Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

☆ Lixium IndustrialTech- POWRÓT! Start. 25.10 godz18.00

MaxiTris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możemy wiedzieć ile prac jeszcze pozostało wam do wykonania? Czy są to jakieś błahostki czy dogrywanie modów itp?; >

• Odpowiedzi 755
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możemy wiedzieć ile prac jeszcze pozostało wam do wykonania? Czy są to jakieś błahostki czy dogrywanie modów itp?; >

Czekamy na modyfikacje juz bardzo malutko zostalo , sa juz wersje bety itp. Widac ze autorzy caly czas pracuja .

Opublikowano

@UP

Ale niektórzy nie tracą nadziei, a osobiście wolę, żeby serwer wystartował dopracowany nieco później, ze wszystkimi potrzebnymi modyfikacjami itd.

A to co napisałeś, to rzeczywiście prawda :D

No nic, mam nadzieję, że chociaż ten czas zostanie wynagrodzony w postaci świetnego serwera :)

c1107534da61bc47bb1675e52ddf542e.jpg

Opublikowano

Jeżeli jesteś pewien tego kiedy wyjdą potrzebne mody to wiesz też, kiedy serwer wystartuje : P

Jednakże administracja nie podaje ich wszystkich, co gdzieś tam wyżej wspomniano więc ciężko komukolwiek to oszacować.

Opublikowano

Prezentacja z 3 miesiące jest a serwera jak nie było tak nie ma.

To nie jest nasza wina , gdy serwer przenosilismy na inna wersje nie bylo takiego klopotu jak zawsze czekalismy od wyjscia x wersji 2 tygodnie i wszystko juz bylo . Spojrzmy na to z innej strony byly wakacje autorzy wyjechali sobie na urlop zeby odpoczac przeciez calego zycia nie beda spedzac przy komputerze , kolejna sprawa jest taka ze autorzy chcieli urozmaicic modyfikacje przez co stracili troche czasu.rowniez Mojang zaczal wspolpracowac z forge dzieki czemu pojawia sie nowy klopot .

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie.

Tak, jestem adamros z administracji jeśli ktoś o to chce zapytać.

Chciałbym osobiście podziękować tym cierpliwym za cierpliwość i tym niezbyt cierpliwym, że jednak cały czas wierzą w ponowne otwarcie serwera.

Tak więc nie piszę bez powodu. Kończymy ostatnie aktualizacje paczki modów, co prawda na razie niekompletnej, ale nie będzie to przeszkadzało w uruchomieniu serwera ze względu na tzw. retrogen.

Jutro serwer wejdzie w fazę pierwszych zamkniętych alpha-testów. Zobaczymy na ile sam serwer i mody są stabilne, poszukamy bugów i przygotujemy niezbędne łatki.

Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z oczekiwaniami istnieje możliwość, że serwer zostanie oficjalnie uruchomiony nawet za tydzień!

Razem z nową wersją przyjdzie też autorski launcher, autorski mod oraz autorskie pluginy.

Raz jeszcze dziękuję za cierpliwość i wytrwałość, bo wszystko zmierza w bardzo dobrym kierunku

Pozdrawiam, adamros

Opublikowano

Ja dziękuję za tą właśnie informację. Jestem zadowolony, że taki serwer znów wystartuje i równocześnie dziękuję, że administracja nie zawiodła swoich graczy.

Teraz aż rzuca mi się na myśl takie "A nie mówiłem ??" skierowane do tych mniej cierpliwych ^^.

Jeszcze raz dziękuję, że jednak o Nas- graczy dbacie, oraz za tą przewspaniałą wieść.

Pozdrawiam, Azi. <:

Opublikowano

Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z oczekiwaniami istnieje możliwość, że serwer zostanie oficjalnie uruchomiony nawet za tydzień!

@UP A więc możesz zostać miło zaskoczony, wg. jednego z administratorów :)

Opublikowano

2@UP Rozumiem ze juz nie dlugo bedzie serwer dzialal ? Mam nadzieje ze w przyszlym tygodniu bedzie stal na nogach.

Chcemy jak naszybciej wystartowac, lecz serwer musi przejsc alpha-beta testy .

