Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kiedy minie moda na kobiece ubrania

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak myślicie kiedy minie na kobiece ubrania conversy vansy rurki huje muje noszone przez męskie pipy ?pedalska grzywka itd .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak twoja matka zacznie wiecej zarabiac i bedzie cie na to stac i wtedy skonczysz mowic, ze to jest pedalskie.

Opublikowano

Nigdy, przecież jak to zniknie to w czym będą chodziły 'pedauki'? :D

Co masz na myśli mówiąc "chodziły" ? Przecie taki pedałek trafi na pierwszego lepszego mężczyznę to nóg raczej już nie będzie miał ^_^

@edit

Nie zrozumieliście, to było coś na styl żartu, by podkreślić mój brak tolerancji dla nich. Wszystko zrozumiem, ale jak można nie lubić cycków ?!

Opublikowano

Co masz na myśli mówiąc "chodziły" ? Przecie taki pedałek trafi na pierwszego lepszego mężczyznę to nóg raczej już nie będzie miał ^_^

Mówiąc chodziły miałam na myśli buty właśnie typu vansy, conversy.

Bo nawet jak skończy się na nie moda to chłopaczki będą w nich chodzić, bo nic innego do ich stylówy raczej pasować nie będzie :D

Opublikowano

Ja jak byłem we sklepie ;D to widziałem sexy gościa <3

Le-Ginsy , srebrna grzywka super obcisła bluzka

normalnie bomba

tylko się brać <3

Modki to dźiffki

Opublikowano

Zaraz znajdzie się taka pizda na forum co w tym chodzi i będzie spina. Moda na to wątpie, aby przeminęła, by najmniej przez najbliższe lata.

Bywalec
Opublikowano

"Kozak w necie, pizda w świecie"

Po 1, Conversy i Vansy to są buty UNISEX.

Po 2, grzywka też nie jest przepisana tylko dla dziewczyn.

Po 3, wąskie spodnie również nie są przypisane dla dziewczyn, czy to są sukienki? Nie.

Po 4, jakoś SZKOCI chodzą w spódnicach i nikomu to nie przeszkadza. To jest tylko i wyłącznie POLSKA mentalność.

Najlepsze jest to, że takie "pedałki" jak wy to mówicie, mają większe powodzenie u dziewczyn, W RÓŻNYM WIEKU, nie tylko 12-16.

Pozdrawiam hejterów, oraz życzę tym "prawdziwym mężczyznom", którzy tylko potrafią siedzieć pod blokiem pić z kolegami piwo, znalezienia normalnej dziewczyny.

Opublikowano

Każdy nosi to co lubi, w czym się czuje dobrze. Takie moje zdanie.

Jeżeli ktoś chodzi w rurkach, to niech w nich chodzi, jeżeli są fajne spodnie to czemu nie ?

Jeżeli chce mieć włosy wystylizowane to tak samo, niech ma. ;)

Opublikowano

he, sam się ubieram normalnie, ale jak pacze na wasz ból dupy to mi się chce śmiać, niech się ubierają jak chcą to ich wybór jest, a co do tematu, minie w 17.06.2051.

btw.najlepsze jest to, że takie tematy zakładają takie osoby - http://scr.hu/1wm9/60caq

Opublikowano

jak twoja matka zacznie wiecej zarabiac i bedzie cie na to stac i wtedy skonczysz mowic, ze to jest pedalskie.

Czyli jak nie chodze ubrany jak pedał to mnie nie stać na markowe ciuchy typu adidad nike puma , żal mi Ciebie kobieto.

Gdyby był przymusowy pobór do wojska to by zabrakło miejsca w psychiatryku .:)

Opublikowano

336623_db507bb116fb.png

Co wy macie do vansów? Nie mam, ale całkiem fajne buciory.

nie ja do nich nic nie mam ale te pedały nie mianują się mianem chłopaka bo to wstyd.

Opublikowano

nie ja do nich nic nie mam ale te pedały nie mianują się mianem chłopaka bo to wstyd.

A widziales ze jest pedalem ? Ze sie calowal z chlopakiem ? Taki chlopek na ktorego mowisz ,, pedal ,, bedzie mial wiecej dziewczyn od ciebie bo wiekszosc leci na takich wiec sie zastanow .

signature5y.png

Opublikowano

Po 4, jakoś SZKOCI chodzą w spódnicach i nikomu to nie przeszkadza. To jest tylko i wyłącznie POLSKA mentalność.

Btw. to jest ich kultura/tradycja.

Nie ma się z czego śmiać.

Ile jeszcze takich tematów będzie?xDD

Opublikowano

Kiedy skończy się moda wpierdalanie się przez takich zjebów jak autor tego tematu w czyjeś życie?

Każdy ma swoje i niech robi to co mu się podoba.

Nie może być tak że jeden pajac będzie dyktował co kto i jak ma robić.Ogarnijcie się ludzie.

Pozdro dla normalnych.

Opublikowano

Ma penisa i jądra? Ma męskie geny? Jeśli tak to jest to chłopak i nic z tym nie zrobisz.

Trzeba mieć naprawdę ograniczony umysł by dać się stereotypom.

Po co się wtrącacie w czyjeś życie. Rozumiem, że może wam się nie podobać ale to nie znaczy, że trzeba takich wybijać.

Jeden wielki ból dupy.

Opublikowano

ja noszę vansy, nie jestem pedałem, a nie jednego dresa na tym na forum i w warszawie bym zawstydził ;o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...