Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConcordiaMT2.pl [Dedyk] [Hard]

hawajmeister

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

"Serwer Easy? nawet się nie zalogowałeś na serwer bo twojego IP nie widzę w bazie danych aż mnie po korciło." - Cytat administratora Lost

"koleś dostał bana na ip za korzystanie z bota i teraz się będzie mścił, żałosne." - Cytat jednego z adminów

Co za porażka co Ci admini wymyślają najpierw, ze na serwerze nie byłem teraz ze bana na ip dostałem, jak nie mam żadnego bana, sami wyciągnijcie wnioski po ich spinach. Administracja zera, widzicie jakie historie wymyślają :D

Mogę wam ss z waszego psiarskiego serweru wysłać wiec gdzie ban ??

Tak jak pisałem NIE POLECAM, szkoda tracić czasu, a zaraz kolejna historie wymyśla xD

PS: Montes uważaj żebyś kida nie stracił patrząc na twoje posty <3

Macie w spojlerze mojego rzekomego bana na ip i chciałbym zaznaczyć dla moderatorów ze to nie spam, lecz moja opinie na temat serwera Concordia

52699328189997727666.jpg

]

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile ten serwer stoi ? łatwo o eq ? Da radę się wybić, jeśli zacząłbym teraz grać ? Drogi IS ? jaka liczba osób w godzinach szczytu ? Szybko wbije skille ?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Ile ten serwer stoi ? łatwo o eq ? Da radę się wybić, jeśli zacząłbym teraz grać ? Drogi IS ? jaka liczba osób w godzinach szczytu ? Szybko wbije skille ?

KIlka miesiecy.

Eq +7 dropi z metinów az po zbroje 34, ebonitowe bransoletki, ebo kolce wiec na poczatku jest bardzo latwo. Fmsy i takie glupotki na rekawiczce lotaj jak powalone(zreszta zanim 30 wbijesz bedziesz mial na jakas fajna 30 +9).

IS wg. mnie jesli nie placisz przelewem jest nieoplacalny i drogi. Osób jest 1k+, m1 ch1 jinno jest tak zawalone sklepami, ze caly ekran umazany nazwami sklepow.. Nie wariuje, ja jestem do bolu szczerym realista, osob jest duzo, az za duzo.. Znalezc metka i zbicie go bez ksucia przez bande gimbów w dzien/wieczorem w m2/dolinie to jest totalny hardkor. Czasami irytujace jest ta ogromna ilosc online.

Wybic? Nie rozumiem. Drugim uzurpatorem czy innym franksteinem nie bedziesz ale osiagnac wszystko zawsze sie da.

Opublikowano

~3 miesiące

łatwo, w 2 dni grania będziesz miał +9 na 30-40lv

pewnie

tanio, itemy w is możesz też nabyć w grze

około 1,3k

15h dropienia i masz skill na G

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Jedno jest kłamstwem. Creq wspomniał o banie na IP.

BZDURA.

Nie dosc, ze po m1 ch1 lata pelno botow w srodku dnia to jeszcze banują na pojedyńcze konto.

Jedyne minusy to LosTTT chamski egoista bez kultury(ja nie musze byc kulturalny nie reprezentuje zadnego serwera wiec to moja prv sprawa) oraz to, ze administracja zlewa boty, a do tego banuje pojedyncze konta. Jestem 100% pewny, ze gdyby jechali po IP za duzo lepszych graczy by stracili.

Opublikowano

BZDURA.

Nie dosc, ze po m1 ch1 lata pelno botow w srodku dnia to jeszcze banują na pojedyńcze konto.

Jedyne minusy to LosTTT chamski egoista bez kultury(ja nie musze byc kulturalny nie reprezentuje zadnego serwera wiec to moja prv sprawa) oraz to, ze administracja zlewa boty, a do tego banuje pojedyncze konta. Jestem 100% pewny, ze gdyby jechali po IP za duzo lepszych graczy by stracili.

boty są banowane na IP, przekonał się o tym sura 90lv ;)

graphic.png

Opublikowano

planujecie jakis rozbudowany event na halloween, ktory pozwoli na szybsze wybicie sie nowych graczy?

