Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kiedy minie moda na kobiece ubrania

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heh kiedyś dziewczyny chciały mieć raczej fajnego chłopaka, w krótkich włosach, który by był w stanie ją obronić, teraz to sa tylko pizdy w długich włosach, w obcisłych długich koszulkach, z łańcuchami na szyi jak dla psa, spodenkami obniżonymi w kroku, plecaczkiem na maksa obnizonym, vansach i jakby zaczał biec to by sie chyba potknał i rozryczał że mu sie grzywka przestawi i na swojej pięknej buźce będzie miał otarcie 8S i jeszcze takie gówno szczeka czasem do mnie a jak jeden w morde kiedyś dostał to jego dziewczyna mnie chciała pobić <beka> chyba nie znaja swojej wartosci i posiadaja zero umiejetnosci ;_; beka z takich bucików jak vansy, wyda 200 zł na takie gówno, rozpadnie mu sie po 2 miesiacach, będzie nóżka bolała od chodzenia, jedna z par moich air maxów ma 3 lata, nie zniszczona, przezyła zime/deszcze, a są tak zajebiscie wygodne że moge całą warszawke przejsc w tą i spowrotem, szkoda że fajne dziewczyny uganiają się tylko za takimi pedałkami :angry: rzadko sie trafia fajna i ładna która zapragnie takiego normalnego ;p

W młodości twoich rodziców kobiety chciały mężczyzn z długimi włosami, nieraz dłuższymi niż u nich samych, To jest moda, która się stale zmienia i nie określa człowieka. Zwłaszcza, że wy jeszcze nie jesteście mężczyznami ;-)

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W młodości twoich rodziców kobiety chciały mężczyzn z długimi włosami, nieraz dłuższymi niż u nich samych, To jest moda, która się stale zmienia i nie określa człowieka. Zwłaszcza, że wy jeszcze nie jesteście mężczyznami ;-)

Ale będziemy bo mężczyzna ma obronić i zapewnić byt kobiecie a nie pedałować w rurkach i żeby jeszcze kobieta go broniła

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

mówiąc długie włosy mialem na mysli te pizdowate grzyweczki, męzczyzna w długich wlosach jakie ma dziewczyna to okej, ja to tam akceptuje, taki viking metal co nie ;] a w czasach młodosci mojej mamy to może i owszem uganiały się dziewczyny za takimi w dlugich bajer włoskach ale powiem Ci że czasy sie zmieniają, w tamtych czasach taki mężczyzna mógł być nauczony zycia, być po wojsku, i poradziłby sobie w zyciu, teraz? teraz to są pizdy, palą i melanżują ostro w wieku juz 13 lat, walą sie jak domy w afganistanie a ja za 10 lat będe cisnał beke i miał sporą satysfakcje ze np nie pale i ze przejmowalem sie troche przyszloscia bo bede miał wykształcenie, wcale nie nudną prace i co najwazniejsze dobry hajs, a oni będą niscy, zakompleksieni, i składać burgiery w mc donaldzie beda.

CPU:i7-3820 8x3,80GHz GPU:GTX 690 4GB GDDR 5 RAM:64GB DDR3 1600MHz HDD:2000 GB + SATA III + 64MB CACHE AC:850W Chieftec 80+ PHONE:GALAXY S III / SXT / IP5

Chcesz szybkiej odpowiedzi n.t telefonów/komputerów pisz na gg, w większosci znam się na tych zabawkach.

Opublikowano

Jeśli jest komuś a danym ubraniu wygodnie to niech sobie te ubranie nosi, to jego sprawa a mi czy wam nic do tego tak trudno zrozumieć? Jak jesteś mężczyzną

to się nie patrz na chłopaków, i na ich ubrania tylko na kobiety.Ktoś kiedyś powiedział że coś jest dla pedałów i teraz wszyscy tak mówią(choć jednak uważam też, że nie którzy przesadzają). Mężczyznę poznaje się po innych cechach, ale co wy tam wiecie... Macie "wasze zdanie" spoko

BTW:Napisałem moje zdanie, ale nie noszę nic z tych rzeczy które powszechnie są nazywane "pedalskimi" ;p

Opublikowano

Nie zawsze rurki i vansy to jebany pedał, też może być normalnym człowiekiem ( SZOK PRAWDA KURWA?). Niech sobie noszą te vansy rurki i inne "ciuchy" mam na to wyjebane, minie jak to będzie kosztować po 100zł. Ogólnie mam wyjebane niech sobie robi,wygląda jak chce.

