Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

☆ Lixium IndustrialTech- POWRÓT! Start. 25.10 godz18.00

MaxiTris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dużo wam jeszcze roboty z serwem zostalo?

napisali że została im tylko mapa :P a klocki szybko się stawia, także do końca tygodnia będziemy nakurwiać :D mam nadzieje że w piątek wystartujecie bo chce nocke zarwać :D

#minecraft#nocka#lixium#mody

• Odpowiedzi 755
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mapa jest w budowie. Teraz wykonuję poprawki wewnątrz kodu, co jest dość czasochłonne. Serwer prawdopodobnie ruszy w weekend i zakładam, ze będzie to niedziela.

@Edit: TreeCapitator nie będzie wgrany. Są 2 mody, które dają podobną funkcjonalność, jeden z nich praktycznie identyczną.

Opublikowano

Zostanie stworzony jakiś poradnik co do gry na serwerze ? Na serwer długo czekam, wiem że jest on techniczny, z tym że nie znam możliwości zapewne ponad połowy z modów...

Czemu się biorę za grę na takich serwerach ? Lubię "raczkować" w takich miejscach i powoli wszystkiego się uczyć, wykonanie najprostszej rzeczy samodzielnie daje mi wtedy sporą satysfakcję. :)

c1107534da61bc47bb1675e52ddf542e.jpg

Opublikowano

Jeszcze najprawdopodobniej 3 dni do startu. Nie mogę się doczekać. <3

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Chyba to i to.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Będzie tylko NEI, które zawsze można wyłączyć. Wgrywamy dlatego, że niektóre mody wymagają bibliotek używanych przez NEI i większość modów posiada wsparcie własnie dla tego moda.

Opublikowano

A oprócz tego mogłoby być Craft Guide ? Jest to dla Mnie wygodniejsze, a z NEI nie korzystam.

Komuś jeszcze może to pomóc...

c1107534da61bc47bb1675e52ddf542e.jpg

Opublikowano

Hm.. Mam małe pytanie :P

Czy ja już u was kiedyś nie grałem ? Bo coś mi się przypomina :D

Nie pamiętacie może takiego gracza jak ja ? Z takim samym nickiem grałem, bo pamiętam nick Adamros i lekko kojarze twój nick na forum : )

No, ale nie wiem :P Mogłem się pomylić bo grałem na wielu takich serwach : )

Opublikowano

Dodać CG możesz, ale nie mogę zagwarantować, że będzie w pełni bezkonfliktowo działać. Niektóre rzeczy prawdopodobnie nie będą pokazywane w CG tylko w NEI. Ale to już jest wybór każdego z osobna.

@Shiniox: Tak, grałeś. Pamiętam nick ;)

Opublikowano

Odnośnie Optifine: nie polecam samemu kombinować z tą modyfikacją, bo potrafi wiele napsuć. Przetestujemy i zobaczymy czy będzie działać. Poza tym pracuję też nad coremodem, który ma zoptymalizować pewną funkcję w kodzie gry.

Informacje na temat konfiguracji javy podam później.

Opublikowano

ŁOŁ ile modów ;) napewno zagram. Można troche bardziej sprecyzować start? Bo czekam

niestety, nie można :P pewnie adamros naprawia wszelkie bugi jakie znalazł itd itd. miejmy nadzieje że do końca tygodnia wystartuje! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...