Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

☆ Lixium IndustrialTech- POWRÓT! Start. 25.10 godz18.00

MaxiTris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 755
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak z maszyną ?

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Wygląda na to, że serwer wystartuje jutro. Czy w takim wypadku możemy już dzisiaj otrzymać paczkę lub listę wszystkich modyfikacji?

Opublikowano

dlaczego mnie nie dziwi ze ten serwer kolejna edycja kolejny fail przy starcie

Czy ktoś ogłosił datę startu serwera ? NIE ! To są tylko domysły ludzi, a to, że administracja informuje o obecnym stanie rzeczy to jest ich dobra wola ;)

Opublikowano

tak tylko ze ten serwer znaczy sie ta edycja startuje już z 2 tyg, zamiast zając sie serwerem to ciągle próbują ddos inny serwer

Opublikowano

tak tylko ze ten serwer znaczy sie ta edycja startuje już z 2 tyg, zamiast zając sie serwerem to ciągle próbują ddos inny serwer

Idz na swoj serwer i nie hejtuj ; ]. Gadasz farmazony i tyle w temacie .

Opublikowano

Żałosny jesteś. Od 2 tyg ? Nigdy nie było mówione kiedy oficjalny start, więc nie gadaj głupot. Twój serwer jest ddos'owany i płaczesz.

@Maxi

Jak z maszyną ?

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Jeżeli wiesz, że to ktoś robi Ddos'y zgłaszasz to do @abuse i na Policje, publicznie kogos oskarżac to bardzo feeee

Czy ktoś ogłosił datę startu serwera ? NIE ! To są tylko domysły ludzi, a to, że administracja informuje o obecnym stanie rzeczy to jest ich dobra wola ;)

Ciagle informuje, że sprzęt sie zepsuł, że to że tamto czyt 'dużo szumi mało wiatru'

Będzie 150 ,jeżeli zabraknie zwiększymy -.-

Ależ oczywiście, optymalizacja bedzie najwyższych lotów, ba myśle nawet więcej własciciel pokonał minecrafta i jako pierwszy na swiecie zoptymalizował wielozadaniowośc i udało mu sie podzielic głowny watek na 13 mniejszych :) Fakt jest taki, że co by nie robił dobry serwer na modach nie pociągnie 100 userów no może w dniu otwarcia, chyba, że wgra forge 10 modów i to jeszcze zależy jakie.

Jutro maszyna powinna już działać. W takim wypadku do piątku ruszymy :)

Bez obrazy, maszyne to chyba u kolegi w garażu trzymają. Każda normalna serwerownia usuwa usterke do 24h. np w sprintdatacenter zrobia to w w kilka godzin w artnet do 6h atman 2h bizneshost 24h hosteam 12h inne serwerownie również ba nawet dziadowskie slaskdatacenter dadza nowa maszyne po okresie 24h lub naprawia inna sprawa jest z hetzner i ovh, w ovh to szmelc od a do z tam jak zglosisz usterke sprzet dziala to placisz kasiorke w hetzner jest podobnie :)

Rzadko krytykuje inne serwery, no niestety ten smierdzi od a do z. Nawet zakladajacy ma maila na jakąs kobiete pisze jak facet. Dla mnie to serwer typu Stawiam na czyms co bedzie za 0 zl czy pare groszy pozbieram vipki zamykam. Mysle, że jesli serwer nie wystartuje lub przynajmniej nie pojawi sie konkretne info w pierwszym poscie np co do modów, należało by zamknac temat lub przeniesc w miejsce typu 'o wszystkim'. Tutaj niczego sie nie dowiemy.

SS z pierwszego postu są wybitne...SS biomów a nie serwera jak sugerują, Czy jest to zapowiedz serwera? Nie wygląda idzcie popatrzyc na ten dział, jest tu jeden serwer RPG robia go już rok i jak wygląda temat? Czysty ładny schludny pełne info, SS z serwera. Robiony z pasja widać nie maja kasy, staraja sie maja pliki, pasje. Co wy macie? 0 nawet temat jest do dupy

Edycja Niestety nie widze już tego tematu z rpg widac po czyszczeniu forum wpadł do kosza, wielka szkoda Powinni byli go zostawic był epicki.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

Jeżeli wiesz, że to ktoś robi Ddos'y zgłaszasz to do @abuse i na Policje, publicznie kogos oskarżac to bardzo feeee

Ciagle informuje, że sprzęt sie zepsuł, że to że tamto czyt 'dużo szumi mało wiatru'

Ależ oczywiście, optymalizacja bedzie najwyższych lotów, ba myśle nawet więcej własciciel pokonał minecrafta i jako pierwszy na swiecie zoptymalizował wielozadaniowośc i udało mu sie podzielic głowny watek na 13 mniejszych :) Fakt jest taki, że co by nie robił dobry serwer na modach nie pociągnie 100 userów no może w dniu otwarcia, chyba, że wgra forge 10 modów i to jeszcze zależy jakie.

