Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To sie wkońcu umyj a nie 6 godzine na serwer czekasz...

Nie dawajcie rat WOGÓLE! W weekend nie będzie pierdolenia, że robota, że tamto, że sramto. W niedziele dacie raty i gitarka, majonez;)

dajcie teraz raty bo w weekend kto siedzi w domu

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miało być +/- 23 a nie dzieci już płaczecie ,że serwer nie wystartował, ten + może oznaczać ,że serwer wystartuje nawet o 23.59

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Dokładnie weekend jest do czego innego niz granie

74313288103712520133.png

Opublikowano

JAPIERDOLE ISTNA PARODIA. PISALISCIE ZE SERVER RUSZE BEZ ZADNYCH DDOSOW JAKI TO MASIE SPRZET ZA BILRIADY $ A JAK PRZYSZLO CO DO CZEGO TO OPOZNIONY START O 6 GODZIN I O SERVERZE ZADNEGO INFO. O 23:30 NAPISZECIE ZE START JUTRO O 12? CO WY DO JASNEJ CHOLERY OD 17 ROBICIE. PLIKI SAMI W NOTATNIKU PISZECIE CZY PRANIE SUSZYSZ ? !

Opublikowano

Na moje ci co ddosowali to i tak będą to robili , bo widzieli , że serwer nie wytrzymywał ...

JAPIERDOLE ISTNA PARODIA. PISALISCIE ZE SERVER RUSZE BEZ ZADNYCH DDOSOW JAKI TO MASIE SPRZET ZA BILRIADY $ A JAK PRZYSZLO CO DO CZEGO TO OPOZNIONY START O 6 GODZIN I O SERVERZE ZADNEGO INFO. O 23:30 NAPISZECIE ZE START JUTRO O 12? CO WY DO JASNEJ CHOLERY OD 17 ROBICIE. PLIKI SAMI W NOTATNIKU PISZECIE CZY PRANIE SUSZYSZ ? !

DDosowali cały czas ich .. :O

Serwer on , bo mnie loguje :D

Opublikowano

Serwer został włączony, uwaga, możemy go na chwile wyłączyć ponieważ chcemy sprawdzic, czy usterki zostaly prawidlowo poprawione. Zapraszamy do gry.

Opublikowano

BOŻE, zrozumcie, dużo ludzi teraz do roboty chodzi, nie jest to serwer dla "uczniów" tylko dla wszystkich i każdy powinien mieć mniej więcej równo...A to, że siedzisz w domu czy nie to zdaje mi sie, że mało osób interesuje. W sobote melanż, w niedziele pograsz z ratami.

Róbcie jak uważacie, ale jeśli dziś dacie raty, ludzie którzy chodzą do roboty z tego nie skorzystają...

Opublikowano

BOŻE, zrozumcie, dużo ludzi teraz do roboty chodzi, nie jest to serwer dla "uczniów" tylko dla wszystkich i każdy powinien mieć mniej więcej równo...A to, że siedzisz w domu czy nie to zdaje mi sie, że mało osób interesuje. W sobote melanż, w niedziele pograsz z ratami.

Róbcie jak uważacie, ale jeśli dziś dacie raty, ludzie którzy chodzą do roboty z tego nie skorzystają...

Raty na start na wielu serverach sa i tu tez by sie przydaly za to czekanie chocby. A w weekend tez mozna zwiekszyc tak jak na innych co weekend sa wieksze

74313288103712520133.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...