Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ConcordiaMT2.pl [Dedyk] [Hard]

hawajmeister

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do serwera to serwer ok, tylko [sA]Creq prawie w ogóle nie wchodzi na ts'a dobra wejdzie na 5-10min i wychodzi i trzeba czekać za nim 1-2-3dni dużo ludzi się o niego pyta na kanale w ts jest nawet po 6-7ludzi za nim czeka a on wgl nie wchodzi, wiem człowiek to nie robot ale bez przesady skoro on jest SA a inni potrzebują pomocy których nie mogą dostać od GM i trzeba czekać na Creq którego nie ma prawie wcale na ts oraz ludzie zaczynają się buntować co do creqa to na tyle. Ale serwer OK ale administracja brak słów ;// powinno być 2 SA chociaż Montes który poświęca więcej czasu graczą który potrzebują pomocy ale on nie ma do nie których problemów uprawnien a creq w cale nie poświęca czasu dla graczy którzy mają problemy na serwerze. :) Mam nadzieje ze creq będzie więcej czasu na ts bo ja nie mam zamiaru czekać za nim aż 7godz ;/// raz czekałem 10 i nadal go nie było a ktoś z ROOT mówił ze o 22 będzie a tu co? przez 2dni nie było go.

Creq aktualnie jest na TS

troche w tym racji jest, zarabiacie tyle $$ (na sredniej krajowej myśle ze sie wyrabiacie :D) to i wypadalo by byc pod reka do pomocy albo wtajemniczcie wiecej adminkow do pomocy

Rekrutacja będzie wkrótce

graphic.png

i7-6700K l MSI GTX 1080 X l 2x8GB 3000MHz l MSI Z170A l SSD HyperX 240GB

Opublikowano

Server dla hajsu :D

Ale co sie dziwic , dajcie server hard-medium bez isa :D

TheLanser_eune_115_0_logo.png

W tym sezonie mam zamiar mieć Platyna V minimum :-)

Na West Silver V ,ale jak ktoś grał to wie ,że na nordicu

,, zawyżone elo ''

Opublikowano

Właśnie, że ten serwer to jedyny taki serwer który nie jest aż tak dla hajsu :)

Idz zobacz Is na ra*i nie dość, że 3x droższy to jest tam jeszcze w hój wiecej rzeczy najebanych jak zmianki, dodania, tęczowy, rady zwoje itp a tu tego nie ma.

Nie no w sumie tu tez rady i zwoje chyba są ale można je bardzo łatwo zdobyć w grze :)

Ten serwer to jest taka łatwiejsza ra*ia z tańszym i mniej nawalownym Isem i chyba ma wiecej nowości niż ra*ia i miej botów i dzieci :)

Opublikowano

Co do serwera to serwer ok, tylko [sA]Creq prawie w ogóle nie wchodzi na ts'a dobra wejdzie na 5-10min i wychodzi i trzeba czekać za nim 1-2-3dni dużo ludzi się o niego pyta na kanale w ts jest nawet po 6-7ludzi za nim czeka a on wgl nie wchodzi, wiem człowiek to nie robot ale bez przesady skoro on jest SA a inni potrzebują pomocy których nie mogą dostać od GM i trzeba czekać na Creq którego nie ma prawie wcale na ts oraz ludzie zaczynają się buntować co do creqa to na tyle. Ale serwer OK ale administracja brak słów ;// powinno być 2 SA chociaż Montes który poświęca więcej czasu graczą który potrzebują pomocy ale on nie ma do nie których problemów uprawnien a creq w cale nie poświęca czasu dla graczy którzy mają problemy na serwerze. :) Mam nadzieje ze creq będzie więcej czasu na ts bo ja nie mam zamiaru czekać za nim aż 7godz ;/// raz czekałem 10 i nadal go nie było a ktoś z ROOT mówił ze o 22 będzie a tu co? przez 2dni nie było go.

jestem często na TeamSpeak'u, musiałeś mieć pecha i nie trafić na mnie.

zapraszam również bezpośrednio do mnie na e-mail: [email protected] lub pw na forum

dostępu do serwera nikt nie dostanie, nie chce mieć problemów dajmy na to z itemami z navicata, rozdawaniem eq przez TEAM - więc myślę, że jeśli poczekacie troszkę dłużej za mną to wyjdzie Wam to na dobre, ponieważ im mniej osób ma dostęp do serwera tym mniej problemów.

fakt może ostatnio za długo nie przesiaduje ale jestem codziennie, muszę pierw ogarnąć swoje prywatne sprawy i mam nadzieje, że wszystko wróci do normy, są sprawy ważne i ważniejsze.

pozdrawiam, Creq.

Opublikowano

Server dla hajsu :D

Ale co sie dziwic , dajcie server hard-medium bez isa :D

Wszystkie przedmioty możesz zdobyć łatwo w grze

graphic.png

Opublikowano

Wszystkie przedmioty możesz zdobyć łatwo w grze

Oprócz petów, które dają olbrzymią przewagę.

