Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

☆ Lixium IndustrialTech- POWRÓT! Start. 25.10 godz18.00

MaxiTris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 755
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety mamy problemy techniczne z maszyną dla serwera. Hosting już zajął się sprawą, ale start może się opóźnić o kilka dni.

Prosimy o cierpliwość i przepraszamy za opóźnienia.

Pozdrawiam, adamros

Opublikowano

Kur... A już się cieszyłem, że dzisiaj zagram. :angry:

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

Nadzieje umiera ostatnia !! no chyba ,że czytać ze zrozumieniem nie umiecie cytuje słowa adamros

"Niestety mamy problemy techniczne z maszyną dla serwera. Hosting już zajął się sprawą, ale start może się opóźnić o kilka dni."

Zaznaczyłem wam dla ułatwienia na kolor żółty ......

Opublikowano

Przecież nikt nie mówił że serwer nie wyjdzie, najpierw sam naucz się czytać ze zrozumieniem a potem pisz.

Nie zrozumiałeś tego co napisał...... nikt nie powiedział że problem nie może być nawet dziś rozwiązany dlatego jest nadzieja że dziś może już będzie ;) serwer a w najgorszym wypadku opóźni się o kilka dni ....

Opublikowano

Takie rzeczy po prostu się zdarzaja, też byłem pewien, że wejdę na MPC okaże się że serv włączony, zbiorę ludu i gramy.

Mam nadzieję, że będzie to nam zrekompensowane w postaci świetnie wykończonego serwera. :)

c1107534da61bc47bb1675e52ddf542e.jpg

Opublikowano

Myśle , że najlepszym rozwiązaniem było by wystartować w piątek (oczywiście mam na myśli ten piątek) nawet jak postawicie serwer w srode czy jutro a nawet dzisiaj .Wtedy zaczyna sie weekend i fajne było by pograć przez weekend bo teraz dużo ludzi ma szkołe . Postawcie serwer i mozecie oglosic date startu . Mam na mysli zeby data startu byla 2-3 dni wczesniej ogloszona.

Opublikowano

Zastanawialiśmy się nad takim rozwiązaniem, bo rzeczywiście piątek jest już luźniejszym dniem jeśli chodzi o obowiązki.

Czekamy cały czas na odpowiedź hostingu w sprawie maszyny. Wtedy podejmiemy decyzję.

Pozdrawiam, adamros

Opublikowano

Serwer będzie się dało włączyć też na słabych kompach ? Bo z 2 serwerami się napotkałem gdzie nie mogłem zagrać.

cooltext1062421582.png

"Barcelona's football shouldn't be watched with the eyes but with the soul. To see this team play is a delight for all." - Alfredo Di Stefano

Opublikowano

zdecydowanie tak. jeśli się nie będzie dało to ci pomogą. ale z tego co pisali, mają dobrze zoptymalizowanego minecrafta więc bez problemu będzie ci działać :P

Opublikowano

Całą paczkę i serwer przygotowujemy tak, aby były one wydajne. Nawrzucać modów każdy potrafi. Sztuką jest optymalizacja i odpowiednie skonfigurowanie tego ;)

Opublikowano

Niestety mamy problemy techniczne z maszyną dla serwera. Hosting już zajął się sprawą, ale start może się opóźnić o kilka dni.

Prosimy o cierpliwość i przepraszamy za opóźnienia.

Pozdrawiam, adamros

Gdzie bym nie kupował serwer mam go najpózniej w 72h i to przy wyrafinowanej konfiguracji, nie licząc ovh która ma teraz ręke w nocniku. W szrotmilu ovh maszyny dostępne bedą dopiero po nowym roku o ile nie ogłoszą plajty. Jak na razie maja setki maszyn które nadają sie na złom i qupe straty przez migracje klientów na lepsze sprzęty jakie zaoferowali.

Napisałem to tylko byście sie nie łudzili na sprzęt z ovh.

Jeśli pomogłem wciśnij

"Like"

To nic nie kosztuje, a daje mi wiele przyjemności

:)

Opublikowano

Tak się składa, że serwer nie jest z OVH, a jak mnie poinformowano problemy z serwerem wynikają z awarii któregoś komponentu. Jak już wspomniałem hosting już zajął się sprawą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...