Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConcordiaMT2.pl [Dedyk] [Hard]

hawajmeister

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2fast to było napisane dla beki :D ja bym bana na jakiś rok załapał XDDDDDDD

Oczywiście polecam

Od jakich metków dropi pudło z 4 ku?

eVeRyBodY sHoTiNg NoW

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Server oczywiscie polecam, wszystko ok, ale

523c85b00e166.png

to idiotyzm...

Nastąpiła pomyłka, chodzi o to, że ZA KSUCIE NIE MA BANA. Dużo osób mi zgłaszało utrudnianie (zrobiłem faila, wybaczcie) ;)

Miłego expa!

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

serwer off? ;d

Wszystko działa jak należy. Przypominam, że jest aktywna exp rata 40% do 14:00

graphic.png

Opublikowano

Witajcie,

w ramach dodatkowej rekompensaty za ostatnie problemy z logowaniem, częste restarty serwera
Dnia 21.09.2013r od godz. 13:30 przez 24h zostaje uruchomiona PROMOCJA w płatnym ItemShopie na Niebiańskie Monety.

Od godziny 13:30 za każde zamówienie będziecie dostawali +20% monet więcej!

Pozdrawiamy,
Zespół ConcordiaMT2.PL

Opublikowano

nie wiem czy tylko ja mam ten problem, bo zadko wchodze na ts, ale przy zmianie pietra w dt lub przy robieniu windy, buguje mi sie postac (nie da rady na nie zalogowac) i wtedy trzeba prosic gma o tpka ;P

takie pytanie mam, czy nie mysleliscie o "odbugowywaniu postaci" z panelu na stronie? (tp do m1) na niektorych serwerach jest to wprowadzone ;P

pozdrowienia

Opublikowano

Miłe zaskoczenie już nie wykrywa concordia exe jaki virus :) po ostatnim update avasta wiec jednak administracja miała racje. :) Szkoda ze dopiero teraz bo czas mi nie pozwala na gre ;/

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale nie przychodzi mi link aktywacyjny.

Próbowałeś wysyłać prośbę o ponowny link aktywacyjny?

Opublikowano

Idź stąd pajacu.

Ciężko wbić tutaj skilla na P? z 200 bermatów ile rad dropnie?

Z całym szacunkiem, ale kto tutaj jest pajacem? Nagrywając z serwera przedstawiam go / reklamuję, więc co nie pasuje Ci tutaj ? Klasyczne podejście kolesia z bólem dupki. Na 200 bermatów z fartem masz ponad 40 rad.

Opublikowano

Z całym szacunkiem, ale kto tutaj jest pajacem? Nagrywając z serwera przedstawiam go / reklamuję, więc co nie pasuje Ci tutaj ? Klasyczne podejście kolesia z bólem dupki. Na 200 bermatów z fartem masz ponad 40 rad.

Masz od tego odpowiedni dział. =)

Idź, zrób nową serie, bo za mało ich miałeś na kanale.

Na 125 bermatów poleciało 30 rad, więc w miarę ok. ;>

Ile jest % na wydropienie kamienia duchowe z metinów na sohan? ^.^

Opublikowano

Masz od tego odpowiedni dział. =)

Idź, zrób nową serie, bo za mało ich miałeś na kanale.

Na 125 bermatów poleciało 30 rad, więc w miarę ok. ;>

Ile jest % na wydropienie kamienia duchowe z metinów na sohan? ^.^

Tutaj również mogę umieszczać takie posty, poza tym jeżeli masz coś do mnie to napisz PW - podaj swojego skype / ts i pogadamy jak ludzie. Polecam wiadomą maść.

Jeżeli masz drop z IS + rękawiczkę to prawie z każdego leci, ale czasami tak że z 5 nie poleci, a potem 5 pod rząd.

Opublikowano

Tutaj również mogę umieszczać takie posty, poza tym jeżeli masz coś do mnie to napisz PW - podaj swojego skype / ts i pogadamy jak ludzie. Polecam wiadomą maść.

Jeżeli masz drop z IS + rękawiczkę to prawie z każdego leci, ale czasami tak że z 5 nie poleci, a potem 5 pod rząd.

Ja również nie chcę tu spamować. =] Było jeszcze wkleić SS tej maści, jak to robi Azprime. ;d

A czy drop z isu + rękawiczka się buguję? Słyszałem, że tak było na ravi, albo mi się pomyliło z monetką.

Opublikowano

Ja również nie chcę tu spamować. =] Było jeszcze wkleić SS tej maści, jak to robi Azprime. ;d

A czy drop z isu + rękawiczka się buguję? Słyszałem, że tak było na ravi, albo mi się pomyliło z monetką.

Tak, drop z IS i rękawica się bugują. To samo dotyczy złotą monetę

graphic.png

Opublikowano

warto zacząć grać ? ile jest ludzi w godzinach szczytu ?

W godzinach szczytu dobija do 1,4k

graphic.png

Opublikowano

Napewno gra tu powyżej 1k Ludzi ? bo w miastach nie jest to zbyt odczuwalne ? :)

Proponuję teraz zalogować się na ch1 i zobaczyć ilość sklepów. Gra na pewno ponad 1k ludzi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...