A właśnie, odblokowaliście już handel petami? Strze;am, ze tak skoro tak piszesz.

Opublikowano

Oprócz petów, które dają olbrzymią przewagę.

A właśnie, odblokowaliście już handel petami? Strze;am, ze tak skoro tak piszesz.

pety zdobywamy na OX. Crequ przenosi, wystarczy wejść na TS3 i mu o tym powiedzieć

graphic.png

Opublikowano

Serwer można ogarnąć bez isa, ale przede wszystkim poziom trudności powinien zostać na MEDIUM bo hard to nie jest. Chyba że jakiś easy hard <_<

Opublikowano

niby Tyle wiary, ale większosc to sklepy ;p

nie przesadzaj, większość siedzi na expowiskach :P

graphic.png

Opublikowano

pety zdobywamy na OX. Crequ przenosi, wystarczy wejść na TS3 i mu o tym powiedzieć

no tak na oxiach ktorych nie mozna wygrac bo nawet znajac prawidlowa odpowiedz mozna odpasc bo poprostu team ma zle odpowiedzi

Opublikowano

Hard ? to jest easy, zarobilem i zmylem sie poprawcie to z Hard na Easy

/ w grze ciągle pisze ze serwer pada bo nie ma na oplacenie go, wiele osob tak twierdzi, ze niby do 25 jest oplacony a ten Creq czy chuj wie jak bydlakowi na imie banuje graczy bez podania przyczyn, pelno skarg na ts

Opublikowano

/ w grze ciągle pisze ze serwer pada bo nie ma na oplacenie go, wiele osob tak twierdzi, ze niby do 25 jest oplacony a ten Creq czy chuj wie jak bydlakowi na imie banuje graczy bez podania przyczyn, pelno skarg na ts

Serwer pada? śmieszne.

Serwer Easy? śmieszne.

Pełno skarg na ts? śmieszne.

Po prostu jedno słowa pshh. bo concordia to prawdziwa produkcja najlepszego klasycznego serwera 2013R.

Administracja jest uczciwa, godna podziwu ( nie aż tak bardzo bo każdy ma swoje wady ale jest o wiele lepsza niż metin2.pl czy .. ) oraz pomocna jak tylko może.

Serwer Pada? oj wątpie że upadnie po tym jak byś zobaczył umowę podpisaną z firmą.

Serwer Easy? nawet się nie zalogowałeś na serwer bo twojego IP nie widzę w bazie danych aż mnie po korciło.

Pełno skarg na ts? hah siedzę na ts 24/7 prawie i jakoś przyjemnie mi się siedzi

Zapraszam do gry, przeprowadziliśmy modyfikację eventów będzie się działo.

Pozdrawiam

Administrator serwera Concordia

LosTT

Opublikowano

Nie zalogowałem ?, sprawdź dokładnie bo nawet tego widocznie nie umiesz pajacu.

Twierdzisz ze hard to na hardzie chyba nie grałeś, to jest easy/medium serwer bardzo łatwy.

"Administracja jest uczciwa, godna podziwu" Widzicie jakie administracja ma wysokie mniemanie o sobie hahaha.

Po tym co przeczytalem wyżej jeszcze bardziej nie polecam, nawet logow nie potrafił sprawdzić ! papa.

/edit i ciekawe skąd masz moje rzekomo ip hahaha, chyba od wróżbity Macieja <3

Opublikowano

Tak, to jest hard. Gdzie tak pisze, że serwer pada? Kto twierdzi, że do 25 jest opłacony? Przyczyna bana widnieje na stronie głównej. Jakich skarg? Jeśli masz więcej wątpliwości to zapraszam na TS3.

graphic.png

Opublikowano

Czemu walisz farmazony na lewo i prawo? masz jakis problem? zapraszam na ts :) , Wszystkie te żeczy które wypisałes nie mają miejsca na naszym serwerze . Serwer jest w tej chwili oplacony na ponad 6 lat. serwer jest stabilny, nie pada.

Gra ponad 2000 osób i cały czas przybywa nowych graczy :).

Pozdrawiam

Opublikowano

Administracja godna podziwu pewnie LosTTT robi sobie trójkąciki z Kierzkiem i isamu, wiecie, LosTTT kulki, Isamu wyzej hahaha, stad ma Twoje IP. Widac, ze LosTTT chamski egoista, "swietna administracja, godna podziwu", o tak tak. Człowieku jestes zalosny i smieszny. Taki najlepszy serwer, ze troche edytowany gotowiec tj. Rafffka. Nie zesraj sie z tych autorskich dodatkow jak totalne nowości w stylu pety czy autopoty, ktorych zapewne nie spotkasz nigdzie indziej ;-)

Serwer polecam. Zarobic mozna na kazdym lvl, skille wbija sie nawet latwo, o dodania/zmianki tez latwo, na medale do militara mozna zarobic juz na 15 lvl i to na lajcie. Nawet na glupich pelerynkach.

