Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

☆ Lixium IndustrialTech- POWRÓT! Start. 25.10 godz18.00

MaxiTris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A skad wiesz ze akurat te mody beda?

Te było cały czas mówione

Tc gdzieś był o tym przeciek OKEJ W TAGACH JEST LOL

Mp to kompletnie strzelam modyfikacja fajna i raczej się bez niej serw nie obejdzie a jeszcze nie wyszła

signature.png

• Odpowiedzi 755
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up 2Część osób (np. ja) chce sobie pograć i jest niecierpliwa. Nie lubię czekać a jak nie wiem ile mam czekać to już się denerwuje.Wiem, że to zależy od tego kiedy wyjdą mody, ale jeśli ktoś byłby w stanie oszacować kiedy wyjdą mody to byłbym wdzięczny.

Jezeli mialbym pozwolenie autorow modow na przeniesienie modow na 1.6.2 to serwer dawno by stal ,ale jednak nie moge ,prawa autorskie

Opublikowano

Żaden autor nie udostepnia kodu źródłowego,nawet nie mam co pisac do autora .Nie mam co pytac sie autora kiedy skończy prace nad modem.Takie informacje sa na blogu lub na oficjalnej stronie .

Opublikowano

Jakbyś mu zapłacił to by udostepnil ;P

okej dassfluss zostaniesz sponsorem ? tak z 10tysi złotych za takie coś se kopnie

signature.png

Opublikowano

maxi mam pytanie czy na forum pojawi się w końcu cokolwiek użytecznego ? bo jest ino 1 news

(tak nawiasem raczej z Tc na 1.6.2 nici)

signature.png

Opublikowano

Pozostanie czekać tylko.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Praktycznie serwer juz zostal skonfigurowany ,jak wyjdą mody to serwer powinnien po 2-3 dniach stac stabilnie na nogach

Opublikowano

Coś wiadomo kiedy start czy cuś ?

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Maxi, a optifine będzie ?

cooltext1062421582.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...