Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

☆ Lixium IndustrialTech- POWRÓT! Start. 25.10 godz18.00

MaxiTris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie rozumiem o co ci chodzi.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

• Odpowiedzi 755
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja się poddaję czekam na launcher od Lixium albo na folder .minecraft.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Nie rozumiem o co ci chodzi.

1. WYPAKOWUJESZ NA PULPIT TO CO CI PODALEM

2. WCHODZISZ W TEN FOLDER NASTĘPNIE 1.6.2 I DO FOLDERU .MINECRAFT WPAKOWUJESZ PACZKE MODÓW LIXIUM

3. COFASZ SIE 2 RAZY I ODPALASZ PRZEZ STARTER.EXE

4. WPISUJESZ NICK

5. KLIKASZ EDIT PROFILE I W USE VERSION WYBIERASZ release forge..... dajesz save profile i play

TO TYLE :p

Opublikowano

Niestety problem z kartami graficznymi ATI nadal pozostaje nierozwiązany.

Jeżeli ktoś zna rozwiązanie problemu proszę o kontakt na PW.

Opublikowano

Niestety problem z kartami graficznymi ATI nadal pozostaje nierozwiązany.

Jeżeli ktoś zna rozwiązanie problemu proszę o kontakt na PW.

A co ze MOJANGowym screenem ?

76561198018588473.png
Opublikowano

@up a jaki problem masz?

Odpalam minecrafta na tym Forge 1.6.2 i wyświetla się napis MOJANG to logo, zawiecha na maxa i (BRAK ODPOWIEDZI) ;c A wczoraj jeszcze było wszystko ok na tym starym luncherze, przed tą przerwą techniczną od 23 do 12 czy jakoś tak

Opublikowano

[18:54:27 INFO]: Client> 2013-10-27 18:54:27 [sEVERE] [ProjRed|Compatability] Skipping event FMLInitializationEvent and marking errored mod ProjRed|Compatability since required dependency ProjRed|Core has errored
[18:54:27 INFO]: Client> 2013-10-27 18:54:27 [sEVERE] [ProjRed|Expansion] Skipping event FMLInitializationEvent and marking errored mod ProjRed|Expansion since required dependency ProjRed|Core has errored
[18:54:27 INFO]: Client> 2013-10-27 18:54:27 [sEVERE] [ProjRed|Exploration] Skipping event FMLInitializationEvent and marking errored mod ProjRed|Exploration since required dependency ProjRed|Core has errored
[18:54:27 INFO]: Client> 2013-10-27 18:54:27 [sEVERE] [ProjRed|Illumination] Skipping event FMLInitializationEvent and marking errored mod ProjRed|Illumination since required dependency ProjRed|Core has errored
[18:54:27 INFO]: Client> 2013-10-27 18:54:27 [sEVERE] [ProjRed|Integration] Skipping event FMLInitializationEvent and marking errored mod ProjRed|Integration since required dependency ProjRed|Core has errored
[18:54:27 INFO]: Client> 2013-10-27 18:54:27 [sEVERE] [ProjRed|Transmission] Skipping event FMLInitializationEvent and marking errored mod ProjRed|Transmission since required dependency ProjRed|Core has errored
[18:54:29 INFO]: Client> 2013-10-27 18:54:29 [WARNING] [ForgeModLoader] MineFactoryReloaded missing - TConstruct Compat: MFR not loading.
[18:54:30 INFO]: Client> 2013-10-27 18:54:30 [iNFO] [sTDERR] Exception in thread "Image Fetcher 0" java.lang.OutOfMemoryError: PermGen space
[18:54:31 INFO]: Client> 2013-10-27 18:54:31 [sEVERE] [WR-CBE|Addons] Skipping event FMLInitializationEvent and marking errored mod WR-CBE|Addons since required dependency WR-CBE|Core has errored
[18:54:31 INFO]: Client> 2013-10-27 18:54:31 [sEVERE] [WR-CBE|Logic] Skipping event FMLInitializationEvent and marking errored mod WR-CBE|Logic since required dependency WR-CBE|Core has errored

Yep, są errory, admin HALP US!

