Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

☆ Lixium IndustrialTech- POWRÓT! Start. 25.10 godz18.00

MaxiTris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 755
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam nadzieję, że do 1 tygodnia września będzie stał serwer. Pozostaje czekać.

Maxi, a dla starych graczy coś będzie jakiś vip na ileś tam dni czy cuś ?

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Szczerze w to wątpię, będą rozdawane te Vip'y, o których mowa w prezentacji.

Jeśli chodzi o Lixium Coins'y, to jeszcze się zastanawiamy co będzie można za nie kupić.

1378222534-U1001550.jpg

It hurts so good.

Opublikowano

Night

Ja powinienem dostać od Vivxa za to, że na poprzedniej edycji mnie trolował. A będzie mod Chisel ?

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Jakby tak każdy chciał ''za coś'' dostać Vip'a bo jest starym graczem itp. to 3/4 serwera by go miało... :<

Lista modów to w dalszym ciągu tajemnica, którą zostawiamy sobie do startu.

1378222534-U1001550.jpg

It hurts so good.

Opublikowano

@up

Serwer będzie jak : WSZYSTKIE MODY BĘDĄ !.

Night pozdrów Vivxa. :D

cooltext1062421582.png

Opublikowano

Michał na thermal expansion i jeszcze jakieś.

cooltext1062421582.png

Opublikowano

Na Redpowera nie czekamy. Mamy zamienniki.

Powiem tylko, że oczekujemy cały czas na Thermal Expansion, Thaumcrafta i XyCrafta.

Opublikowano

LoroS ale to trzeba będzie mapkę od nowa stworzyć. Lepiej poczekać 2 tyg i żeby było dopięte na ostatni guzik, a nie chodzić 10k kratek w poszukiwaniu surowców z thermala.

cooltext1062421582.png

Opublikowano

To czemu nie zrobićie mapy surowcowej na której potem będą te materiały..?

Ten temat według mnie nabijanie postów

My wiemy co mamy robic .Chcemy postawic stabilny serwer z wszystkimi modami bo moga potem byc jakies niezgodności z nowymi modyfikacjami.

Ps Temat nie jest do nabijania postow .

Opublikowano

Coś wiadomo na temat serwera ? Kiedy mniej więcej będzie ? Najlepiej 10 października.

cooltext1062421582.png

Opublikowano

Mam takie pytanie. Ile modów tak około będzie ? Bo nie wiem, czy Mój komputer wytrzyma (Przy niektórych launcherach padał)

Vista Home Premium

NVidia GEForce GT220

2GB Ramu

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 2,2 GHz 3800+

Proszę o prostą odpowiedź z uzasadnieniem.

c1107534da61bc47bb1675e52ddf542e.jpg

Opublikowano

Padał bo masz Vistę :D Postaw na tym sprzęcie XPka :) To czy Ci komp padnie czy nie to tego nikt nie jest w stanie powiedzieć.

58731_127467457302825_100001187146602_138450_4172064_n.jpg
Opublikowano

Ja gram na Viście i jeszcze nigdy mi komp nie padał na launcherach. Polecam zwiększyć pamięć RAM.

Co do modów, to na pewno nie będzie ich tyle, że będą mulić cały serwer.

1378222534-U1001550.jpg

It hurts so good.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...