Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConcordiaMT2.pl [Dedyk] [Hard]

hawajmeister

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jednak odechciało mi sie trochę grac na tym serwerze można sobie wykręcić 80-85% absu na magie +20% lwia tarcza +10% z biologa chyba. Gra sura BM czy szamanem Hellerem nie ma najmniejszego sensu ciezko sie nimi expi a w pvp sa totalnie znerfieni i do dupy. Serwer pełen wojowników, dziwilo mnie to z poczatku czemu tak malo osob klasami magicznymi gra teraz juz wiem czemu;p

od godz 18 nie moge sie zalogowac wtf?

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jednak odechciało mi sie trochę grac na tym serwerze można sobie wykręcić 80-85% absu na magie +20% lwia tarcza +10% z biologa chyba. Gra sura BM czy szamanem Hellerem nie ma najmniejszego sensu ciezko sie nimi expi a w pvp sa totalnie znerfieni i do dupy. Serwer pełen wojowników, dziwilo mnie to z poczatku czemu tak malo osob klasami magicznymi gra teraz juz wiem czemu;p

od godz 18 nie moge sie zalogowac wtf?

jaki komunikat wyskakuje podczas logowania? błąd łączenia czy zatrzymało się na łączeniu?

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

"Bład podczas łączenia z serwerem" caly czas to mam, Pomyślcie trochę nad balansem klas niech każdy gra tym kim lubi i ma równe szanse;p wywalcie ten 20% abs na magie z misji biologa to jest przegięcie

Opublikowano

"Bład podczas łączenia z serwerem" caly czas to mam, Pomyślcie trochę nad balansem klas niech każdy gra tym kim lubi i ma równe szanse;p wywalcie ten 20% abs na magie z misji biologa to jest przegięcie

podeślij swoje ip do mnie na pw.

Opublikowano

Może mi ktoś pomóc ;( gdy probowałem właczyć gre wyskakiwalo mi ze pack/pc jest nieaktualny.Usuwanie go nic nie dawało bo patcher poprostu nie ściągał pliku od nowa, ściągałem klienta kilka razy i to samo. Teraz to już wgl jest lipa bo jak klikam uruchom wluncherze to nic sie nie dzieje ;(

Opublikowano

Macie coś na stronie zapsute nie da się na e-mail niczego wysłać , tak smamo nowe konto ..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

podeślij swoje ip do mnie na pw.

Co jak co ale administracja pomaga , nie moglem sie zalogować h*** wie czemu, Every mi pomógł dzięki ;) ale na poprawkę klas magicznych nadal licze;p

Opublikowano

praktycznie b*lmora s2 :D

@ broń 75lv only rip ?

@ ilu graczy online ?

bronie 75 możesz zdobyć też z kufrów w redlesie

dziś o 17 było 1,4k

graphic.png

Opublikowano

praktycznie b*lmora s2 :D

@ broń 75lv only rip ?

@ ilu graczy online ?

Raczej Ravia s2 ;) Zreszta te wszystkie hardy roznia sie tylko reklamą(uzurpator, fubu akrobata, isamuxgównianyhejter) i nazwa szkatulek z potworkow :)

Jaki "świat" taki bieber, w realnym swiecie masz biebera i inne One Direction tak w metinie mamy uzurpatora czy isamu.

Opublikowano

Serwer polecam, gra się bardzo przyjemnie.

Administracja pomocna, eventy OK, graczy dużo co przy typie serwera hard jest bardzo ważne.

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Zapraszam na event rybacki!

start: 12:50

koniec: 13:30

5x Ryba Mandaryna = dowolna perła

M1 CH2 chunjo rybak (koło uriela)

Bicie na wolnym = kick/ban 1dzień

graphic.png

Opublikowano

Heeeeeeeeeeh szczerze to się na was zawiodłem... :D (mowa tutaj o teamie).

Jak wiecie dziś odbyły się 2 eventy - Rybacki oraz OX.

