Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

☆ Lixium IndustrialTech- POWRÓT! Start. 25.10 godz18.00

MaxiTris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 755
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tylko żądacie, myślicie, że zrobienie paczki serwerowej, dopracowanie wszystkiego jest takie łatwe ? Skoro tak uważacie to zróbcie taką sami i podeślijcie link. Serwer na niej padł by w 5min...

Opublikowano

@UP . Masz racje , pisanie samych poprawek dla doswiadczonego programisty zajmuje od 30 min nawet do calego dnia roboty

@topic Serwer do niedzieli powinienen dzialac.

Opublikowano

@UP . Masz racje , pisanie samych poprawek dla doswiadczonego programisty zajmuje od 30 min nawet do calego dnia roboty

Ty chyba nigdy dobrego programisty nie widziałeś. Jeśli serwer wyjdzie przetestuję

Opublikowano

@UP Nawet nie będę komentował twojego komentarzu tylko powiem krótko ze Adamros jest dobrym programistą i nie ważne czy będzie fixy pisal 1 godzine czy 2 . Ważne aby poprawka działała.Jezeli ty robisz to szybciej to sobie rob gowno mnie to interesuje ..Btw. o naszych możliwościach przekonacie sie wkrótce,teraz możecie zobaczyć autorskiego addona na forum oficjalnym IC pod nickiem Adamros .

Opublikowano

@up uwierz mi że poziom kultury jest bardzo dobry administratorzy zawsze odpowiadają jak najmilej ale dla niektórych nie da się inaczej niż źle.Mam nadzieję ze ktoś mnie pamięta.

pozdrawia iLubie ;)

Opublikowano

Co do administracji to jedna z najlepszych, pomagają, odpowiadają na odpowiedzi i często są w grze. Na poprzedniej edycji nie było lagów mam nadzieję, że teraz też nie będzie. Pozdrowienia dla całego Teamu.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Powodzenia, został Wam jeden dzień ;>

Co do administracji, to pamiętam jak nie miałem cuboida, a wszystko i tak było bezpieczne, moderatorzy rekompensowali straty, a sprawca zawsze był ukarany ^^

c1107534da61bc47bb1675e52ddf542e.jpg

Opublikowano

Powodzenia, został Wam jeden dzień ;>

Co do administracji, to pamiętam jak nie miałem cuboida, a wszystko i tak było bezpieczne, moderatorzy rekompensowali straty, a sprawca zawsze był ukarany ^^

Pragnę zauważyć, że nikt nie obiecał, iż serwer będzie w niedzielę.

MaxiTris napisał, jak widać powyżej, iż serwer POWINIEN działać w niedzielę i niczego nie zapewnił. Jest to możliwe, ale szczerze w to wątpie ;f
Opublikowano

Tydzień temu napisali że serwer wyjdzie najpóźniej do końca tego tygodnia czyli do jutra

W takim razie wolisz serwer dopracowany, czy jakiś chłam, na którym będzie pełno bugów oraz ludzi, którzy po kilku dniach osiągną wszystko i przestaną grać ? Jeżeli Wolisz dopracowany serwer to zaczekaj, jeżeli jednak wolisz serwer z bugami to idź grać na prywatnym serwerze, na gotowej paczce, którą pobierzesz z internetu i ciesz się, że możesz coś zbugować !

Opublikowano

Napisane było "najpóźniej" co oznacza, że administracja była pewna swoich możliwości i że najpóźniej dzisiaj wyjdzie.

Oczywiście się nie obrażę, jeżeli przedłuży się to o jeden dzień, jednakże nic nie jest przesądzone.

@UP

Może wszystko jest gotowe, a czekają na dogodną chwilę ? Nikt z Nas tego nie wie. Wiadomo, chcemy możliwie jak najlepszy serwer, no ale czekamy kilka miesięcy... Rozumiem, nie jest łatwe stworzenie własnego serwera, a co dopiero takiego jak ten. Profesjonalne wykonanie bez modów to już jest coś, a tak to jeszcze lepiej.

Opublikowano

We wcześniejszej wypowiedzi chodziło mi o to, że po prostu nie wiemy, co dokładnie robią. Pewne jest to, że są na etapie wykończeń... Może nawet i skończyli, ale nie otworzą serwa o 1/2 w nocy. Nie zrozumiałeś o co dokładnie mi chodzi.

Niemniej jednak, jeżeli będzie trzeba, to poczekam jeszcze kilka dni, bo warto.

Opublikowano

We wcześniejszej wypowiedzi chodziło mi o to, że po prostu nie wiemy, co dokładnie robią. Pewne jest to, że są na etapie wykończeń... Może nawet i skończyli, ale nie otworzą serwa o 1/2 w nocy. Nie zrozumiałeś o co dokładnie mi chodzi.

Niemniej jednak, jeżeli będzie trzeba, to poczekam jeszcze kilka dni, bo warto.

Doskonale zrozumiałem o co Ci chodzi, lecz na po przedniej edycji grałem bardzo długo, prowadziłem długie rozmowy z administracją i wiem jacy są, dlatego mam pewno co do tego, że nie skończyli ;)

Opublikowano

@up

Myślisz, że serwer na tylu modach wystartuję po 1 tyg. ?

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...