Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConcordiaMT2.pl [Dedyk] [Hard]

hawajmeister

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualizacja V1.0 odbędzie się dziś o godzinie 23:59 i potrwa max 15min, więcej info dot. nowości na naszym forum :)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mozecie mi wyjasnic czemu jak chce przyzwac peta widze kretynski napis "Nie mozna przyzwac zwierzaka jesli kon jest martwy .ozyw konia" nie gralem ze 2 tygodnie wchodze do gry a tu takie cos! kupilem peta z is wierzchowca tak samo mam sie jeszcze brandzlowac z wogole nie potrzebnym i zdechlym koniem? Jeszcze jedna sprawa mam konto na forum concordi i wszedzie widze napis "nie mozesz zalozyc tematu" wiec po co to konto?

Opublikowano

Mozecie mi wyjasnic czemu jak chce przyzwac peta widze kretynski napis "Nie mozna przyzwac zwierzaka jesli kon jest martwy .ozyw konia" nie gralem ze 2 tygodnie wchodze do gry a tu takie cos! kupilem peta z is wierzchowca tak samo mam sie jeszcze brandzlowac z wogole nie potrzebnym i zdechlym koniem? Jeszcze jedna sprawa mam konto na forum concordi i wszedzie widze napis "nie mozesz zalozyc tematu" wiec po co to konto?

Jeśli chodzi o peta to napisz do Creqa na support.concordiamt2.pl lub pogadaj na TS3.

Co do forum to musisz aktywować konto na mailu.

graphic.png

Opublikowano

a chciałbym dodać ze na suporcie jak i w grze nie spotkacie tego "Creqa" na odp w suporcie kolega czeka 2 tyg, nie polecam.

wiec nie wiem po co Montes kaze pisac na suport.

a poziom graczy jest pokazany wyzej w poscie przez " informatyksobol"

Opublikowano

Wystarczy przeczytać medal konny i wszystko jest w jak najlepszym porządku

@Top: Serwer polecam gra się przyjemnie dużo osób, dużo sklepów, da się wybić od początku :)

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Exp rata 30% od dziś 13.00 do 18.00 jutro

Pozdrawiamy,
Zespół ConcordiaMT2.PL

graphic.png

Opublikowano

Witam,

dzisiaj sprzedając 10 sztuk sakiewek z pieniedzmi otrzymałem 200+kk zamiast 1kkk -napisałem na waszym forum temat z danymi do sprawdzenia logow.Dokladnie w dziale "pytania i problemy" - prosilbym o sprawdzenie logow i oddanie moich 800kk^^ - jak sprawa sie wyjasni prosilbym o prywtna wiadomosc tutaj lub na waszym forum

pozdrawiam

Opublikowano

Witam,

dzisiaj sprzedając 10 sztuk sakiewek z pieniedzmi otrzymałem 200+kk zamiast 1kkk -napisałem na waszym forum temat z danymi do sprawdzenia logow.Dokladnie w dziale "pytania i problemy" - prosilbym o sprawdzenie logow i oddanie moich 800kk^^ - jak sprawa sie wyjasni prosilbym o prywtna wiadomosc tutaj lub na waszym forum

pozdrawiam

patrząc na item jest wyraźnie napisane, żeby sprzedawać max 3sztk.

graphic.png

Opublikowano

tak,teraz sie tego doczytalem xD

jezeli jest mozliwość sprawdzenia tego ze naprawde sprzedałem 10 sztuk, moglibyscie mi oddac reszte?

z gory dzieki

skontaktuj się z [sA]Creq przez naszego ts3

graphic.png

Opublikowano

tak,teraz sie tego doczytalem xD

jezeli jest mozliwość sprawdzenia tego ze naprawde sprzedałem 10 sztuk, moglibyscie mi oddac reszte?

z gory dzieki

tak, oddamy resztę.

zapraszam na serwer,

Bonus EXP Rate 30% do godz. 19:00

Opublikowano

mam pytanie, dzisiaj jak już zrobicie restart serwera (wyłączycie event) to będzie dalej można wymieniać skrzynie i różdżki po tym resecie? i czy dynie będzie można dalej otwierać?xD pzdr (bo nie wiem czy już muszę wszystko wymieniać i otwierać)

Opublikowano

Gram na serwie od 4-5 dni, więc muszę powiedzieć . . . Serwer Zajebisty! W 2 dni 32lvl i aura już na G1 :) Nie dość, że dużo ludzi gra ( w godzinach szczytu trudno coś podropać) to jeszcze serwer jest dopracowany cacy ! Naprawdę ! Administracja jest też super! Bynajmniej "potrafią" odpisać itp. Nie wspomnę już o evencie obecnym, tak go dopracowali, iż jest to hard, wyśmienicie się gra :) Polecam z całego serwa, oraz zapraszam do wspólnej zabawy!

4692787228.png

Opublikowano

Żadko mi się to zdarza ale musze powiedzieć ,że...server spokojnie może konkurować z dwoma innymi hardami...wiemy o jakie chodzi.

Server stabliny ,duża ilość graczy ,ceny zbalansowane na serverze.Mimo iż server stoi troszkę już ,to spokojnie każdy gracz zaczynający grę może się wybić.

Oby tak dalej.

:)

d85312efd2f27.gif

Opublikowano

A Czy jest opcja by zmienic Peta z Fenixa na np Prosiaka ?

pewnie, wystarczy, że poprosisz o to [sA]Creq na TS3

graphic.png

Opublikowano

Czy Ktos ma podobny blad przy wchodzeniu na forum ? dodam ze na innej przegladarce konto i foum dziala normalnie.

ei8ob6.png

edit : ciasteczka usuniete i to samo .

Opublikowano

Czy Ktos ma podobny blad przy wchodzeniu na forum ? dodam ze na innej przegladarce konto i foum dziala normalnie.

ei8ob6.png

edit : ciasteczka usuniete i to samo .

Daj skrót klawiszowy CTRL+F5 i powinno śmigać.

Chciałem pograć ale widzę, że clienta nie ma.. więc podziękuję.

jak to nie ma klienta?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...