Oczywiście jak zwykle wszystkiego nie przemyśleliście. Ludzie cały czas na coś narzekali, ale wy nic z tym nie zrobiliście jak widzę, no bo po co? ;]

Przecież na serwerze macie średnio 1.5k graczy. A chętnych do wzięcia udziału w evencie około 75%.

Jak wyglądał rybacki?

Jeden, wieeeeeeeeeeelki bałagan. Za bicie innych miał być ban, a za 5 mandaryn dowolna perła, tak? ;]

Wymiana na perełki odbywała się u GM'a... No i tu się zaczyna.

Nie mogliście po prostu dodać tej funkcji do rybaka?

Tymczasem przychodzi sam Montes, tak sam, koło którego stoi około 1k osób.

Żeby udało się wziąć z nim handel trzeba było się tyle naklikać, że palec chciał odpaść.

No ale mowa... Nawet jeśli udało się kliknąć handel, to i tak zaraz znikał, bo pod GM'em każdy bił się z każdym, dosłownie.

Jeden Montes to za mało, sam nie dawał rady.

No i teraz mamy 5 minut do końca eventu.

W końcu GM wpadł na pomysł, aby spod rybaka udać się na plac, koło strażnika wsi, aby zaradzić tym bijatykom...

Event miał trwać 40 minut, jeśli dobrze liczę, tymczasem trwał prawie 2x tyle.

Pod sam koniec, z tego co wiem, zabrakło red perełek, no ale cóż, trzeba było się zadowolić niebieską.

Chwała Bogu za to, że w końcu się to skończyło, i każdemu udało się wymienić rybki ;p.

Teraz OX. (Miały być 3 tury, tak? :) )

1 tura była dla graczy od 20 do 60 poziomu.

Jak zwykle znów nie posprawdzaliście pytań... Niektóre z nich były nieprzemyślane, inne po prostu żałosne.

(Skąd np. 20 lv miał wiedzieć ile krętych kluczy potrzeba na otwarcie komnaty Berana Seatou? ;x). W jednym z nich podana była błędna odpowiedź, każdy odpadł, nikt nie otrzymał nagrody.

Za moment piszecie, że będzie powtórka tej tury; lecz najpierw 2 tura dla 61 +. Pozostało nam tylko cierpliwie czekać.

W 2 turze wydarza się coś nieprawdopodobnego. Była ona dla osób powyżej 60, tymczasem biegają po niej 1 - 10 - 20 - 30 - 40 - 50... lvl'e ^^. Na koniec zdarza się to samo co w 1, każdy odpada.

Teraz, zamiast powtórki 1 tury, ma się odbyć powtórka 2... kolejne minuty trzeba było przeczekać.

Dobra. Dochodzimy do końca powtórki 2 tury... Wygrywa 1 osoba.

Następnie rozpoczyna się tak długo oczekiwana powtórka 1. Wystartowaliście dopiero po prawie 15 minutach.

Dochodzimy do końca... Wygrywa 1 osoba.

2 osoby na 1.5k ludzi? To jest śmieszne po prostu śmieszne.

Ci, którzy poszli na OX tylko stracili czas, bo w między czasie nie było żadnych małych nagród, nie wiem typu fasolka chociaż...

No i na końcu 3 runda. Ile czasu musiały czekać najwyższe lvl'e? No na pewno nie mało.

Co do jej przebiegu tutaj moje informacje się urywają, bo sobie już odpuściłem i wyszedłem z gry.

Nie wspomnę już o pobugowanych postaciach przez to OX.

I moja rada jest taka, żebyście coś z tym w końcu zrobili. Bo liczba graczy troszkę, minimalnie spadła przez te eventy. Grało prawie 1.8k, teraz 1.5k. Więc jeśli mają one wyglądać tak jak teraz, to lepiej by było, aby się nie odbyły.

To samo było z zeszłotygodniowym ZUO - niewypał.

Tyle czasu mieliście na przygotowanie wszystkiego, ale go nie wykorzystaliście.