http://ask.fm/yeeoon/best ALE COŚ TAKIEGO TO JEST JUŻ KURWA PEDALSTWO

Opublikowano

&amp;nbsp;

&amp;nbsp;Ale będziemy bo mężczyzna ma obronić i zapewnić byt kobiecie a nie pedałować w rurkach i żeby jeszcze kobieta go broniła

Stary, ale masz z tym problem... Chyba dostałeś w PAPĘ od jakiegoś rurkowca, że tak to przeżywasz. Znam mnóstwo kumpli, którzy chodzą w rurkach a nie raz najebali "dresiarzowi" , ba, żeby tylko jednemu...

Ty uważasz, że jak ktoś chodzi w rurkach, to nie sra, nie ma jaj i wgl jest słaby... To nie czyni z niego WATY !! Zrozum to!

@up. A teraz nie kosztują 100 zł ? 0_0_oooooooo

Nie wiem, jak Ty chcesz nawet zwykłe spodnie za 100 zł kupić. :O

Opublikowano

Mężczyzna w rurkach, vanas i rondlu na głowie (ang. fullcap) wygląda po prostu niemęsko.Jako kontrargument podajecie, że naszym zdaniem prawdziwy facet, to bezmózgi dres, palący papierosy pod blokiem.Nic bardziej mylnego.Można być męskim i dbać o sobie, tzn. dbać o higienę osobistą, chodzić na siłownię, rozwijać się intelektualnie itp.Rurki to bardzo fajne spodnie, ale dla dziewczyn, szczególnie tych szczupłych z ładnymi nogami, bo te spodnie właśnie podkreślają ich walory, a u faceta co mają podkreślać? Dupę? Chyba nie.Dalej.Nikomu nie każe od razu nosić wojskowych butów, ale zwykłe adidasy, nike czy reebooki będą dużo lepsze od różowych vansów czy czerwonych conversów. Po za tym większość osób ubierających się w ten sposób, po prostu liczy na obleganie przez puste dziewczynki, tylko po co wam one? Mi wystarczy 1 normalna.

Opublikowano

Haha, ale mi was szkoda ( nie napisze dzieciaczki, bo mam 13 lat - jak chyba większość udzielających się w tym temacie, jak i sam twórca, tegoż tematu ) Naprawde jesteście na tyle zakompleksieni by gadać o gustach innych? Mi na przykład nie przeszkadza. gdy ktoś ubiera się jak biber lub jakiś dres. Liczy się to co jest w środku, zapamiętajcie :)

P.s

Czy w ogóle, ktokolwiek widział koleśia ubranego w kwiatkowe, lub różowe Vansiki?? nie sądze...

Opublikowano

Haha, ale mi was szkoda ( nie napisze dzieciaczki, bo mam 13 lat - jak chyba większość udzielających się w tym temacie, jak i sam twórca, tegoż tematu ) Naprawde jesteście na tyle zakompleksieni by gadać o gustach innych? Mi na przykład nie przeszkadza. gdy ktoś ubiera się jak biber lub jakiś dres. Liczy się to co jest w środku, zapamiętajcie :)

P.s

Czy w ogóle, ktokolwiek widział koleśia ubranego w kwiatkowe, lub różowe Vansiki?? nie sądze...

To właśnie osoby ubierające się w taki sposób są zakompleksione, bo chcą być na siłę modne i wyrywać głupie gimbusiari, a co do kolesia w różowych vansach, to tak widziałem.

Opublikowano

To właśnie osoby ubierające się w taki sposób są zakompleksione, bo chcą być na siłę modne i wyrywać głupie gimbusiari, a co do kolesia w różowych vansach, to tak widziałem.

1. Nie używajcie słowa :zakompleksieni". Nie znacie jego znaczenia.

2. Czy naprawdę nie możemy przyjąć, że każdy nosi to co mu się podoba? Jakoś nie chce mi się wierzyć w ślepe podążanie za modą i ubieranie się tak w celu "wyrywania gimbusiar".

3. Jeśli jesteście tacy "normalni" to co was to obchodzi co kto nosi? Nie powinno. Tymczasem wy non stop urządzacie jakieś pseudo dyskusje, powtarzając w kółko "rurki to pedał" "prawdziwy mężczyzna jest..." itp.