Jedyne co mnie boli to te pudelka z ksiazkami, mam takich z 30 i nadchodzi czas otwierania, masakra..

Przydaloby sie to laczenie o ile to mozliwe.

@Edit Pozatym trzeba byc idiota i de.. stulecia zeby zamknac taka kosiare do hajsu, serio, predzej popelnia grupowe samobojstwo niz zamkna ten serwer ;)

Opublikowano

Czemu walisz farmazony na lewo i prawo? masz jakis problem? zapraszam na ts :) , Wszystkie te żeczy które wypisałes nie mają miejsca na naszym serwerze . Serwer jest w tej chwili oplacony na ponad 6 lat. serwer jest stabilny, nie pada.

Gra ponad 2000 osób i cały czas przybywa nowych graczy :).

Pozdrawiam

"Zeczy"-bez komentarza.

2000 osob? Ja sie pytam gdzie? Nie twierdze,ze jest malo graczy ale nie dodawajcie sobie.Na ravii gra wiecej osob,a liczba online wynosi tam ok 1.5k

Topic@ Po incydencie z darmowym banem za rzekome okradanie osob nie polecam.

Moj nick "Bezszelestny" Sprawdzcie jeszcze raz ta postac,nie mialem tam zadnych wartosciowych itemow.Bede tutaj spamowal dopoki Every nie przyzna mi racji i publicznie przyzna sie do bledu.

Opublikowano

"Zeczy"-bez komentarza.

2000 osob? Ja sie pytam gdzie? Nie twierdze,ze jest malo graczy ale nie dodawajcie sobie.Na ravii gra wiecej osob,a liczba online wynosi tam ok 1.5k

Moj nick "Bezszelestny" Sprawdzcie jeszcze raz ta postac,nie mialem tam zadnych wartosciowych itemow.Bede tutaj spamowal dopoki Every nie przyzna mi racji i publicznie przyzna sie do bledu.

To jest groźba czy prośba? Za spam są warny oraz 3dniowy ban na pisanie postów więc uważaj

Administracja godna podziwu pewnie LosTTT robi sobie trójkąciki z Kierzkiem i isamu, wiecie, LosTTT kulki, Isamu wyzej hahaha, stad ma Twoje IP. Widac, ze LosTTT chamski egoista, "swietna administracja, godna podziwu", o tak tak. Człowieku jestes zalosny i smieszny. Taki najlepszy serwer, ze troche edytowany gotowiec tj. Rafffka. Nie zesraj sie z tych autorskich dodatkow jak totalne nowości w stylu pety czy autopoty, ktorych zapewne nie spotkasz nigdzie indziej ;-)

Serwer polecam. Zarobic mozna na kazdym lvl, skille wbija sie nawet latwo, o dodania/zmianki tez latwo, na medale do militara mozna zarobic juz na 15 lvl i to na lajcie. Nawet na glupich pelerynkach.

Jedyne co mnie boli to te pudelka z ksiazkami, mam takich z 30 i nadchodzi czas otwierania, masakra..

Przydaloby sie to laczenie o ile to mozliwe.

@Edit Pozatym trzeba byc idiota i de.. stulecia zeby zamknac taka kosiare do hajsu, serio, predzej popelnia grupowe samobojstwo niz zamkna ten serwer ;)

ta LosTT i kierzek, uwierz, chciałbym xD

graphic.png

Opublikowano

koleś dostał bana na ip za korzystanie z bota i teraz się będzie mścił, żałosne.

Serwer pada? śmieszne.

Serwer Easy? śmieszne.

Pełno skarg na ts? śmieszne.

Po prostu jedno słowa pshh. bo concordia to prawdziwa produkcja najlepszego klasycznego serwera 2013R.

Administracja jest uczciwa, godna podziwu ( nie aż tak bardzo bo każdy ma swoje wady ale jest o wiele lepsza niż metin2.pl czy .. ) oraz pomocna jak tylko może.

Serwer Pada? oj wątpie że upadnie po tym jak byś zobaczył umowę podpisaną z firmą.

Serwer Easy? nawet się nie zalogowałeś na serwer bo twojego IP nie widzę w bazie danych aż mnie po korciło.

Pełno skarg na ts? hah siedzę na ts 24/7 prawie i jakoś przyjemnie mi się siedzi

Zapraszam do gry, przeprowadziliśmy modyfikację eventów będzie się działo.

Pozdrawiam

Administrator serwera Concordia

LosTT

nie dyskutuj z nim :)

"Zeczy"-bez komentarza.

@Bezszelestny

sprawa jest do przedyskutowania, Twoje konto było wmieszane w kradzieże eq z kont graczy dlatego Ty też oberwałeś, ktoś musiał mieć dostęp.

zapraszam na TeamSpeak'a jak chcesz wyjaśnić sprawę, nie mam nic do ukrycia - możemy umówić się na daną godzinę przez pw, sprawdzimy to jeszcze raz to nie problem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...