Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

☆ Lixium IndustrialTech- POWRÓT! Start. 25.10 godz18.00

MaxiTris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 755
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up 3

jak się jest zmęczonym to człowiek inaczej myśli :)

Będą takie mody jak: Equivalent Exchange 3, gregtech, Redpower(lub zamienniki typu np. Projekt Red)?

Opublikowano

@up

Greg na pewno będzie i RP też chyba.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

@up

niektóre mody to już podstawa na serwerach z modami np. ic2, bc itp. (i oczywiście też dodatki do tych modów)

wedle tego można wywnioskować jakich modów wam brakuje ;p

signature.png

Opublikowano

To sa podstswowe mody jezeli chodzi o serwer sama nazwa mowi "Lixium IndustrialTech" ze to serwer techniczny i znajdzie sie ic itp.

Opublikowano

nie tylko o nazwę chodzi, ale ogólnie w serwerach tego typu to są mody, które bardzo często się powtarzają, różnią się tylko dodatkami

Opublikowano

@Przemek

Serwer techniczny bez ic, bc itd to nie serwer techniczny. To są podstawy serwerów technicznych.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

nie tylko o nazwę chodzi, ale ogólnie w serwerach tego typu to są mody, które bardzo często się powtarzają, różnią się tylko dodatkami

Akurat my staramy sie tworzyc serwer z jakas nowością.Napewno będzie pare nowych modow ktore nie występowaly na innych serwerach.Te mody dadza przyjazny klimat oraz duzo zabawy !.

Opublikowano

Akurat my staramy sie tworzyc serwer z jakas nowością.Napewno będzie pare nowych modow ktore nie występowaly na innych serwerach.Te mody dadza przyjazny klimat oraz duzo zabawy !.

i zapewne inne serwery to skopiują i dopiszą że jest to pierwszy serwer z takimi modami :/ tak jak to było z gregtechem :/

Opublikowano

i zapewne inne serwery to skopiują i dopiszą że jest to pierwszy serwer z takimi modami :/ tak jak to było z gregtechem :/

właśnie cały czas to wytykam z ironią nie ma się co kryć bo i tak skopiują a tak na marginesie wyrobicie się do września ? bo thauntumcraft coś nie szybko wychodzi a o Te nie wspomnę

No staracie się ino troszkę za bardzo po co w ogóle kryjecie te mody ? może te nie-spodzianki zostawcie ukryte a te główne napiszcie bo nie tylko ja nie widzę w tym sensu i tak skopiują z biegiem czasu no chyba ;p iż przerobicie zakładkę mods i pokasujecie nawy modów ;p (zakładam iż potraficie)

signature.png

Opublikowano

Skopiowali pomysl ale i tak ten serwer byl najlepszym z wszystkich innych !Tutaj jest profesjonalna administracja która bardzo dobrze ze soba wspolpracuje.Coraz wieksze chceci mam zagrac na serwerze ! Nie skopiuja wszystkich modow poniewaz beda lagi na innych serwerach .Juz większość serwerow padała co chwile od lagow z samym gregtechem .

Opublikowano

Jeśli będą dobre mody i będzie ich dużo, a przy tym nie będzie lagów to na serwerze będzie dużo osób (wiem to z doświadczenia :)).

Opublikowano

Ale po co wam ta lista modów co ?? Jak wyjdą wszystkie mody i otworzą serwer to wtedy zobaczycie jakie są mody.Ale zapewne będzie sporo tych modów i napewno fajnych :)

Opublikowano

@miecio .To nic nam nie da ze usuniemy nazwy modyfikacji ,wystarczy w google wpisac nazwe przedmiotu i osoba znajdzie mod.Kolejna sprawa sa zastosowania przedmiotow czyli musza znac nazwe modu aby znaleźć poradnik

@up lagow nie bedzie .

Opublikowano

@up 2

Część osób (np. ja) chce sobie pograć i jest niecierpliwa. Nie lubię czekać a jak nie wiem ile mam czekać to już się denerwuje.

Wiem, że to zależy od tego kiedy wyjdą mody, ale jeśli ktoś byłby w stanie oszacować kiedy wyjdą mody to byłbym wdzięczny.

Opublikowano

@up 2

Część osób (np. ja) chce sobie pograć i jest niecierpliwa. Nie lubię czekać a jak nie wiem ile mam czekać to już się denerwuje.

Wiem, że to zależy od tego kiedy wyjdą mody, ale jeśli ktoś byłby w stanie oszacować kiedy wyjdą mody to byłbym wdzięczny.

Jak mogą ci oszacować kiedy będą mody. Mogą być jutro, za tydzień, za miesiąc. Nikt nic nie wie.

cooltext1062421582.png

Opublikowano

Jak mogą ci oszacować kiedy będą mody. Mogą być jutro, za tydzień, za miesiąc. Nikt nic nie wie.

własnie wie ;p

Te ma wyjść kiedy jego autor wróci z wakacji czyli mniej więcej 22 ;p

Tc nie wyjdzie na pewno w tym miesiącu (spore zmiany wprowadzane od grudnia) i nadal autor pracuje

modular powersuit ? czy to będzie ? tego akurat nikt nie wie

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...