Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Astoria [Dedyk]

Astoria

Zielona Rosa  

578 użytkowników zagłosowało

1. 1. Wprowadza? Zielon? Rose ?

• tak - 10% na magie
      80
    • tak - 15% na magie
      298
    • nie wprowadza?.
      200

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 839
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwera, bo ludzi robią w ..

Była ankieta. Na Ts3 wyraźnie mówili, że ja będzie na Tak to będzie reset, jak będzie na Nie - to nie będzie resetu.

Jak widać wygrało słowo Nie, ale oni z tego nic nie robią.

A reset jest dlatego, bo chyba Administracji nie chce się cofnąć lvl osobom, którzy wbijali topkę na bugu.

Pozdro, nie polecam serwera ;]

Idźcie na inny :)

Opublikowano

Po co znowu obiecujesz że to będzie stabilny server ?!

Ten też miał być stabilny i wgl. i co? Częste Lagi, oraz OFF na długi czas...

szkoda że od wczoraj 22 działał serwer cały czas bez laga ale Ty widocznie spałeś.

zukh.png

Opublikowano

to jest ten sam szajs co tanirus i aline2 tyle startow tyle bugow tyle padan ch administracja tak samo zjebana najgorszy to ten Shaders, Bardas chociaz sie przyznal ze na tanirusie zrobil event dla gildi .

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

to jest ten sam szajs co tanirus i aline2 tyle startow tyle bugow tyle padan ch administracja tak samo zjebana najgorszy to ten Shaders, Bardas chociaz sie przyznal ze na tanirusie zrobil event dla gildi .

Dobrze skończ już .. nikt z administracji nie wiedział, że wystąpi taki bug ;o

żegnaj

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

hah nie wierze mieliscie tylko bugi naprawic a reset robicie ? śmiech na sali xD bugów nie potrafiliście naprawic ze reset robicie ? Administracja w chuj niesłowna większość głosów w ankiecie była na NIE więc z jakiej racji restart robicie ? Zdanie graczy dla was się nie liczy ? Bo jakiś dupoliz chciał restart to robicie ? Nie wierze w to co sie dzieje dlatego ja tutaj już nie mam zamiaru grać . I tak w ogóle po co tą ankiete robiliście jak nie liczycie sie ze zdaniem WIĘKSZOŚCI graczy ?

Opublikowano

szkoda że od wczoraj 22 działał serwer cały czas bez laga ale Ty widocznie spałeś.

ooo to zawaliście server działał dobrze przez kilka godzin... Naprawde należy sie tobie za to nagroda -.-

A opowiedział byś co na początku sie działo? No ale po co :)

945496meszi.png

Opublikowano

3/4 graczy, ktorzy placza, ze to koniec i tak zobacze na serwerze, wiec po co placzecie?; o. Serwer goraco polecam, ale jak juz restart, to mozecie zrobic kilka zmian, np. :

-Zamienic drop sztabek 200 yang, na 1k. (ew. przywrocic drop, ceny yang do normy. (do k/kk.) )

-Podwyzszyc exp od 90 do 100

-Zmniejszyc exp od 100-200

-Lekko podwyzszyc dmg archera (Wp'kiem skladalem archera, a mielismy tyle samo luda, absow, mielismy kd na sb.)

-Podwyzszyc drop stalek, broni na 65/75.

-Zmniejszyc ceny dopalaczy, albo podwyzszyc drop yang ( Mnie dopiero na 85 byulo stac na wszystkie dopalacze)

To chyba na tyle, na serwer zaprasza, warto! Do zobaczenia o 20! ;)

Opublikowano

Pojebało was? Była kurwa ankieta tak? Miało nie być resetu, ludzie potracili całe noce na expienie/dropienie a teraz kurwa strzelą sobie reseta... -.- pierdole idę na inny serwer i radze wam to samo. Grało się fajnie ale administracja gówniana.

Polecam wejść na ts administracja dzieci, w ogóle nie słuchają graczy była ankieta było ponad 60% na NIE i kur8wa co..?

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

Toc ten team astori to sami idioci tylko Bardas troche normalniejszy a reszta czlowieku pojebusy nic nie potrafia tylko zjebac serwer a bugow naprawic nie umieja tylko restart jebnac a Shaders to naprawde totalny idiota

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

Toc ten team astori to sami idioci tylko Bardas troche normalniejszy a reszta czlowieku pojebusy nic nie potrafia tylko zjebac serwer a bugow naprawic nie umieja tylko restart jebnac a Shaders to naprawde totalny idiota

piszesz to 2gi raz , nie rusza mnie to . Dobrze że Ty umiesz naprawić bugi :)

Pojebało was? Była kurwa ankieta tak? Miało nie być resetu, ludzie potracili całe noce na expienie/dropienie a teraz kurwa strzelą sobie reseta... -.- pierdole idę na inny serwer i radze wam to samo. Grało się fajnie ale administracja gówniana.

Chcieliśmy przyjąć wyniki ankiety ale Wam i tak to nie pasowało bo WY NIE MOŻECIE WBIĆ LVLA NA BUGU . Fuck Logic .

zukh.png

Opublikowano

Dla takich jak Ty mam tylko jedno słowo, wypi*dalaj.