Opublikowano

Trzy miesiące robienia serwera tylko po to by po miesiącu upadł. Postawienie serwera na modach, poprawienie bugów itp to raptem parę dni roboty dla tylu osób jakie można zobaczyć w admnistracji...Zaraz wyjdzie 1,7 a wraz z nim mody, dziwne to troche ....że taka ekipa poradzić sobie nie potrafi od trzech miesięcy.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

Trzy miesiące robienia serwera tylko po to by po miesiącu upadł. Postawienie serwera na modach, poprawienie bugów itp to raptem parę dni roboty dla tylu osób jakie można zobaczyć w admnistracji...Zaraz wyjdzie 1,7 a wraz z nim mody, dziwne to troche ....że taka ekipa poradzić sobie nie potrafi od trzech miesięcy.

bo to nie jest serwer na 1.5.2 gdzie masz wszystkie mody gotowe, wszystkie fixy gotowe itd. oni robią serwer od początku, czekają na mody, robią własne fixy itd. nadal nie ma wszystkich modów na 1.6.2 (np. thermal expansion)

Opublikowano

Trzy miesiące robienia serwera tylko po to by po miesiącu upadł. Postawienie serwera na modach, poprawienie bugów itp to raptem parę dni roboty dla tylu osób jakie można zobaczyć w admnistracji...Zaraz wyjdzie 1,7 a wraz z nim mody, dziwne to troche ....że taka ekipa poradzić sobie nie potrafi od trzech

miesięcy.

Nie badz taki do przodu.Bo chyba nie grales na tym serwerze nigdy i chyba nie wiesz jaka ta administracja doswiadczona.Wczesniej jak serwer byl caly czas full .

Opublikowano

W tym problem, że ja mam serwer na 1.6.2, paczka ma 75 modów i każda osoba która siedzi w temacie tworzenia serwerów na modach wie, że Wam cisną kit po całości :)

Ja tam nic do nikogo nie mam ale siedze w temacie od dluzszego czasu i liczenie, że jakis mod wyjdzie to dla mnie jasny objaw glupoty :)

Zaraz bedzie 1,7 i znow będą czekać na mody... porażka....

Edit Dodam jeszcze, że wystraczy poczytac by się dowiedzieć, że niektore mody nie wyjda w ogóle na wersje 1.6.2 ani na 1.6.4 tylko dopiero na 1.7. W tym np.ThaumCraft.

Jak znam życie termal expansion też nie będzie na tej wersji więc w czym problem by ruszyć serwer?

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

@Veneficium: Jeśli nie wiesz ile osób pracuje nad samymi modami to proszę Cię, abyś się na ten temat nie wypowiadał. Tak sie składa, że tym zajmuję się tylko ja.

Natomiast fakt, że niektóre mody nie wyjdą na 1.6.2/1.6.4 kompletnie w niczym nie przeszkadza.

Testy jak na razie przebiegają pomyślnie i w najbliższym czasie uruchomimy serwer.

Tyle w temacie.

Opublikowano

W tym problem, że ja mam serwer na 1.6.2, paczka ma 75 modów i każda osoba która siedzi w temacie tworzenia serwerów na modach wie, że Wam cisną kit po całości :)

Ja tam nic do nikogo nie mam ale siedze w temacie od dluzszego czasu i liczenie, że jakis mod wyjdzie to dla mnie jasny objaw glupoty :)

Zaraz bedzie 1,7 i znow będą czekać na mody... porażka....

Edit Dodam jeszcze, że wystraczy poczytac by się dowiedzieć, że niektore mody nie wyjda w ogóle na wersje 1.6.2 ani na 1.6.4 tylko dopiero na 1.7. W tym np.ThaumCraft.

Jak znam życie termal expansion też nie będzie na tej wersji więc w czym problem by ruszyć serwer?

Jezeli masz serwer na modach to idz sobie na niego .. Widze ze hejtujesz temat z powodu konkurencji , Istniejemy juz od 1.5 roku i zawsze serwer dzialal .Akurat sie sklada ze mamy jednego doswiaczonego technika ktory odwalil duzo dobrej roboty , np Launcher czy tez autorska modyfikacje, Jezeli chodzi o pytania dotyczace zapisow na beta testy to juz mamy ekipe ; ] ,

A najgorsze jest to ze taki hejter z konkurencji wejdzie i bedzie hejtowal , nie liczac na zadne zyski z tego tylko zebysmy my nic nie mieli z tego ;Wkoncu to jest Polska .

Opublikowano

Jezeli chodzi o pytania dotyczace zapisow na beta testy to juz mamy ekipe ; ] ,

Zapisy prowadzone będą w tym temacie, pw, czy gdzieś na zewnątrz ? Kiedy będę mógł się zgłosić?

Opublikowano

Zapisy prowadzone będą w tym temacie, pw, czy gdzieś na zewnątrz ? Kiedy będę mógł się zgłosić?

Mamy juz ekipe , nie potrzebujemy wiecej osob ; ] .

Opublikowano

Dobra, rozumiem. Początkowo zrozumiałem, że macie ekipę która zajmie się rekrutacją. Nie pozostaje nic innego, niż czekać.

Powodzenia ;>

Opublikowano

Mam takie pytanko.Bo jak była jeszcze tamta edycja to ktoś z administracji wspominał o kopiowaniu działek z tamtej mapy na tą co teraz będzie.Będzie takie coś ? Czy wszystko od początku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...