Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConcordiaMT2.pl [Dedyk] [Hard]

hawajmeister

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, pytanko do administracji: czy dałoby radę przywrócić moją postać do stanu sprzed 2/3 dni? Na konto zalogował się mój brat i wyrzucił eq na ziemię . Dane mogę podać na pw

niestety nie idzie przywrócić w owy sposób.

musiałbym przywrócić bazę danych wszystkich graczy, czego na pewno nie zrobię a więc niestety odpada.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zostałem okradziony , w środę wysłałem do supportu informacje na ten temat i nie dostałem żadnej odpowiedzi..

"W dzisiejszych czasach mamy nowych graczy metin'a.

Nie wiedza co to Oldschool, oni nie widzieli metina jaki był na początku.

Przyszli grać w niego w czasach DMG Hacka, EasyMetin, epików z epvp itd.

Nie doceniają serwerów Hard. " - Pewien user.

Pow3r / robo12 | Konto nieaktywne.

Opublikowano

Zostałem okradziony , w środę wysłałem do supportu informacje na ten temat i nie dostałem żadnej odpowiedzi..

Jeśli chodzi o kradzieże i wymiany to pomagamy tylko na naszym TS3, gdyż musimy wiedzieć dokładnie wszystkie informacje+weryfikacja

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Witam :D.

Dzisiaj na stronie głównej ujrzałem tego oto newsa:

nsos.jpg

Więc postanowiłem spaczować clienta autopatcherem.

Odtąd po odpaleniu gry wyskakuje mi takie coś:

byd3.jpg

No cóż, skoro nie działa, postanowiłem odpalić jeszcze raz autopatchera i teraz pobiera mi całą grę - 1 GB. O co w tym wszystkich chodzi? ; ]

@EDIT

Pobrało mi od nowa całe 1 GB, a gra nadal nie działa. Wyskakuje to samo co u góry...

Opublikowano

Witajcie,

Co było w dzisiejszej konserwacji ?
- Wszystko co potrzebne na jutrzejszy Event ZUO, czyli:
-
Mapa ZUO z przedziałami LvL-owymi
- Blokada DROP HACKÓW - tak, już Wam nikt dropu na ZUO nie podpierdzieli!
- Blokada nowej komendy na wyrzucanie CHANNELi
- Kilka dodatkowych FIXów

Po konserwacji na serwerze został uruchomiony BONUS EXP Rate 30% na 3 godziny
w ramach rekompensaty, że UPDATE odbył się w dzień.

zuo.jpg

Osoby które nie używają autopatchera a chcą brać udział w jutrzejszym ZUO,
koniecznie muszą pobrać paczkę z plikami.
xxx

Pobrane pliki należy rozpakować i wrzucić do folderu "pack"

Pozostałe osoby które używają autopatchera, wystarczy że użyją aplikacji Concordia-Launcher
która znajduje się w folderze z klientem

Pozdrawiamy,
Zespół ConcordiaMT2.PL

dl z oficjalnej strony więc nie daje scanu

graphic.png

Opublikowano

u kogo jest tp. na ta mapke eventowa? ;p

Witam :D.

Dzisiaj na stronie głównej ujrzałem tego oto newsa:

nsos.jpg

Więc postanowiłem spaczować clienta autopatcherem.

Odtąd po odpaleniu gry wyskakuje mi takie coś:

byd3.jpg

No cóż, skoro nie działa, postanowiłem odpalić jeszcze raz autopatchera i teraz pobiera mi całą grę - 1 GB. O co w tym wszystkich chodzi? ; ]

@EDIT

Pobrało mi od nowa całe 1 GB, a gra nadal nie działa. Wyskakuje to samo co u góry...

do Clienta pobral sie plik .rar wypakuj go np. na pulpit skopiuj zawartosc folderu pack do Client> pack i wklejasz.

image.png

Opublikowano

No to tak, komentarz co do dzisiejszego ZUO.

Wielu graczy stwierdzi, że była to porażka - bo była. :)

Chyba administracja miała dość sporo czasu, żeby wszystko ogarnąć od poprzedniego nieudanego zuo.

Według mnie całe te eventy są pod topkę, bo jedynie oni mogli coś tutaj zarobić, tak jak na poprzednich eventach zuo.

