Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConcordiaMT2.pl [Dedyk] [Hard]

hawajmeister

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Długo serwer postoi?

Heh... i co to za pytania? ;]

Skoro pytasz o to, o co pytasz to chyba nie wiesz, że oni (tzn. team z Concordii) mają stojącego do dziś starego X-worlda. Był to 1 - 2 serwer dedykowany w Polsce, na którym grało w ch** ludzi, jednym słowem serwer był miodzio. Dziś ma 4 - 6 lat, ile dokładnie nie wiem, ale stoi do dziś, i mimo tego, że gra na nim może z 30 osób stoi. Więc o stabilność Concordii nie musisz się martwić. Z tego co mi wiadomo opłacony jest na co najmniej 6 lat.

Concordia to ich 2 serwer, lecz nie medium tylko hard. Ludzi jest dużo, bardzo dużo, prawie 2k.

Oczywiście od siebie serwer bardzo polecam i zapraszam do gry :). Piona :D.

Opublikowano

Witajcie,

promocja.png
została uruchomiona promocja w płatnym ItemShopie +20% więcej za każde doładowanie!
od godz. 12:30 dn. 18.10.2013r do godz. 20:00 dn. 20.10.2013r (tj. niedziela)
za każde doładowanie Niebiańskich Monet dostaje się ich o 20% więcej!

Dnia 18.10.2013r tj. piątek o godz. 18:00 przez 24 godziny
zostaje uruchomiony na serwerze:

Bonus EXP Rate 30%

Pozdrawiamy,
Zespół ConcordiaMT2.PL

Opublikowano

Siemaneczko,

Mysleliscie nad dodaniem funkcji łączenia ksiąg umiejętności ? strasznie mnie irytuje zapychanie połowy ekwipunku w KU, zamiast wsadzić jedno w drugie tak jak to jest ze zwojami egzo,radami,kamykami.

Pozdrawiam

Opublikowano

Siemaneczko,

Mysleliscie nad dodaniem funkcji łączenia ksiąg umiejętności ? strasznie mnie irytuje zapychanie połowy ekwipunku w KU, zamiast wsadzić jedno w drugie tak jak to jest ze zwojami egzo,radami,kamykami.

Pozdrawiam

Uważam że jest to bardzo dobry pomysł.Serwer polecam gra bardzo dużo osób.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Opublikowano

Siemaneczko,

Pozdrawiam

zobaczymy co da się zrobić

do jutra (może uda się dziś wieczorem) możecie się spodziewać upade clienta (wizualnie będzie ładniejszy i przyjaźniejszy dla gracza :P)

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Boże...

Po raz kolejny pokazaliście swoje umiejętności. Brawo panowie :).

mpy0.jpg

Było sobie ZUO, ubiliśmy trochę bossów, po czym nagle wszystkie znikają.

(Wodzów Orków / Metków w ogóle nie było :D)

Co do OX'a to powiem wam tak:

- Rybia Ość nie leci z Małży

- Upiorna +5 daje 68 defa.

Tyle razy każdy pisze, zróbcie coś z tym, Wy nie, no bo po co?

Szczerze to działacie mi już na nerwy i chyba podziękuję za grę tutaj.

Bo jak widać wasza wiedza o serwerze, który tworzycie jest minimalna ;x.

Opublikowano

Boże...

mpy0.jpg

Serwer sam w sobie fajny, lecz takiego harda trudno nie było zrobić.. nie wierze, że tak jak pisali w prezentacji "tworzyli serwer kilka lat" hehe xD nie sondze. -_-

Administracja nie ogarnia, nie grała chyba w metina nigdy, bo nic nie umieją, ale fajne chopaki z nich. ^^

Metin2

Opublikowano

Boże...

mpy0.jpg

Po odpaleniu wojny królestw odpaliło się zuo z niewiadomych przyczyn, pełną winę bierzemy na siebie i to poprawimy (nie lubię tego mówić :3)

Pytania do OX były sprawdzane kilka razy przez 1 osobę z teamu (jak widać nieskutecznie), obiecuje, że wszystkie sprawdzę sam.

