Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

☆ Lixium IndustrialTech- POWRÓT! Start. 25.10 godz18.00

MaxiTris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A myślisz czemu napisałem, żebyście otworzyli serwer testowy na jakiś czas?

Dobrze wiedziałem jaki będziecie mieli problem.

Mi się tego robić nie chce, zbyt często aktualizuje paczkę by bawić sie z tym za każdym razem.

Ktoś ma kartę ATI to ma karę za brak gustu co do kart graficznych :P

Chłopaki w tym problem, że ja nic do Was nie mam. Po prostu wyżej sracie niż d... macie. I to mnie jak nic wkurza, bo człowiek powinien mieć chodz ksztę pokory,

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

• Odpowiedzi 755
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie myl dwoch rzeczy minecraft a minecraft na modach to tak jak maluch do bugatti :)

I tak samo ATI do Nvidi.

Minecraft smiga na gf6600 i do dzisiejszego dnia odpalisz gry które nie wymagają dx 10 lub 11.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

na Radku 4850 też śmiga na modach i też dużo rzeczy odpalisz nie ma co się przerzucać czy Ati cz Gf Ati ma lepszą architekturę Gf lepsze stery a jak serwer i klient są dobrze postawione to pójdzie na obu kartach. A tu wygląda na to że przez 3 miesiące siedziano nad serwerem a zapomniano o kliencie.

Opublikowano

na Radku 4850 też śmiga na modach i też dużo rzeczy odpalisz nie ma co się przerzucać czy Ati cz Gf Ati ma lepszą architekturę Gf lepsze stery a jak serwer i klient są dobrze postawione to pójdzie na obu kartach. A tu wygląda na to że przez 3 miesiące siedziano nad serwerem a zapomniano o kliencie.

Skoro uważasz, że jest to błąd po stronie administracji to proszę, napraw naszą paczkę i pokarz jak na niej śmigasz na karcie ati, skoro uważasz, że to takie łatwe i leży po stronie mc.

Opublikowano

Heh a ja mam inny problem..
Gdy wrzucam pliki to oczywiście muze się odnowa zalogować na minecraftcie .
No i co z tego??
To iż nie pokazuje mi wtedy jar'a.
Edit: Udało mi się naprawić błąd.

No kurwa....

Człowiek chce wbić o 7:00 A tu gówno serwer off.....

Opublikowano

Skoro uważasz, że jest to błąd po stronie administracji to proszę, napraw naszą paczkę i pokarz jak na niej śmigasz na karcie ati, skoro uważasz, że to takie łatwe i leży po stronie mc.

spoko ale nie za darmo

Opublikowano

Dobrze, ale najpierw pokaż, że naprawiłeś błąd i działa u ludzi z kartami ATI ;)

LOOOL

Wystarczy zmienic sterowniki - nowsze, bądź starsze, ponieważ jezeli problem dotyczy typwoy karty graficznej, to innej opcji nie ma (poza zmianą na GTXa) . Proponuje użyć również intergy i sprawdzić czy zadziała

@EIDT

Doczytałem się w necie, że przyczyna najprawdopodbniej lezy w OpenGL - sprawdzcie , jakei wy macie wersje i porównajcie do używanych przez MC

76561198018588473.png
Opublikowano

LOOOL

Wystarczy zmienic sterowniki - nowsze, bądź starsze, ponieważ jezeli problem dotyczy typwoy karty graficznej, to innej opcji nie ma (poza zmianą na GTXa) . Proponuje użyć również intergy i sprawdzić czy zadziała

@EIDT

Doczytałem się w necie, że przyczyna najprawdopodbniej lezy w OpenGL - sprawdzcie , jakei wy macie wersje i porównajcie do używanych przez MC

My wiemy ,że błąd leży w OpenGL a dokładnie renderingu, tylko jest większy problem z naprawieniem tego,Btw. użyłem starszych oraz nowszych sterowników do karty ATI i mi to nie pomogło.

pokazałem kiedy mając ati wbiłem na serwer.

Prawdopodobnie znależliśmy rozwiązanie problemu.

Opublikowano

Heh super dostałem bana : za wylewanie lawy pod graczem-a czemu niby nie można,trzeba się pilnować...Za dziure w zabezbieczeniach- co takiego zrobiłem... Chyba was powaliło może jeszcze próbuje zniszczyć serwer???,Dodatkowo za okradnięcie gracza który nie miał cuboida no to mógł założyć czyż nie? Czy to jest ogarnięty serwer????
4/10 Paczka wspaniała ale admini nierozgarnięci...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...