Ja przeszedłem się na mapkę od 41 poziomu. Co tam można było ubić? Otóż, żółwie, metiny na 70lvl, żółwie i czasami można było spotkać metiny na 70 lvl i zółwie. *.*

Były 3 fale, na początku każdej fali były jeszcze metki 50, które od razu każdy wybijał - bo głównie byli tam gracze ze słabszym EQ. Metiny morderstwa gracze bili we dwójkę, czasami w trójkę. Każdy uciekał przed grupką żółwi, których nikt nie ubijał. Po przejechaniu kilku metinowskich metrów, miałeś za sobą mafie żółwi. Event trwał około godziny. Mi przez ten czas bodziakiem 45lvl 2xG i EQ dość, dość udało się wydropić: kamola, 2x małz, 7 pudełek, kilka zmianek i zwoi egzo. No, w godzine dropiąc bermaty w m1 bym się bardziej dorobił, także.. :)

Podczas eventu (oczywiście odbywał się na jednym ch, żeby przypadkiem graczom nie było łatwiej), było online 1524 graczy.

ludzie cały czas narzekali, wyzywali, narzekali.. na pewno trochę graczy odejdzie, ale .. hajs jest.

Mam nadzieję, że administracja trochę przemyśli następny event. Czekamy na OX, zobaczymy. :)

Jeżeli następny event będzie równie udany jak ten - ja podziękuje serwerowi.

Pozdrawiam serdecznie.

Metin2

Opublikowano

No to tak, komentarz co do dzisiejszego ZUO.

Wielu graczy stwierdzi, że była to porażka - bo była. :)

Chyba administracja miała dość sporo czasu, żeby wszystko ogarnąć od poprzedniego nieudanego zuo.

Według mnie całe te eventy są pod topkę, bo jedynie oni mogli coś tutaj zarobić, tak jak na poprzednich eventach zuo.

Ja przeszedłem się na mapkę od 41 poziomu. Co tam można było ubić? Otóż, żółwie, metiny na 70lvl, żółwie i czasami można było spotkać metiny na 70 lvl i zółwie. *.*

Były 3 fale, na początku każdej fali były jeszcze metki 50, które od razu każdy wybijał - bo głównie byli tam gracze ze słabszym EQ. Metiny morderstwa gracze bili we dwójkę, czasami w trójkę. Każdy uciekał przed grupką żółwi, których nikt nie ubijał. Po przejechaniu kilku metinowskich metrów, miałeś za sobą mafie żółwi. Event trwał około godziny. Mi przez ten czas bodziakiem 45lvl 2xG i EQ dość, dość udało się wydropić: kamola, 2x małz, 7 pudełek, kilka zmianek i zwoi egzo. No, w godzine dropiąc bermaty w m1 bym się bardziej dorobił, także.. :)

Podczas eventu (oczywiście odbywał się na jednym ch, żeby przypadkiem graczom nie było łatwiej), było online 1524 graczy.

ludzie cały czas narzekali, wyzywali, narzekali.. na pewno trochę graczy odejdzie, ale .. hajs jest.

Mam nadzieję, że administracja trochę przemyśli następny event. Czekamy na OX, zobaczymy. :)

Jeżeli następny event będzie równie udany jak ten - ja podziękuje serwerowi.

Pozdrawiam serdecznie.

To ZUO dało nam wiele do myślenia, na następnym pojawi się na pewno dodatkowy przedział lvlowy, będzie więcej metków i nie będzie żółwi. Postaramy się też ustawić resp tak, aby na 1 stronie mapy ZUO były metki, a na drugiej stronie bossy

graphic.png

Opublikowano

Ile w ~ jest graczy na serwerze ?

bo słyszałem że balmora się kryje

To że na stronie glownej gdy wchodzimy w profil jakiegoś gracza, a w jego eq widać jakieś Smiercionosne Ostrze , Hwangi i inne tego typu rzeczy to bug czy takie itemki są na tym serwerze :) ?

Serwer stabilnie stoi ?

