Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

o 2 to duzo osob spi powiem i napisz ktorego dnia do tego exp wiekszy o 4x?

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Informacja dla nocnych marków, serwer powinien śmigać jakoś przed/po 2 według naszych założeń.

hahaha przed po 2 ? nie mozesz powiedzieć o drugiej bo możesz polecieć w **** ;D

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

Pierdolisz teraz że do 2 bo ddosy ustaną? Ten serwer w takim razie będzie tylko nocnym bo w dzień będziecie otrzymywać takie fale tych DDOSÓW że to wgl działać nie będzie.!

Tyle .

Opublikowano

Informacja dla nocnych marków, serwer powinien śmigać jakoś przed/po 2 według naszych założeń.

Co wy robicie przez tyle czasu? (Co robiliście)

Nie mów że fw instalujecie lub usuwanie bugi.

Jestem LarsRavson: Moje umiejętności to: Lua: Poziom Expert- Asm: Poziom Expert- Python: Poziom Expert Mogę tak pisać do jutra!

Ale prawda jest taka że potrafię to tylko pisać!
Opublikowano

ch*j, ide spac, wracam o 3 i mysle ze bd on;d / btw wbilem teraz i z kilku mobow wbilem 12lvli ,mozecie mi to cofnac xD

ZR_o79.gif

Opublikowano

ode mnie tyle :

Nie mam zamiaru czekac od 17 do 2 czy tam po i tak beda lagi. bez sensu czekac znowu zjebaliscie !

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Jak nie urok, to sraczka! hahah.. exp zbugowany, ja pierdole :D jeden spot 20 lev, tragedia.. co wy robicie?

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Tak ku*** +\- 2 miało być ok 23...

Opublikowano

O 2 założenia się zmienią i napiszesz że startuje o 12... k*rwa mać

Pomogłem? Wejdź w ten lin :http://adf.ly/UT4D5, poczekaj 5 sekund i przewin dalej - Dzięki :)

Opublikowano

Jak nie urok, to sraczka! hahah.. exp zbugowany, ja pierdole :D jeden spot 20 lev, tragedia.. co wy robicie?

Co się dziwisz jak mają baze terenzo?

Jestem LarsRavson: Moje umiejętności to: Lua: Poziom Expert- Asm: Poziom Expert- Python: Poziom Expert Mogę tak pisać do jutra!

Ale prawda jest taka że potrafię to tylko pisać!
Opublikowano

To jest kurwa zenada, jednym uda sie zalogowac wbija ten kurwa 30lvl a ja kuwrwa od 21 ani razu do gry nie wbilem, ogarnijcie to i kurwa wystartujcie raz a porzadnie elo

Opublikowano

trace tylko moj wazny czas startujcie dzis o konkretnej godzinie...

oqyn4g.png

Noe

Opublikowano

Azprime! - polecam zrobić reset kont, bo baaardzo niesprawiedliwe jest jak ktoś teraz ze spota wbił ok. 5 leveli (w tym ja) a jutro będą się męczyć cały dzień na wbicie tego c:

Opublikowano

Azprime! - polecam zrobić reset kont, bo baaardzo niesprawiedliwe jest jak ktoś teraz ze spota wbił ok. 5 leveli (w tym ja) a jutro będą się męczyć cały dzień na wbicie tego c:

Serio ? Ich strata ?

@antywarn

Skąd wziąść Peta ?

//Reklama OFF.

Opublikowano

Serwer już ogarneliśmy, zaraz cofniemy stan do tego z godziny 00:30, tak jak informowalismy. Serwer niedlugo online.

Opublikowano

@UP

Podobno na 5 lvl dostaje sie questa o odbiór go :)

Podobno to ten serwer kiedyś będzie ON przez 15 minut, ;).

Nie ma misji na peta na 5 lvl'u :).

//Reklama OFF.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...