Tylko blagam, event niech bedzie od jakiegos 36 lvla zeby nie bylo eventu na wybicie sie starych botow :D

Opublikowano

BZDURA.

nie pomyślałeś chyba o tym, że gracze mają zmienne ip :)

Opublikowano

Bany lecą na konto z którego bociłeś oraz na konta powiązane , oczywiście permanentnie. W sytuacji gdy nie słusznie dochodzi do bana 0.0001 % sytuacji . Wszystko jest szybko i sprawnie wyjaśniane. Także wszystkie pretensje oraz zażalenia proszę składać na stronie supportu Concordi . http://support.concordiamt2.pl/ . Lub wejść na ts :) Pozdrawiam

Opublikowano

Jeden mowi, ze po IP, jeden, ze po powiazaniach, zdecydujcie sie. W przypadku powiazan ratunku nie ma natomiast w przypadku IP wystarczy rozlaczyc sie i polaczyc z neostrada i masz chwile na przelozenie wszystkiego itp. Tak samo ostatnio, ban za tp na mape o wyzszym lvl na 1 dzien. A ja widze na 7 dni.

Wiemn, ze moje posty nie maja jakiejs boskiej skladni, wiem, ze duzo krytykuje i dziwnie sie zachowuje ale mam taka wade, ze pisze co mysle nie zastanawiajac sie czy komus to pasuje. W tym kraju niestety mozna za to zginac z rak seryjnego samobojcy ^^

Tak wgl mozesz mi Every na pw chociazby wyjasnic ocb z tym moim problemem z forum bo w nic nie moge wejsc, wiekszosc dzialow, ktore mnie interesuja wymaga zalogowania.

Opublikowano

Jeden mowi, ze po IP, jeden, ze po powiazaniach, zdecydujcie sie. W przypadku powiazan ratunku nie ma natomiast w przypadku IP wystarczy rozlaczyc sie i polaczyc z neostrada i masz chwile na przelozenie wszystkiego itp. Tak samo ostatnio, ban za tp na mape o wyzszym lvl na 1 dzien. A ja widze na 7 dni.

Wiemn, ze moje posty nie maja jakiejs boskiej skladni, wiem, ze duzo krytykuje i dziwnie sie zachowuje ale mam taka wade, ze pisze co mysle nie zastanawiajac sie czy komus to pasuje. W tym kraju niestety mozna za to zginac z rak seryjnego samobojcy ^^

Tak wgl mozesz mi Every na pw chociazby wyjasnic ocb z tym moim problemem z forum bo w nic nie moge wejsc, wiekszosc dzialow, ktore mnie interesuja wymaga zalogowania.

jest ban na ip oraz wszystkie powiązane konta

graphic.png

Opublikowano

jest ban na ip oraz wszystkie powiązane konta

Jesteś tego pewny ? Sam z Kumplem cały cały czas na botach, i jak dostajemy bana to tylko na te boty, główna postać jest nieruszana.

xD 

Opublikowano

Jesteś tego pewny ? Sam z Kumplem cały cały czas na botach, i jak dostajemy bana to tylko na te boty, główna postać jest nieruszana.

powiązane konta banuje tylko creq, gdyż inni nie mają dostępu do bazy. wieczorem jak zajrzy do zbanowanych to na pewno nie obejdzie się bez bana :P

graphic.png

Opublikowano

Harrowing już tuż tuż wraz z Administracją przygotowaliśmy dla was
mały event! może opiszę go bardziej szczegółowo zapraszam, dnia 28-29
października odbędzie się update a w updacie...

upiorna-skrzynia.png z Metinów 5-95 będzie można zdobyć Upiorne Skrzynie Halloween.

r%C3%B3%C5%BCd%C5%BCka.png z Metinów 5-95 będzie można zdobyć Magiczną Różdżkę.

Po zaniesieniu Magicznej Różdzki oraz Skrzyni Halloween do Jack o Laterna, Jack o Latern da nam losowy przedmiot.

Bia%C5%82a_per%C5%82a.jpg - Biała Perła

Niebieska_per%C5%82a.jpg - Niebieska Perła

Krwawa_per%C5%82a.jpg - Krwawa Perła

Ksi%C4%99ga_Lidera.jpg - Księga Lidera ( 2 Godz. )

Fasolka_Zen.jpg - Fasolka Zen

Medal_Smoka.jpg - 5x Medal Smoka

Eliksir_Ksi%C4%99%C5%BCyca_%28M%29.jpg - Eliksir Księżyca(M)

Eliksir_S%C5%82o%C5%84ca_%28M%29.jpg - Eliksir Słońca(M)

Rada_Pustelnika.jpg - 5x Rada Pustelnika

Zaczarowanie_Przedmiotu.jpg - 5x Zaczarowanie Przedmiotu / Wzmocnienie Przedmiotu

- Magiczne Lustro

Dodam że Upiorną Skrzynie oraz Magiczną Różdżkę będzie trudno zdobyć.

dynia.png z Potworów na wszystkich mapach będzie można zdobyć Dynie które będzie można po prostu otwierać i zdobywać nagrody.