PS: Jakoś jestem biseksualny a rurek bym w życiu nie założył bo mi się po prostu nie podobają. Niemożliwe?

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Ale skąd od razu przekonanie, że tacy ludzie są beeee itp. a lecą na nich tylko Gimbusiary.

@up

Masz lajka.

Opublikowano

1. Nie używajcie słowa :zakompleksieni". Nie znacie jego znaczenia.

2. Czy naprawdę nie możemy przyjąć, że każdy nosi to co mu się podoba? Jakoś nie chce mi się wierzyć w ślepe podążanie za modą i ubieranie się tak w celu "wyrywania gimbusiar".

3. Jeśli jesteście tacy "normalni" to co was to obchodzi co kto nosi? Nie powinno. Tymczasem wy non stop urządzacie jakieś pseudo dyskusje, powtarzając w kółko "rurki to pedał" "prawdziwy mężczyzna jest..." itp.

PS: Jakoś jestem bi a rurek bym w życiu nie założył bo mi się po prostu nie podobają.

Może dobrze, może nie, ale mamy demokracje i mam prawo oceniać i krytykować, co mi się podoba, więc to robię i póki co, nikt mi tego nie może zabronić.Po za tym nie mówię, że chłopak w rurkach jest pedałem, ale, że wygląda jak pedał, a to jest różnica.Dyskutujemy, bo możemy i nie zgadzamy się na żaden lewacki totalitaryzm, że "pozwalać na wszelką głupotę i wypaczenie, siedzieć cicho, bo co nas to obchodzi, jest super wolność, ale tak naprawdę jej nie ma".

Opublikowano

Może dobrze, może nie, ale mamy demokracje i mam prawo oceniać i krytykować, co mi się podoba, więc to robię i póki co, nikt mi tego nie może zabronić.Po za tym nie mówię, że chłopak w rurkach jest pedałem, ale, że wygląda jak pedał, a to jest różnica.Dyskutujemy, bo możemy i nie zgadzamy się na żaden lewacki totalitaryzm, że "pozwalać na wszelką głupotę i wypaczenie, siedzieć cicho, bo co nas to obchodzi, jest super wolność, ale tak naprawdę jej nie ma".

Tylko na chuj światu ta wasza opinia, jak tylko raban robicie a moglibyście siedzieć cicho i każdy byłby zadowolony?

Zmieni to coś, że się wykrzyczysz? Gówno zmieni a zaszkodzi innym. NIC, absolutnie NIC nikogo nie obchodzi twoja opinia, jak się tego nauczysz to będziesz szczęśliwszy, uwierz mi :)

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Tylko na chuj światu ta wasza opinia, jak tylko raban robicie a moglibyście siedzieć cicho i każdy byłby zadowolony?

Zmieni to coś, że się wykrzyczysz? Gówno zmieni a zaszkodzi innym. NIC, absolutnie NIC nikogo nie obchodzi twoja opinia, jak się tego nauczysz to będziesz szczęśliwszy, uwierz mi :)

Owszem, może komuś przemówi do rozsądku i będzie o jednego klona Biebera mniej, ale nie obchodzi mnie czy kogoś obchodzi to co napisałem, po prostu wyraziłem swoją opinię. bo tak mi się podoba, jeżeli masz z tym problem to przeprowadź się do Korei Północnej, tam tylko mają 1 tor myślenia i nie ma żadnych dyskusji na żaden temat i każdy siedzi cicho.

Opublikowano

Hahahahha, argument z Wojną był najlepszy na świecie! Ja nie wiem, jakim trzeba byc inteleligentym, żeby podawać taki przykład. To już było lekkim przegięciem, kwestionując mój patriotyzm... Niech się Pan zastanowi i sam zrobi sobie rachunek sumienia..

Po za tym, nie pamiętam żebyśmy przechodzili na "T" i nie jestem żadnym Pana "chłopem"

To ciekawie, że jako argument, podaje Pan wyjątki, to dobrze świadczy o Pańskim przekonaniach i rozległych argumentach.

Trzyma Pan poziom ? A tak, zauważyłem po Pańskiej wypowiedzi. Masa przekleństw i śmiesznych argumentów. Wysokie ma Pan mniemanie o sobie..

P.S. You made my day, BRO - dawno się tak nie uśmiałem...

@edit. Ja Pana nie wyzywałem, więc nie wiem czemu Pan to robił.