39224706187380304474.png

DISS - Nakou vs Mastick ( MODERATOR )

www.mpcforum.pl/topic/1056037-diss-nakou-vs-mastick/

Opublikowano

Ile w ~ jest graczy na serwerze ?

bo słyszałem że balmora się kryje

To że na stronie glownej gdy wchodzimy w profil jakiegoś gracza, a w jego eq widać jakieś Smiercionosne Ostrze , Hwangi i inne tego typu rzeczy to bug czy takie itemki są na tym serwerze :) ?

Serwer stabilnie stoi ?

1. Dobija 1,8k

2. Na stronie nie ma wgranych ikonek broni i zbroi na 95lv więc wyskakują te oto rzeczy (poprawimy)

3. Stoi stabilnie od startu (mieliśmy 3dniowe problemy z ddosami ale juz jest ok)

graphic.png

Opublikowano

Powiem tak,odnośnie eventu który był wczoraj.Ta mapka od 70lvl eventova nwm dlaczego jest od 70 skoro bylo tam prawie all na 80+ same metki 95+.A ja sie pytam co taki 70lvl ma ubić.Zero ripków metków z lasu.Event jest od tego by troche zarobić a nie tracić nerwy.Ustawcie to jakoś tak aby nikt nie był poszkodowany.

Opublikowano

Powiem tak,odnośnie eventu który był wczoraj.Ta mapka od 70lvl eventova nwm dlaczego jest od 70 skoro bylo tam prawie all na 80+ same metki 95+.A ja sie pytam co taki 70lvl ma ubić.Zero ripków metków z lasu.Event jest od tego by troche zarobić a nie tracić nerwy.Ustawcie to jakoś tak aby nikt nie był poszkodowany.

Na następnym ZUO pojawi się przedział 60-74 na którym znajdziecie ripy, metki 70-80-85-90, zjawy i 9ogonów

graphic.png

Opublikowano

co do ZUO,

zrobimy jeszcze jeden przedział lvl-owy, poprawimy resp bossów i metinów oraz zorganizujemy to ZUO na dwóch channelach -- co wiążę się z tym, że będzie mniej lagów i
więcej do ubicia.

Opublikowano

"To ZUO dało nam wiele do myślenia, na następnym pojawi się na pewno dodatkowy przedział lvlowy, będzie więcej metków i nie będzie żółwi. Postaramy się też ustawić resp tak, aby na 1 stronie mapy ZUO były metki, a na drugiej stronie bossy"

Mam nadzieję.. chociaż mieliście tyle czasu od poprzedniego zuo, że naprawdę mogliście wszystko ogarnąć na 100%. Więc czemu tego nie przemyśleliście? To ZUO wyglądało tak, jakbyście nigdy nie grali w metina.. :)

Czemu tak małe zainteresowanie prezentacją nagle? :P Spamować ludziki. ;d nie może ten serwer być na drugiej stronie..

Metin2

Opublikowano

Polecam serwer bardzo dużo ludzi gra , jest stabilny nie kicka nie buguja sie postacie nie ma problemów z logowaniem , tylko mam wrażenie ze Sura BM strasznie mało bije ? ps Strach sury WP dziala juz w DT i malpiarniach?

Opublikowano

Na następnym ZUO pojawi się przedział 60-74 na którym znajdziecie ripy, metki 70-80-85-90, zjawy i 9ogonów

przedział 60-74 na którym będą ripy ?? A wiesz o tym, że drop z ripów jest od 75 ??

PS. nie wiem czemu ale kurwa cały czas mi ip blokuje musze resetowac co 30 min router bo nie moge ani grać ani na strone wejść

Opublikowano

Ile graczy online w godzinach wieczornych? Nie chce mi sie czytać do tyłu a zastanawiam sie czy pobierać czy nie..

Mysle ze 1500 osób jest spokojnie wieczorami, bardziej zaludnionego serva nie znajdziesz chyba ze global , up ip ci blokuje ? moze bociles albo dosowales?;p

Serwer off ? nie moge sie zalogowac?

Opublikowano

przedział 60-74 na którym będą ripy ?? A wiesz o tym, że drop z ripów jest od 75 ??

PS. nie wiem czemu ale kurwa cały czas mi ip blokuje musze resetowac co 30 min router bo nie moge ani grać ani na strone wejść

A wiesz o tym że każdy serwer może sobie dowolnie zmieniać co od którego ma dropić ? ..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...