Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConcordiaMT2.pl [Dedyk] [Hard]

hawajmeister

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chcialem sie zapytac na forum, ale zapytam tutaj bo tam od 3 dni mam blad jak wcisne zaloguj

1. o co chodziz tym ulepszaniem mountow?

2. jakie bonusy daja jakie mounty?

3. biolog byl edytowany?

4. skilla na g wbija sie za pomoca 55 rad 54 egzo 55 ku ?

5. jest tu 30 lv konia, cokolwiek co dodaje bonusy na stale?

6. jakie bonusy daja te lizaki itp

7. kazde misje sa robiane od nowa edytowane nagrody itp?

8. jak tu zarabiac na wyzszym lv, np 75?

9. czy ten blad co jest teraz przy logowaniu to on jest czesto?

Opublikowano

chcialem sie zapytac na forum, ale zapytam tutaj bo tam od 3 dni mam blad jak wcisne zaloguj

1. o co chodziz tym ulepszaniem mountow?

2. jakie bonusy daja jakie mounty?

3. biolog byl edytowany?

4. skilla na g wbija sie za pomoca 55 rad 54 egzo 55 ku ?

5. jest tu 30 lv konia, cokolwiek co dodaje bonusy na stale?

6. jakie bonusy daja te lizaki itp

7. kazde misje sa robiane od nowa edytowane nagrody itp?

8. jak tu zarabiac na wyzszym lv, np 75?

9. czy ten blad co jest teraz przy logowaniu to on jest czesto?

1. można ulepszać mounty które wydropiłeś z bossa. po ulepszeniu dają oczywiście większe wartości
  2. masz opisane na stronie w IS oraz pokazane w filmiku na kanale YT ConcordiaMT2
  3. tak
  4. opis na stronie w zakładce IS
  5. tak + doszły nowe misje metinolog
  6. metki w atlantydzie
  7. nie

Warto wbijac ? Ile gra osob?

~1,4k

Mam 2 pytania co do serwer:

1. Z czego dropią klucze do kufra ze srebrnym zamkiem

2. są tu jakieś dungeony?

są dungeony jednak do tego musisz zebrać ekipe

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Nie polecam.Byly gm LosTT sprzedawal na allegro sakwy,ktore poszly w obieg za grosze.I nie mowcie prosze,ze wszystkie usuneliscie,bo to klamstwa i kalumnie.

hejt, hejt - wszystko zostało usunięte.

P.S czekałem aż wykorzystasz sytuacje i się wypowiesz ;)

P.S2 spadaj na virt**lka :P

Opublikowano

dajcie w prezce gdzie sie all wchodzi bo ja nw jak wejsc na PK albo na poronca a w grze nikt ci tego powiedziec nie chce

a tu 0 info

jutro uzupełnimy w wikipedi

graphic.png

Opublikowano

1. co lepsze dla woja body jak zaczynam przygde? mam 18 lv . chodzi mi o mounty 500h z is

2. kiedy wreszcie bedzie mozna zalogowac sie na forum? tydzien bez forum to chyba przesada

Opublikowano

nie polecam serwera, na serwerze dzieją się cyrki.

podobno administracja ma inny serwer od 4lat, i co? tutaj nie potrafi ogarnac, na poczatku ddosy itp. eventy.. jakies pojedyncze do tego nie wypaly, w koncu ostatnio chyba jakos to wyszlo.

pelno bugow, ktore nie byly naprawiane, trzeba bylo czekac X czasu np. znikające bonusy za biologa.

chaos na forum, gdzie daja rekrutacje a tu wybieraja niewiadomo skad kogos, kto nawet nie dal podania.

następna sprawa rzekomo Lostt wystawial sakwy na allegro przez posrednikow, troche mi sie wierzyc nie chce.

ciągle poprawiaja cos, i nie moge ustawic nic dobrze.. trzeba dlugo czekac.

obnizenie wartosci klas magicznych (abs 95) z wodą...

niby gralo 1.5k ludzi a na forum max 100osob;)

ogolnie gralem, czasami bylo fajnie, ale przewaga wad niz zalet.