Sam jestem załamany, błędów przy eventach faktycznie jest dużo za co bardzo przepraszam(y). Postaram się, aby było

• Automatyczny event OX ze sprawnymi, dość trudnymi pytaniami

na razie to tyle z mojej strony, miłej gry

graphic.png

Opublikowano

Tyle eventów i same faile, nawet zuo/oxa nie potrafia poprawnie zrobic, serio, kto ten serwer trzyma bo napewno nie Wy, macie jakas tajemna ekipe Wieprz i Spółka albo Isamu iks Rurka czy inne gówna spod biurka?

I za akzdym razem to samo, przepraszamy, nastepnym razem bedzie lepiej blablabla, ile razy bedziecie to pisac?

Opublikowano

Tyle eventów i same faile, nawet zuo/oxa nie potrafia poprawnie zrobic, serio, kto ten serwer trzyma bo napewno nie Wy, macie jakas tajemna ekipe Wieprz i Spółka albo Isamu iks Rurka czy inne gówna spod biurka?

I za akzdym razem to samo, przepraszamy, nastepnym razem bedzie lepiej blablabla, ile razy bedziecie to pisac?

sami jesteśmy źli, że wychodzi tak a nie inaczej. Jak na razie wszystkie eventy idą do modernizacji - tym samym są wstrzymane do odwołania

OK, trzymajcie newsa

Witajcie, jak już pewnie wiecie większość eventów które organizowaliśmy zakończyły się porażką.

• błędne pytania na OX
  • lagi na eventach
  • słabe podziały na zuo
  • żółwie na zuo przez co nie dało się bić metków
  • odpalenie zuo zamiast wojny królestw

Na obecną chwile eventy na serwerze są zawieszone do odwołania

(max 1-2 tygodnie), tym samym przejdą pełną modernizacje które

zlikwidują wszystkie dotychczas powstałe problemy.

Sami jesteśmy załamani i źli za obecną sytuacje, jednak trzeba się wziąć i dopilnować, aby więcej takich rzeczy nie było.

Możecie się spodziewać

• Kalendarz eventów (od teraz wszystkie eventy będą zapowiedziane minimum 24h przed)
  • Nowości wizualne w cliencie (przyjaźniejsze dla gracza)

Przepraszamy za wszystkie faile, więcej się to nie powtórzy!

Z eventami wracamy za ~tydzień smile.png

graphic.png

Opublikowano

Chyba na event Idola Nie potrzebne sa zadne skrypty i programy? Trzeba tylko ts mikro i chec zabawy :)

Mowa o eventach w grze ;)

skoro nie bd eventow dajcie czasami Raty.. ;p np. na yang czy exp ;)

I tak następny event miał być na weekend więc na to samo wychodzi, rat nie będzie :P

graphic.png

Opublikowano

Witam,
dzisiaj mam zamiar sprawdzić ten serwer który polecił mi M0ntes jak i inne osoba.
Więc zdecydowałem że wbije i zagram. Z prezentacji ładnie to wygląda to i serwer
będzie super.

c5xw7d.png

Opublikowano

Co do serwera to serwer ok, tylko [sA]Creq prawie w ogóle nie wchodzi na ts'a dobra wejdzie na 5-10min i wychodzi i trzeba czekać za nim 1-2-3dni dużo ludzi się o niego pyta na kanale w ts jest nawet po 6-7ludzi za nim czeka a on wgl nie wchodzi, wiem człowiek to nie robot ale bez przesady skoro on jest SA a inni potrzebują pomocy których nie mogą dostać od GM i trzeba czekać na Creq którego nie ma prawie wcale na ts oraz ludzie zaczynają się buntować co do creqa to na tyle. Ale serwer OK ale administracja brak słów ;// powinno być 2 SA chociaż Montes który poświęca więcej czasu graczą który potrzebują pomocy ale on nie ma do nie których problemów uprawnien a creq w cale nie poświęca czasu dla graczy którzy mają problemy na serwerze. :) Mam nadzieje ze creq będzie więcej czasu na ts bo ja nie mam zamiaru czekać za nim aż 7godz ;/// raz czekałem 10 i nadal go nie było a ktoś z ROOT mówił ze o 22 będzie a tu co? przez 2dni nie było go.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...