Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

☆ Lixium IndustrialTech- POWRÓT! Start. 25.10 godz18.00

MaxiTris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 755
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiaj wykonamy aktualizację do 1.6.4 oraz przejrzymy raz jeszcze wszystkie pluginy i ich konfigurację.

Z paczki zniknie MFFS 2 ze względu na dość mocną jego deaktualizację (ostatnia wersja oficjalna jest na wersję 1.5.2, my zgodnie z licencją zrobiliśmy port do 1.6.2). Do użytku nadal pozostaje MFFS 3.

Tymczasowo usuwamy mod Advanced Solar Panels. Powodem jest niekompatybilność z 1.6.4.

Aktualizację zaczynamy o godzinie 15:30, a zakończymy ok. 20:00

W tym czasie serwer będzie dostęny tylko dla administracji.

Opublikowano

Dzisiaj wykonamy aktualizację do 1.6.4 oraz przejrzymy raz jeszcze wszystkie pluginy i ich konfigurację.

Z paczki zniknie MFFS 2 ze względu na dość mocną jego deaktualizację (ostatnia wersja oficjalna jest na wersję 1.5.2, my zgodnie z licencją zrobiliśmy port do 1.6.2). Do użytku nadal pozostaje MFFS 3.

Tymczasowo usuwamy mod Advanced Solar Panels. Powodem jest niekompatybilność z 1.6.4.

Aktualizację zaczynamy o godzinie 15:30, a zakończymy ok. 20:00

W tym czasie serwer będzie dostęny tylko dla administracji.

ooo Super Advanced Solar panel niekompatybilny z 1.6.4 :P ciekawe że mam wersję 1.6.4 na kompie i działa. Cuda :P

Opublikowano

A może się pochwalisz kiedy zainstalowałeś? :P

W momencie aktualizowania ASP jeszcze nie wyszedł na 1.6.4. Stało się to dopiero 24 listopada - 4 dni po aktualizacji.

Opublikowano

Prezentacja bardzo zachęcająca, zachęca mnie również wiek administracji.

Bardzo rozległa administracja, co prawda na 150+ Slotów to się przyda, ale jednak troszkę jest to ''Dziwne''.

Na pewno zagram i zdam szybkie relacje.

@EDIT

Relacje nie będą jednak tak szybkie gdyż wasz ''lanczer'' długo się pobiera...

''Gdy pisk opon słychać z dala, to ktoś bokiem zapier***a''

Cześć, jestem znany pod pseudo Proceente(Procent).

Macie problem z grafiką bądź z Pluginem/Luncherem do gry minecraft? Pisz do mnie na PW.

Opublikowano

A może się pochwalisz kiedy zainstalowałeś? :P

W momencie aktualizowania ASP jeszcze nie wyszedł na 1.6.4. Stało się to dopiero 24 listopada - 4 dni po aktualizacji.

w październiku pod koniec się umie szukać się ma

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer jest godny polecenia, nie ma lagów, miła atmosfera. Miałem jedynie problem z zalogowaniem się na konto premium przez launcher, ponieważ mam podłaczone konto minecraft do konta Mojang.

Opublikowano

Uwaga! Rozpoczynamy przerwę techniczną, która potrwa do około godziny 17:00.

Przeprowadzamy aktualizację wszystkich modów oraz pluginów.

Dodatkowo sprawdzamy permisje, bo były z nimi problemy.

W tej aktualizacji zostanie wprowadzony specjalny coremod, który będzie podstawą do dalszych prac chociażby nad automatycznym logowaniem oraz pelerynkami.

W najbliższych dniach zaczniemy aktualizację launchera. Zmieni się odrobinę jego wygląd i funkcjonalność.

Na tym etapie jednak nie planujemy wsparcia dla systemów Windows 8 i Windows 8.1, ale wprowadzimy wersje dla systemów Linux i w miarę możliwości Mac OS X.

Konta VIP zostaną przedłużone o czas trwania przerwy.

Pozdrawiam, adamros

@Update:

Przerwa techniczna przedłużona do godziny 19:00.

Sprawdzamy jeszcze kilka nowych funkcji i naprawiamy mapy.

Opublikowano

czemu jak dołączam do serwera pisze login potem brak odpowiedzi znowu login i się wyłącza

Help plz

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Adamaros potzebuję twojej pomocy , paczka mi nie działa , początkowo nic się nie działo jak wciskałem zaloguj , lecz po ustawieniu ścieżki do javy ładuje się konsola a w niej logi i mc się włącza , po czasie logi się kończą (prawdopodobnie jest to ładowanie mc) ale mc się nie włącza.

Dodam że mam 64 bit jave i system oraz po zaznaczeniu 64 bitowej wersji w launcherze nic się nie działo , gdy wciskałem zaloguj.

http://pastebin.com/A6TEbLHP logi

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wszystko spoko ładnie - tylko gdy zaczynam ściągać pliki przez launcher to jakiś plik się zawiesza i zostaje na 99%..

Opublikowano

Wszystko spoko ładnie - tylko gdy zaczynam ściągać pliki przez launcher to jakiś plik się zawiesza i zostaje na 99%..

Pobierz javę 8 :)

77t6t46t7fnz.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...