nie polecam.

jak mi sie cos jeszcze przypomni to dopisze;)

Opublikowano

1. co lepsze dla woja body jak zaczynam przygde? mam 18 lv . chodzi mi o mounty 500h z is

2. kiedy wreszcie bedzie mozna zalogowac sie na forum? tydzien bez forum to chyba przesada

1. dzik wojenny

2. opisz dokładniej w czym masz problem bo mi wszystko działa

graphic.png

Opublikowano

podobno administracja ma inny serwer od 4lat, i co? tutaj nie potrafi ogarnac, na poczatku ddosy itp. eventy.. jakies pojedyncze do tego nie wypaly, w koncu ostatnio chyba jakos to wyszlo.

pelno bugow, ktore nie byly naprawiane, trzeba bylo czekac X czasu np. znikające bonusy za biologa.

chaos na forum, gdzie daja rekrutacje a tu wybieraja niewiadomo skad kogos, kto nawet nie dal podania.

następna sprawa rzekomo Lostt wystawial sakwy na allegro przez posrednikow, troche mi sie wierzyc nie chce.

nie polecam.

Mi się przyjemnie gra . Nie ma bugów , było parę ale zostały naprawione. Wszystko zostało usunięte jeśli chodzi o sakwy.

Jest to tak naprawdę jedyny serwer na którym się nie nudzi. Ciągle coś się dzieje.

graczy dobija do 2k wieczorami . Tak trzeba było czekać x czasu na zwrócenie bonusów za biologa ,ale nie było to wcale długo poza tym szybko i sprawnie wszystko zostało zwrócone.

I tak naprawdę wszystkie poważne bugi już zostały naprawione.

Zawsze się coś znajdzie bo żaden serwer nie jest idealny

Ale tu przynajmniej administracja się stara pomagać graczom

I co się stało ze wbiłeś na kompa? chyba dzień dziecka to nie dzisiaj

Opublikowano

graczy dobija do 2k wieczorami . ;o? ciekawe masz informacje;) hahaha ;) 2k graczy, nie rozsmieszaj mnie. max użytkowników na forum to 181 ;). pełno osób z topy sprzedaje eq, bo nie ma co na serwerze robic, wieje nudą i te afery.

Tak trzeba było czekać x czasu na zwrócenie bonusów za biologa ,ale nie było to wcale długo poza tym szybko i sprawnie wszystko zostało zwrócone. haha :) okolo 2 msc to mało?

I tak naprawdę wszystkie poważne bugi już zostały naprawione. tylko po jakim czasie?^^

I co się stało ze wbiłeś na kompa? chyba dzień dziecka to nie dzisiaj taaa na bank ;) po prostu chcialem opisac jaka jest rzeczywista sytuacja na serwerze.

Opublikowano

nie polecam.

rozumiem, że twoje oburzenie i niepotrzebny spam tutaj związany jest tylko z tym, że nie dostałeś się na moderatora forum?

Opublikowano

rozumiem, że twoje oburzenie i niepotrzebny spam tutaj związany jest tylko z tym, że nie dostałeś się na moderatora forum?

Dobra,Every ja dostalem bana za rzekome posiadanie bazy gladora.Ty nawet nie wiesz co sie na twoim serwerze dzieje.Botow wiecej niz na ra*** a niewinnych graczy banujesz.Co do tych sakiewek.Jezeli nawet usuneliscie wszystkie co z osobami,ktore je zakupily?Stracili plny...

Aw; Ile sm dostaja youtuberzy za nagrywanie LP?

Opublikowano

oj Creq widzisz, w koncu mi odpisales, szacunek (po miesiącu ;) ) .

kazdy ma prawo do swojego zdania, a to jest moje zdanie <3

napisalem prawde o tym serwerze o posada na moda nie ma nic do tego ;), myslisz ze dlaczego skoncyzlem gre na waszym serwerze okolo 2.5 msc temu?

@Neaver, musisz miec lv, bo inaczej Cie albo wywali albo dostaniesz bana.

