Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

☆ Lixium IndustrialTech- POWRÓT! Start. 25.10 godz18.00

MaxiTris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 755
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Problem rozwiązany. Jeżeli ktoś ma podobny problem, wystarczy usunąć Optifine

Edit: @KonowaL: brakuje któregoś z plików Forge Multipart. Pobranie plików jeszcze raz powinno naprawić problem.

Launcher znajduje się standardowo (jeśli nie zmieniałeś położenia) w %appdata%\Lixium MC Manager. Usuń w client\lixium_industrialtech katalogi mods i config

Opublikowano

A mój problem ?

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Tymczasowo wyłączamy mody ComputerCraft i OpenPeripherals ze względu na wykorzystywanie go do crashowania serwera.

Przywrócimy je, gdy tylko znajdziemy rozwiązanie tego problemu.

@GrzesiekRPS: Wyrzuć Optifine

Opublikowano

Wyrzuciłem optifine i nadal wyłącza się.

@edit

Włączyło się.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Mi klient nie działa .

http://scr.hu/15bp/524w9

1 error
2 error
I po wciśnięciu 2 raz okej nic nie ma .

Okej , usunąłem całego minecrafta inne duperele i działa :D

jeszcze raz edit http://scr.hu/15bp/c6jjj

i edit kolejny błąd

jeżeli trzeba zrobić konto i wtedy logowanie to kolejny błąd
pobieram mozille jeżeli tak samo dalej będzie to nie wiem co robić ;)
i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Problem jest spowodowany przez atak na serwer z plikami launchera,

Za chwile wszystko powinno wrócić do prawidłowego stanu.

Opublikowano

Problem jest spowodowany przez atak na serwer z plikami launchera,

Za chwile wszystko powinno wrócić do prawidłowego stanu.

A czy nie da rady tam u góry mój post ogarnąć ten ostatni wpis edit :) . Bo nie wiem co robić .

i1sWQY0.jpg

Opublikowano

Pisałem już na temat logowania, ale napiszę raz jeszcze.

Pola nick i hasło w launcherze nie służą do logowania danymi ze strony. Wpisuje się tam dane do konta premium Mojanga.

Opublikowano

Witam, chciałbym się dowiedzieć jak mogę zapobiec problemówi który u mnie występuje, mianowinie, włączam minecraft'a przez Waszego launcher'a, ok ok. gra się uruchamia poprawnie po czym po dosłownie 2-3 minutach gra się wyłącza sama. Na czym polega ten problem?

Opublikowano

Sprawdź, czy w logach nie ma błędów. Jeżeli nie zmieniałeś katalogu instalacji launchera to bedzie %appdata%\Lixium MC Manager\client\lixium_industrialtech

Upewnij się też, że w ścieżce do MC nie ma polskich znaków (jeden mod tego nienawidzi)

Opublikowano

Witam adamros, mam problem po przeinstalowaniu Javy. Normalnie uruchamiał mi się minecraft lecz po instalacji (tej samej wersji) Javy, argumenty ramu do Javy nie działają. Gdy mam te domyślne z Lixiuma, nie włącza się mc (przedtem działały). Gdy wyłączam wogóle argumenty, minecraft działa ale na 500mb ramu więc na lixiumie ścina co 2 sec. Gdy zwiększam argumentem Xmx ram do 1024m, minecraft działa, ale nie moge wejść na serwer.

=============== Poradnik do zaawansowanego PvP Minecraft ===============

============  http://www.mpcforum.pl/topic/941290-tut-zaawansowane-pvp/  ============

Opublikowano

Sprawdź, czy w logach nie ma błędów. Jeżeli nie zmieniałeś katalogu instalacji launchera to bedzie %appdata%\Lixium MC Manager\client\lixium_industrialtech

Upewnij się też, że w ścieżce do MC nie ma polskich znaków (jeden mod tego nienawidzi)

Sprawdziłem. Więc odpalam na nowo grę, gra się włączyła a gdy klikam dołącz żeby wejść na serwer gra się automatycznie zamyka i pojawia się crash report w folderze z crashami.

Opublikowano

Niech zgadnę, karta graficzna ATI. Jeśli tak to od razu mówię, że są z nimi problemy.

Wrzuć ten crash report na pastebin i podaj link

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...