76561198018588473.png
Opublikowano

java.lang.OutOfMemoryError: PermGen space

Masz ustawiony parametr -XX:MaxPermSize=128M lub -XX:MaxPermSize=256M ?

Z tego fragmentu co wkleiłeś wnioskuję że nie.

@Edit:

xMas: podaj jakie parametry startowe masz wpisane w launcherze

Opublikowano

jak wrzucam pliki te co podałeś do czystego minecraft to zacina mi się na mojang i dalej nic możne być tak cały dzień i nic się nie dzieje nie wiem czy ja coś zile robię czy coś jest nie tak z tą paczką

Opublikowano

Jak ktoś ma problemy z uruchomieniem/grą to niech spróbuje wkleić to w parametrach:

-Xmx800M -XX:MaxPermSize=128M -Djava2d.opengl=true -XX:+UseFastAccessorMethods -XX:+UseBiasedLocking -XX:+UseStringCache -XX:+AggressiveOpts 

Na i3, HD7770, 4G ram, pomogło.

Opublikowano

Moja krytyka tego co było w prezentacji, tego co pisałi właściele tego serwera o optymalizacji jako jedynego raziła gdyż posiadam odpowiednią wiedze.

Serwer wystartował w właściciel nie potrafią poradzić sobie z zrobieniem launchera do paczki, to tak jak przyjmować gości przy brudnym stole.

Gracze chcą grać ale nie maja jak bo muszą kombinować z permisize. Sam prowadze serwer od "a" do "z" i jakoś daje radę. U Was ekipa pełną gębą ale nikt nic nie wie, nikt nic nie potrafi.

Ten serwer miał być czymś niesamowitym, zapierającym dech w piersiach a jest to totalny kicz nie wart uwagi.

Panowie z załogi wedle powiedzenia "Wyżej sraja niż d... mają."

I jeszcze jedna uwaga, pomogłbym ale mam do głęboko w cztereach literach z racji na to, że przecież tu prowadzą serwer ludzie mający niesamowitą wiedzę i nie potrafiący szanować zdania innych.

Pozdrawiam.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

Moja krytyka tego co było w prezentacji, tego co pisałi właściele tego serwera o optymalizacji jako jedynego raziła gdyż posiadam odpowiednią wiedze.

Serwer wystartował w właściciel nie potrafią poradzić sobie z zrobieniem launchera do paczki, to tak jak przyjmować gości przy brudnym stole.

Gracze chcą grać ale nie maja jak bo muszą kombinować z permisize. Sam prowadze serwer od "a" do "z" i jakoś daje radę. U Was ekipa pełną gębą ale nikt nic nie wie, nikt nic nie potrafi.

Ten serwer miał być czymś niesamowitym, zapierającym dech w piersiach a jest to totalny kicz nie wart uwagi.

I jeszcze jedna uwaga, pomogłbym ale mam do głęboko w cztereach literach z racji na to, że przecież tu prowadzą serwer ludzie mający niesamowitą wiedzę i nie potrafiący szanować zdania innych.

Pozdrawiam.

Mistrzuniu, ty też zjebałeś to że na starej ATI wbic gracze nie mogą do ciebie, tutaj jest po prostu to samo także wiesz...

Opublikowano

Tylko, że ja znam rozwiązanie Słoneczko :*

To zastosuj te swoje rozwiązanie na swoim serwerze bo mam bardzo zajebistą ochotę pograć na technicznym serwie a na ten póki co nie mam co liczyć...

Opublikowano

Pozdrawiam.

Powiem krótko,nie interesuje mnie jakie masz zdolności,nie będę ingerował w twoje życie bo mnie szczerze nie obchodzi.Teraz pakuj szmaty i idź na swój serwer.

Aktualnie pracujemy nad kartami ATI,nie mieliśmy pojęcia z powodu,ze nikt z nas nie posiada karty graficznej od tego producenta.Co do optymalizacji clienta,adamros nie wyrobił się ponieważ miał problemy zdrowotne.Teraz nie ma jak ukończyć launchera bo siedzi i rozwiązuje problem nad kartami od firmy AMD.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...