Nie żebym Was hejtował, czy coś, bo DOCENIAM TO, ŻE SIĘ STARACIE.

Jednak dobre chęci to za mało....

Opublikowano

Tak samo uważam jak pan wyżej, administracja chyba nigdy nie grała w metina. Jeżeli odwalą jeszcze kilka takich eventów dobrych to ja po dziekuję i stąd sobie pójdę. Dobrze, że startuje Restia niedługo, bo tutaj administracja nic nie umie. ;/

Metin2

Opublikowano

Witajcie,

zaprezentuje Wam jedne z dodatkowych nagród rzeczowych za Eventy/Konkursy które będziecie mogli zdobyć w najbliższym czasie za konkursy organizowane przez nasz TEAM

mianowicie są nimi koszulki, które będą wyglądały tak:
od razu proszę o niepotrzebne komentarze typu, że koszulka z chinola bla.. bla.. bla - nie, nie są to koszulki z chinola, są z wyższej półki i koszt ich wyprodukowania to nie 10-20 zł

========================================
1.png

2.png

3.png

======================================

4.png

5.png

Pozdrawiam,
[sA]Creq
Zespół ConcordiaMT2.PL

Heeeeeeeeeeh szczerze to się na was zawiodłem... :D (mowa tutaj o teamie).

Jak wiecie dziś odbyły się 2 eventy - Rybacki oraz OX.

Oczywiście jak zwykle wszystkiego nie przemyśleliście. Ludzie cały czas na coś narzekali, ale wy nic z tym nie zrobiliście jak widzę, no bo po co? ;]

Przecież na serwerze macie średnio 1.5k graczy. A chętnych do wzięcia udziału w evencie około 75%.

Jak wyglądał rybacki?

Jeden, wieeeeeeeeeeelki bałagan. Za bicie innych miał być ban, a za 5 mandaryn dowolna perła, tak? ;]

Wymiana na perełki odbywała się u GM'a... No i tu się zaczyna.

Nie mogliście po prostu dodać tej funkcji do rybaka?

Tymczasem przychodzi sam Montes, tak sam, koło którego stoi około 1k osób.

Żeby udało się wziąć z nim handel trzeba było się tyle naklikać, że palec chciał odpaść.

No ale mowa... Nawet jeśli udało się kliknąć handel, to i tak zaraz znikał, bo pod GM'em każdy bił się z każdym, dosłownie.

Jeden Montes to za mało, sam nie dawał rady.

No i teraz mamy 5 minut do końca eventu.

W końcu GM wpadł na pomysł, aby spod rybaka udać się na plac, koło strażnika wsi, aby zaradzić tym bijatykom...

Event miał trwać 40 minut, jeśli dobrze liczę, tymczasem trwał prawie 2x tyle.

Pod sam koniec, z tego co wiem, zabrakło red perełek, no ale cóż, trzeba było się zadowolić niebieską.

Chwała Bogu za to, że w końcu się to skończyło, i każdemu udało się wymienić rybki ;p.

Teraz OX. (Miały być 3 tury, tak? :) )

1 tura była dla graczy od 20 do 60 poziomu.

Jak zwykle znów nie posprawdzaliście pytań... Niektóre z nich były nieprzemyślane, inne po prostu żałosne.

(Skąd np. 20 lv miał wiedzieć ile krętych kluczy potrzeba na otwarcie komnaty Berana Seatou? ;x). W jednym z nich podana była błędna odpowiedź, każdy odpadł, nikt nie otrzymał nagrody.

Za moment piszecie, że będzie powtórka tej tury; lecz najpierw 2 tura dla 61 +. Pozostało nam tylko cierpliwie czekać.

W 2 turze wydarza się coś nieprawdopodobnego. Była ona dla osób powyżej 60, tymczasem biegają po niej 1 - 10 - 20 - 30 - 40 - 50... lvl'e ^^. Na koniec zdarza się to samo co w 1, każdy odpada.

Teraz, zamiast powtórki 1 tury, ma się odbyć powtórka 2... kolejne minuty trzeba było przeczekać.