Tym sposobem, dyskusje z Panem, uważam za zakończoną. - Stop. Jaką dyskusję ?

Haters Gonna Hate.

Tak, był najlepszy, bo idealnie odwzorował prawdopodobną sytuację z Tobą w głównej roli. Twój patriotyzm sięga zera, nie masz szacunku do ojczyzny więc mi tu nie gadaj o rachunkach sumienia bo mnie to nie kręci ;)

To że przeklinam na forum odwzorowuje moją osobę, poziom i mniemanie o sobie? heheh śmieszny jesteś człowieku :) ps. więcej przecinków poproszę

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Tak, był najlepszy, bo idealnie odwzorował prawdopodobną sytuację z Tobą w głównej roli. Twój patriotyzm sięga zera, nie masz szacunku do ojczyzny więc mi tu nie gadaj o rachunkach sumienia bo mnie to nie kręci ;)

To że przeklinam na forum odwzorowuje moją osobę, poziom i mniemanie o sobie? heheh śmieszny jesteś człowieku :) ps. więcej przecinków poproszę

On nie obraził polaków tylko tzw. "polaczków" którzy opierają się głównie na stereotypach, myślą schematycznie i nie mają ani krzty tolerancyjności.

W ogóle to zdania na tym forum są podzielone tak.

1ZxzKq9d.png

Opublikowano

Jeśli patriotyzm ma być wyznacznikiem wartości człowieka to ja podziękuję...

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Prawda jest taka że ten kto nosi takie ubrania ma nieźle nadzianych i kochających rodziców...

Bo w większości ubierają się w ten sposób osoby poniżej 18 roku życia, którzy na pewno sobie sami nie wybulą...

Bo dla mnie Vans to zwykła tenisówka tylko że kolorowa, koszt vansa to kwota rzędu 200 zł,

natomiast zwykłe tenisówki, które nie mają znaczka firmy "Vans" jestem w stanie za kosz mniejszy niż 40 zł kupić.

http://allegro.pl/tenisowka-a-la-vans-roz38-i3444446397.html
Jeżeli chodzi o rurki to to są dla mnie zwykłe obcisłe spodnie... wgl uwierające w jaja na pewno dlatego bym tego nie ubrał.

Ale patrząc na koszt przeciętnych rurek to kwota rzędu 100 zł... Zwykłe jeansy w sklepie jestem w stanie nawet za 6 dych kupić..

I teraz jakiś fullcap to dla mnie zwykła czapka z daszkiem, której koszt to jakieś 30 - 40 zł, a normalną czapeczkę z daszkiem jestem w stanie kupić za 10 - 15 zł.

Gdyby mój ojciec usłyszał o rurkach to by mnie wyśmiał, bo za jego czasów to kalesony się nazywało :)

A gdyby usłyszał o vansach to jeszcze bardziej by mnie wysłał bo za jego czasów to były "paputki".

Także za zwykłe firmowe badziewie zapłacicie prawie 300 zł, a za normalne tenisówki, jeansy i czapkę z daszkiem nawet 150zł nie wybulicie :)

Także ten... bogactwo w łeb uderza ;p

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

PS: Jakoś jestem biseksualny a rurek bym w życiu nie założył bo mi się po prostu nie podobają. Niemożliwe?

ultra-gay-seal-mem-ikona.png

Powtórzę się,ale po prostu trzeba.Skoro tak krzyczycie,aby nie kierować się stereotypami etc,to dlaczego sami to robicie? Na tym forum powstał,jak widzę,nowy stereotyp:

"Jeśli nie nosisz rurek,vansów,to jesteś brudnym dresem!".

Opublikowano

Jeśli patriotyzm ma być wyznacznikiem wartości człowieka to ja podziękuję...

Nie jest wyznacznikiem wartości człowieka, ale jest wyznacznikiem wartości Polaka.

On nie obraził polaków tylko tzw. "polaczków" którzy opierają się głównie na stereotypach, myślą schematycznie i nie mają ani krzty tolerancyjności.

W ogóle to zdania na tym forum są podzielone tak.

Polak który nazywa swoich rodaków "polaczkami" udowadnia że nie jest niczego wart. Elo.

1367591241-U459639.png

Opublikowano

Jak myślicie kiedy minie na kobiece ubrania conversy vansy rurki huje muje noszone przez męskie pipy ?pedalska grzywka itd .

Jak znajdzie się lekarstwo na homoseksualizm x)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...