Opublikowano

Dobra,Every ja dostalem bana za rzekome posiadanie bazy gladora.Ty nawet nie wiesz co sie na twoim serwerze dzieje.Botow wiecej niz na ra*** a niewinnych graczy banujesz.Co do tych sakiewek.Jezeli nawet usuneliscie wszystkie co z osobami,ktore je zakupily?Stracili plny...

Aw; Ile sm dostaja youtuberzy za nagrywanie LP?

znów się pucujesz o tego gladora, już coś Ci kiedyś na ten temat napisałem ale Ty nadal swoje, wchodzisz tu tylko i siejesz ferment

powinneś mieć bana za multi-konta na tym forum, nie wiem jaki cudem jeszcze tu jesteś, cyt;

"

Za co dostalem bana? Nikogo nie wyzywalem,nie gralem na cheatach a na email nic nie przyszlo.

Login speedyjack

Nick: Bezszelestny

Kradzież eq graczy z serwera Gl*do*MT2"

next;

"

Hahaha dobry zart.Nigdy nie gralem na gladorze.

Edit; Zreszta,nie chce unbana gdy widze jakie cyrki sie tutaj dzieja.

Edit2; Juz wiem,czemu dostalem bana,hejtowalem w waszej prezentacji a,ze M0ntes ma moda udostepnil moje ip.To tylko spekulacje.Ale prosze nie wciskajcie mi kitow,ze okradlem kogos na gladorze,bo to zwykle oszczerstwa.

wyciekła kiedyś baza danych z serwera Gl*do*MT2 z odszyfrowanymi hasłami graczy,

część graczy miała ustawiony ten sam login i hasło u nas na serwerze, a Ty byłeś jednym z posiadaczy tej oto bazy i włamywałeś się na konta naszych użytkowników po czym okradałeś z przedmiotów a na końcu usuwałeś im postać.

nie mam zamiaru z Tobą dyskutować, jasno został Ci przedstawiony powód bana, pozdrawiam."

Opublikowano

znów się pucujesz o tego gladora, już coś Ci kiedyś na ten temat napisałem ale Ty nadal swoje, wchodzisz tu tylko i siejesz ferment

powinneś mieć bana za multi-konta na tym forum, nie wiem jaki cudem jeszcze tu jesteś, cyt;

"

next;

"

wyciekła kiedyś baza danych z serwera Gl*do*MT2 z odszyfrowanymi hasłami graczy,

część graczy miała ustawiony ten sam login i hasło u nas na serwerze, a Ty byłeś jednym z posiadaczy tej oto bazy i włamywałeś się na konta naszych użytkowników po czym okradałeś z przedmiotów a na końcu usuwałeś im postać.

nie mam zamiaru z Tobą dyskutować, jasno został Ci przedstawiony powód bana, pozdrawiam."

speedy, bezszelestny, tadzio itp nicki są to nobki Wojtka (admina serwera Viru@!mt2) o ile to nie ta sama osoba.

są to ludzie upierdliwi i mających się za "lepszych" jezdzac po kazdym, pyskowki itd.

wiec nie ma po co z taka osoba dyskutowac drogi Crequ.

Opublikowano

"

next;

"

speedy, bezszelestny, tadzio itp nicki są to nobki Wojtka (admina serwera Viru@!mt2) o ile to nie ta sama osoba.

są to ludzie upierdliwi i mających się za "lepszych" jezdzac po kazdym, pyskowki itd.

wiec nie ma po co z taka osoba dyskutowac drogi Crequ.

Owszem Konto SpeedyJack nalezalo do mnie lecz dostalem perma za prawde.Tadzia nie znam a Wojtek nie wchodzi na to forum.

Jeszcze raz powtorze.Nie bylem zadnym posiadaczem bazy gladora a jezeli tak twierdzisz prosze udowodnic.Pewnie banowac nawet nie potrafisz.

A ty Skitti najpierw hejtujesz a pozniej lizesz mu d?

Topic@ Wybiliscie sie na serwerze r... Wszystko zgapione,nawet mapa eventowa to wyzyna.Duzo osob konczy gre,nie polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...