Dobra. Dochodzimy do końca powtórki 2 tury... Wygrywa 1 osoba.

Następnie rozpoczyna się tak długo oczekiwana powtórka 1. Wystartowaliście dopiero po prawie 15 minutach.

Dochodzimy do końca... Wygrywa 1 osoba.

2 osoby na 1.5k ludzi? To jest śmieszne po prostu śmieszne.

Ci, którzy poszli na OX tylko stracili czas, bo w między czasie nie było żadnych małych nagród, nie wiem typu fasolka chociaż...

No i na końcu 3 runda. Ile czasu musiały czekać najwyższe lvl'e? No na pewno nie mało.

Co do jej przebiegu tutaj moje informacje się urywają, bo sobie już odpuściłem i wyszedłem z gry.

Nie wspomnę już o pobugowanych postaciach przez to OX.

I moja rada jest taka, żebyście coś z tym w końcu zrobili. Bo liczba graczy troszkę, minimalnie spadła przez te eventy. Grało prawie 1.8k, teraz 1.5k. Więc jeśli mają one wyglądać tak jak teraz, to lepiej by było, aby się nie odbyły.

To samo było z zeszłotygodniowym ZUO - niewypał.

Tyle czasu mieliście na przygotowanie wszystkiego, ale go nie wykorzystaliście.

Nie żebym Was hejtował, czy coś, bo DOCENIAM TO, ŻE SIĘ STARACIE.

Jednak dobre chęci to za mało....

Tak samo uważam jak pan wyżej, administracja chyba nigdy nie grała w metina. Jeżeli odwalą jeszcze kilka takich eventów dobrych to ja po dziekuję i stąd sobie pójdę. Dobrze, że startuje Restia niedługo, bo tutaj administracja nic nie umie. ;/

Każdy uczy się na błędach, zrobimy tak żeby Wam się podobało.
W ZUO został już zrobiony dodatkowy przedział LvL-owy - łącznie są teraz cztery przedziały - resp bossów i metinów został również poprawiony.

Konkursy OX zrobimy również na zasadzie przedziałów LvL-owych, pytania zostaną poprawione - to nie problem.. fakt były błędy w pytaniach lecz każdy jest omylny..

Opublikowano

O nie! Wysadziliśmy Polskę zamiast Izraela!

Oj tam oj tam, każdy jest omylny..

O nie! Dodałam kwasu siarkowego zamiast soli do zupya dzieci już to jedzą!

Oj tam oj tam, każdy jest omylny..

Jednak administracja powinna mieć jakąś wiedzę o serwerze, który stawia a tymbardziej podstawy z PLa..

W skali świat rzeczywisty - metin te wydarzenia mozna w 100% porownac do siebie.

Opublikowano

ten nowy przedzial lvl moze bedzie okej ale na tym 75-99 dajcie tez do respa metki np z red lasu bo np ubicie tych metkow z groty szamanem(ktorym gram) bez dzialajacego biologa(matowe) jest troszke czasochlonne i tylko oplacalne jezeli bym bil na poli, mozecie tez dodac resp ripow bo ostatnio nie widzialem zadnego, i druga sprawa w trakcie tamtego zuo zostal jakos obnizony drop czy cos bo poprostu ubicie ok 15-20 bosow typu 9ogonow krol ognisty zjawka baronowka a efekt 0 kamola

Opublikowano

Najlepszy serwer HARD/MEDIUM tego roku w 100% najbardziej świadczy o tym fakt, że dziennie gra prawie 2000 osób :D Administracja cudowna z resztą ludzie też. Jak najbardziej polecam! :)

Opublikowano

Tez polecam serwer ale konserwy róbcie z rana ;p a co do eventow jeszcze na zadnym nie bylem jakos nigdy nie moge trafic.

konserwacje zwykle robimy w nocy koło 2-3, ale teraz zrobiliśmy wcześniej gdyż w nocy nie byłoby dostępnych dwóch techników ;)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...