Po zaniesieniu 4x r%C3%B3%C5%BCd%C5%BCka.png oraz 3x upiorna-skrzynia.png do Jeźdzca Bez Głowy otrzymamy Latającą Miotłę na 4 Godziny.

graphic.png

Opublikowano

Harrowing już tuż tuż wraz z Administracją przygotowaliśmy dla was

mały event! może opiszę go bardziej szczegółowo zapraszam, dnia 28-29

października odbędzie się update a w updacie...

upiorna-skrzynia.png z Metinów 5-95 będzie można zdobyć Upiorne Skrzynie Halloween.

Po zaniesieniu Magicznej Różdzki oraz Skrzyni Halloween do Jack o Laterna, Jack o Latern da nam losowy przedmiot.

Niebieska_per%C5%82a.jpg - Niebieska Perła

Krwawa_per%C5%82a.jpg - Krwawa Perła

Eliksir_Ksi%C4%99%C5%BCyca_%28M%29.jpg - Eliksir Księżyca(M)

Eliksir_S%C5%82o%C5%84ca_%28M%29.jpg - Eliksir Słońca(M)

Zaczarowanie_Przedmiotu.jpg - 5x Zaczarowanie Przedmiotu / Wzmocnienie Przedmiotu

- Magiczne Lustro

dynia.png z Potworów na wszystkich mapach będzie można zdobyć Dynie które będzie można po prostu otwierać i zdobywać nagrody.

Po zaniesieniu 4x r%C3%B3%C5%BCd%C5%BCka.png oraz 3x upiorna-skrzynia.png do Jeźdzca Bez Głowy otrzymamy Latającą Miotłę na 4 Godziny.

Event zdaje sie być fajny , Tylko Aby Drop pereł był dość dopracowany , i by te skrzynie tez za często nie leciały :) . Yo

Opublikowano

[Halloween][DOWNLOAD] Update

Witajcie,

-[NOWOŚĆ]Metamorfoza wszystkich eventów! Konkurs OX, Wielkie ZUO, Obrona Kamieni Metin!

-[NOWOŚĆ]Halloween Event który będzie trwał tydzień!

-[bUG FIX]Często odpalające się Zuo podczas Obrony Kamieni Metin.

-[bUG FIX]Biolog znikające Bonusy naprawione!

Osoby które nie używają autopatchera bądź im nie działa,
proszone są o pobranie poniższej paczki:

---> Paczka do pobrania, kliknij tutaj <---

skan:

https://www.virustotal.com/pl/url/9672746c63c7d9656ed72fb978787edf5f1a9b32d5b8d798aa568809cb725b5b/analysis/1382993256/

Pliki które znajdują sie w paczce należy wgrać do katalogu /pack
który znajduje się w Waszym folderze z klientem Concordii

upiorna-skrzynia.pngz Metinów 5-95 będzie można zdobyć Upiorne Skrzynie Halloween.

Po zaniesieniu Magicznej Różdzki oraz Skrzyni Halloween do Jack o Laterna, Jack o Latern da nam losowy przedmiot:

Eliksir_Ksi%C4%99%C5%BCyca_(M).jpg - Eliksir Księżyca(M)
Eliksir_S%C5%82o%C5%84ca_(M).jpg - Eliksir Słońca(M)
Zaczarowanie_Przedmiotu.jpg - 5x Zaczarowanie / Wzmocnienie Przedmiotu
- Magiczne Lustro

dynia.pngz Potworów na wszystkich mapach będzie można zdobyć Dynie które będzie można po prostu otwierać i zdobywać nagrody.

Po zaniesieniu 4x r%C3%B3%C5%BCd%C5%BCka.png oraz 3x upiorna-skrzynia.png do Jeźdzca Bez Głowy otrzymamy Latającą Miotłę na 4 Godziny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...