Serwer mega, ci co teraz płączą i tak część z nich zagra, i dojdą też nowi, głodni na topkę. :)

Opublikowano

To jest właśnie niesłowna administracja WIĘKSZOŚĆ graczy była na nie co do restartu a wwy swoje bo nie chce wam sie zmniejszyc lvl tamtym co na bugu wbijali ? Czy po prostu nie potraficie ?

@AW Jak chcecie expa to dawajcie na NIE bo i tak wasze zdanie sie nie liczy zrobią odwrotnie ,

Opublikowano

To jest właśnie niesłowna administracja WIĘKSZOŚĆ graczy była na nie co do restartu a wwy swoje bo nie chce wam sie zmniejszyc lvl tamtym co na bugu wbijali ? Czy po prostu nie potraficie ?

A Tobie by się chciało przeglądać logi kto wbił na metku lvle, wiesz ile było takich osób? Nie znam się na tym ale to by kosztowało pewnie kilka godzin żmudnej roboty, w imię czego?

Opublikowano

to co jakiś znowu bug bedzie znowu RESET ZROBIĄ BO BUG UTRUDNIŁ ALBO POLEPSZYŁ GRACZOM

ciężko było za banować graczy co jechali na bugu, teraz stracicie dużo graczy za błąd..

robicie pierw ankietę, mówicie nam większe głosy nie będzie resetu, nagle anulujecie reset i mówicie tylko naprawimy bugi start i bez resetu

nagle zmieniacie zdanie i reset..

ale to bedzie porażka z 500 graczy bedzie 100 nowych Max bo połowa co grała to odejdzie bo znowu pojawi się bug i znowu reset..

zaufaliśmy wam 1/2/3 raz ale 4 raz nie zaufam/zaufamy

żegnam i życzę powodzenia..! zawiodłem się na was

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

Serwer mega, ci co teraz płączą i tak część z nich zagra, i dojdą też nowi, głodni na topkę. :)

Jak już to ty możesz...

W takim razie po co dodawali tą ankiete? Jak zrobią to co zechcą.

945496meszi.png

Opublikowano

piszesz to 2gi raz , nie rusza mnie to . Dobrze że Ty umiesz naprawić bugi :)

Chcieliśmy przyjąć wyniki ankiety ale Wam i tak to nie pasowało bo WY NIE MOŻECIE WBIĆ LVLA NA BUGU . Fuck Logic .

Nie pasowało? 60% to jest jak byś potrafił liczyć więcej niż połowa, chyba by wam się bardziej opłacało nie robić reseta. Ludzie którzy płaczą o reseta i tak by grali a teraz większość odejście bo im się po prostu nie chce tego odzyskiwać co osiągnęli

Człowieku weź ty się do mnie nie odzywaj, hmm...expiłem tam dropiłem, robiłem eq i co i gówno....i od nowa JEJ mam być szczęśliwy? Jaki tam miałeś lv 50? 70?..-.-

23/7 na MPC ;__;

kccsoc.jpg

Opublikowano

to co jakiś znowu bug bedzie znowu RESET ZROBIĄ BO BUG UTRUDNIŁ ALBO POLEPSZYŁ GRACZOM

cieszko było zabanować graczy co jechali na bugu, teraz stracicie dużo graczy za błąd..

robicie pierw ankietę, mówicie nam większe głosy nie bedzie resetu, nagle anulujecie reset i mówicie tylko naprawimy bugi start i bez resetu

nagle zmieniacie zdanie i reset..

ale to bedzie porażka z 500 graczy bedzie 100 nowych Max bo połowa co grała to odejdzie bo znowu pojawi sie bug i znowu reset..

zaufalismy wam 1/2/3 raz ale 4 raz nie zaufam/zaufamy

żegnam i życze powodzenia..! zawiodłem się na was

pierw to naucz się pisać 'cięszko' - aha

No to narka ^^

Nie pasowało? 60% to jest jak byś potrafił liczyć więcej niż połowa, chyba by wam się bardziej opłacało nie robić reseta. Ludzie którzy płaczą o reseta i tak by grali a teraz większość odejście bo im się po prostu nie chce tego odzyskiwać co osiągnęli

Człowieku weź ty się do mnie nie odzywaj, hmm...expiłem tam dropiłem, robiłem eq i co i gówno....i od nowa JEJ mam być szczęśliwy? Jaki tam miałeś lv 50? 70?.. -.-

ja miałem 180 i jakoś nie płaczę jak Ty ;* miałem ulepek tyle, że mogłem zrobić po 5 epików (5 broni, 5 zbroi, 5x naszyjnik itp. itd.)

Tak więc narka ^^

fearless :
zaczęcie przygody z nimi : 23 sierpnia 2012
zakończenie przygody z nimi : 6 sierpnia 2013

Pozdrawiam osoby które w gildii są od początku - tylko te osoby tworzą tą gildie

Opublikowano

Powtórze dla tych którzy nie potrafią czytać . Była ankieta - Wynik żeby nie było resetu - okej ale Wam to nie pasowało że buga usunelismy bo Wy też chcecie expic na bugu jak inni więc będzie równouprawnienie i zaczynamy od nowa . Pozdrawiam .

zukh.png

Opublikowano

Prawda jest taka, że od godziny 11 od kiedy jest to przedstawienie większość graczy wbiła by 200 lvl, ja pierdole, ludzie... A administracja też nie wie, czego chce. 7 godzin expienia i macie swój zajebiście wymarzony 200lvl. Parodia...

124124214_nwxnqwq.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...