Bez obrazy, maszyne to chyba u kolegi w garażu trzymają. Każda normalna serwerownia usuwa usterke do 24h. np w sprintdatacenter zrobia to w w kilka godzin w artnet do 6h atman 2h bizneshost 24h hosteam 12h inne serwerownie również ba nawet dziadowskie slaskdatacenter dadza nowa maszyne po okresie 24h lub naprawia inna sprawa jest z hetzner i ovh, w ovh to szmelc od a do z tam jak zglosisz usterke sprzet dziala to placisz kasiorke w hetzner jest podobnie :)

Rzadko krytykuje inne serwery, no niestety ten smierdzi od a do z. Nawet zakladajacy ma maila na jakąs kobiete pisze jak facet. Dla mnie to serwer typu Stawiam na czyms co bedzie za 0 zl czy pare groszy pozbieram vipki zamykam. Mysle, że jesli serwer nie wystartuje lub przynajmniej nie pojawi sie konkretne info w pierwszym poscie np co do modów, należało by zamknac temat lub przeniesc w miejsce typu 'o wszystkim'. Tutaj niczego sie nie dowiemy.

SS z pierwszego postu są wybitne...SS biomów a nie serwera jak sugerują, Czy jest to zapowiedz serwera? Nie wygląda idzcie popatrzyc na ten dział, jest tu jeden serwer RPG robia go już rok i jak wygląda temat? Czysty ładny schludny pełne info, SS z serwera. Robiony z pasja widać nie maja kasy, staraja sie maja pliki, pasje. Co wy macie? 0 nawet temat jest do dupy

Edycja Niestety nie widze już tego tematu z rpg widac po czyszczeniu forum wpadł do kosza, wielka szkoda Powinni byli go zostawic był epicki.

Jezeli na maszynie 10x krotnie slabszej na poprzedniej edycji serwer przy 50-60 osobach stal bez lagow ,gdzie byl to vps i bylo praktycznie tyle samo modow .Apropos serwer nie był do końca zoptymalizowany .Gdyz nie mielismy czasu sie tym zająć. W wakacje troche więcej czasu nam przybyło dzięki czemu mogliśmy poświęcić czas . Odnośnie mojego maila, nie powinno Cie to interesowac jakiej nazwy uzywam . Nawet moge sobie przywłaszczyć nazwe ostralaska etc. Jeżeli nie wierzysz w nasze możliwości to nie krytykuj bez argumentów.Poczekaj do startu i krytykuj dopiero potem,bo takie wystawianie opini uznaje jako hejt.Wiemy że tworzymy dla CIebie dużą konkurencje .Zapomniałem dodać ze na poprzedniej edycji nie było kont premium więc nie jesteśmy nastawieni na kase tylko na dobrą zabawę.

Prawdopodobnie jutro ruszymy więcej informacji dostarczymy wam wieczorem.

Opublikowano

Dla Ciebie każda opinia negatywna i wyrażenie tego co myślę to Hejt.

Człowieku lecz się!

Nie jesteście dla mnie żadną konkurencja bo wiem, że padniecie jak pies pluto.

Zreszta mi wystarczy 10 graczy :) A nie 150online w postaci gimbazy :)

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Opublikowano

hmm ładny żalotok ....

widziałeś chociaż poprzednią edycję ? ja nie grałem przyznaję się ale serwer był dobry stał bez problemu rok ? więc poczekaj do startu a nie wymyślaj nie wiadomo czego....

signature.png

Opublikowano

Dla Ciebie każda opinia negatywna i wyrażenie tego co myślę to Hejt.

Człowieku lecz się!

Nie jesteście dla mnie żadną konkurencja bo wiem, że padniecie jak pies pluto.

Zreszta mi wystarczy 10 graczy :) A nie 150online w postaci gimbazy :)

Dla mnie każda opinia która nie ma żadnego argumentu to jest plotka czy też hejt .Mam prawo się z Tobą nie zgodzić bo nawet nie wiesz jak jest a komentujesz.Umiem przyznać komuś racje jak ją ma.Tak jak również pisanej przeze mnie prezentacji przyznałem się ,że tamta edycja nie była w pełni dopracowana bo taka byłą prawda nie będę zamiatał błędów pod dywan tylko starał się je narpawić ; ].Mały spam w temacie sie przyda,gdyż naradzamy się z otworzeniem serwera jutro !

Opublikowano

Ide sie założyć, że będe w stanie scrashować Ci serwer po godzinie gry.

Tyle będzie po Waszej pracy przez 4mc.

Otworzcie przynajmniej serwer w wersji testowej na 2-3dni!

Wszystkie tematy gdzie gracze wypowiadali sie, że serwer będzie super na startcie serwera doznawali szoku, że czekali zdażało się, że kupę czasu a serwer okazywał się totalną klapą :) Czym dłużej się na serwer czeka tym większy ma sie zawód tego z czym przyjdzie sie zmierzyć.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

Opublikowano

Ide sie założyć, że będe w stanie scrashować Ci serwer po godzinie gry.

Tyle będzie po Waszej pracy przez 4mc.

Otworzcie przynajmniej serwer w wersji testowej na 2-3dni!

Wszystkie tematy gdzie gracze wypowiadali sie, że serwer będzie super na startcie serwera doznawali szoku, że czekali zdażało się, że kupę czasu a serwer okazywał się totalną klapą :) Czym dłużej się na serwer czeka tym większy ma sie zawód tego z czym przyjdzie sie zmierzyć.

post zgłoszony (niszczenie serwerów) żegnam ^.^

jeśli wystartujecie w ten piątek to która to może być godzina?

Opublikowano

Nie można wcześniej 15-16 ?

Według mnie to dobra godzina, bo nie wszyscy są w domu o tej godzinie, jest sporo osób, które pracują itd. i nie ma ich w domu o 16...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...