Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Revential.pl [Dedyk] [Hard]

Azprime!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie potrzebuje takich chujowych dobrodziejstw od Ciebie, na chleb mam. Na IS też bym miał, gdybym MIAŁ PEWNOŚĆ, że to będzie stać, a nie problemy z przetrzymaniem 10min stania servera, a hoj!

nie to nie chcialem pomoc i skoncz z tymi przecinkami boCi nie wychodzi^^

xbjr.png

• Odpowiedzi 2,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy to prawda, że sprzedaliście się za baryłki?

AW: Do jutra się wyrobicie?

sponsorqqq:

A widzisz, jednak wychodzi : )

a) przeciwstawnymi: a, ale, i (gdy powtarza się w zdaniu), lecz, jednak, jednakże, zaś, wszakże, owszem, natomiast, tylko, tylko że, dlatego że, mimo że, chyba że, jedynie, przecież, raczej, tymczasem, za to, ponieważ

Opublikowano

Zostalo nam parę usterek do poprawienia oraz ogarniecie poteznych ddosow., cierpliwosci. Na biezaco bedziemy Was informowac w tym temacie oraz na Facebooku. Jesli macie pytania, smialo, odpowiem na wszystkie.

Server Bd do 24 ? Tak lub Nie .

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

Zostalo nam parę usterek do poprawienia oraz ogarniecie poteznych ddosow., cierpliwosci. Na biezaco bedziemy Was informowac w tym temacie oraz na Facebooku. Jesli macie pytania, smialo, odpowiem na wszystkie.

według mnie to ty dziwny jesteś , że sory ;] każdy spyta kiedy on :D ale to też mnie nie dziwi .

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

Dobra

kurwa az zal kto robi start servera o 1 w nocy ... Bo na to wyjdzie ,ze

tak bedzie lepiej Sobie podarujcie i wystartujcie jutro kolo 10+ a nie

odpierdalacie takie cyrki ... Troche osob ma tez inne zajecia jak praca

/dom / znajomi i nie ma zamiaru przeznaczyc 24 h na wasz server ... I

pilnowac noca czy trawa jest zielona na servie a pozatym pisaliscie na

MPC FORUM ,ZE SA JUZ BUGI NAPRAWIONE WIEC O JAKIEJ USTERCE PISZESZ???

A na browary przelewasz kase? No bo numer konta na PW moge podac xD

Mi mozesz doladowac, sie nie obraze :D

AW: Skad 5bon?

spokojnie przeciez nie bede utrzymywal calego serwera ^^

xbjr.png

Opublikowano

Opłaca się czekać teraz ? czy lepiej iść spać i wstać rano spokojnie sobie pograć ?

j8d8.png

Opublikowano

Cierpliwości? czekamy od wczoraj.. Te poważne dildosy ogarniacie od 17, a usterki powinniście na becie wyłapać.

124124214_nwxnqwq.png

Opublikowano

Skoro odpowiesz wiec : wyslalam na is, kupilam wierzchowca, a w grze go nie bylo juz :) CO zrobic ? :) Mamy logi itp ;>

11652897063828352516.jpg

85518276976899155481.jpg

Opublikowano

Start o tej porze to dobry pomysł ? -.-' A z reszta i tak beda ataki do jutra pewnie bo zazwyczaj to nie konczy sie po 10 min od wystartowania servera ;] Wiec Lepiej Sobie technikow wiecej załatwcie ;] NO TO POZDRAWIAM I DOBRANOC

Opublikowano

Potężne ddosy , umiecie je ogarnąć ? Czy znów będziecie czekać aż one ustaną?

sygnauh.png

SYGNA BY MISZCZ ;)

Opublikowano

Dobra, dobra...Juz za późno moim zdaniem na start serwera. Start powinien być zapowiedziany, a nie robiony na odpierdol. Więc podajcie godzine na którą będziecie gotowi, a nie lecicie w chuuja...Co może o 4 w nocy właczycie gdzie 1/20 ludzi będzie?Przemyślcie to!

Opublikowano

Cxekac czy moze obejzec kolejny odcinek " The Walking Dead". Mam pytanie czy serwer zostanie wlaczony do jakies 01:00 ??[to jeszcze moze wbije :D}

Opublikowano

ok jak naprawicie serwer dajcie ludziom troche sm ewentualnie range uploadera na waszym forum...TEN SERWER JESZCZE WSTANIE CZY JUZ PLACEK JEST?

Opublikowano

ok jak naprawicie serwer dajcie ludziom troche sm ewentualnie range uploadera na waszym forum...TEN SERWER JESZCZE WSTANIE CZY JUZ PLACEK JEST?

Kurwa, czy Wy czytacie co ja pisze? Wałkuje to samo od poczatku tematu. Tak, wstanie. Nie odpuscimy.

Opublikowano

spokojnie przeciez nie bede utrzymywal calego serwera ^^

Noo to tamtego kolege i mnie, 2 wychowankow zalapiesz :))

AW: Ktory pet daje jakie bonusy? :-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Potężne ddosy , umiecie je ogarnąć ? Czy znów będziecie czekać aż one ustaną?

Skąd pewnosc ,ze to sa potęzne ddosy ?;] To sa próbne ataki pewnie ile wytrzymaja narazie ich testuja potem beda prawdziwe zawody w atakach ;] Stronka by padła jakby byly az tak potężne a ogarnać pewnie tego nie beda umieli bo kazdy atak jest inny a oni chyba wola to przeczekac xD

Opublikowano

Sam jesteś placek Narzekasz od 1,3h już i piszesz to samo ...

Na serwer czekam nawet jak ma wystartować o 2;00

I mam pytanie czy będzie jakiś exp dany ?

Edit

2x post LAg ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...