istą maszynę :) Możesz postawić serwa dla 2k luda na serwie za 500 zł tyle że liczą się zabezpieczenia :) Bez tego nawet serwer za 2 koła ci padnie.

58057433.jpg

Opublikowano

Za 900 zł możesz mieć zaje*istą maszynę :) Możesz postawić serwa dla 2k luda na serwie za 500 zł tyle że liczą się zabezpieczenia :) Bez tego nawet serwer za 2 koła ci padnie.

Miły panie. A co ja napisałem ?

Jestem LarsRavson: Moje umiejętności to: Lua: Poziom Expert- Asm: Poziom Expert- Python: Poziom Expert Mogę tak pisać do jutra!

Ale prawda jest taka że potrafię to tylko pisać!
Opublikowano

Otrzymalismy wiele sygnalow, nie ludzie nie chca dodatkowego expa na noc, dlatego zdecydowalismy sie jutro od godziny 12:00 włączyć podwójny drop. Do tego jutro zostaną zorganizowane konkursy w ramach rekomensaty za oczekiwanie. Mamy nadzieje, że więszkosci odpowiada takie rozwiazanie. Start serwera po godzinie 23.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...