Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kiedy minie moda na kobiece ubrania

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie tylko ciekawi - Co Ci to przeszkadza?

No nie wiem, wjebał ci taki gościu? Ma lepsze powodzenie u dziewczyn i mu zazdrościsz?

Bekowe jest to, że zapewne jesteś "zwykłym randomem z osiedla", który ubiera się tak jak jest przez polską mentalność dla faceta nakazane i zazdrościsz tym gościom, że mają większe powodzenie u płci przeciwnej. I założę się, że nie jeden taki "pedałek" by Ci napieprzył.

PIS JOŁ.

Najlepiej w swojej chujowości zrzucać winę na czyjeś ubrania :)

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Koszula,to jedyna część garderoby,która może być różowa.Nie pisaliśmy tutaj o nich,więc wrzuciłeś zdjęcie nieadekwatne do tematu.

Mnie tylko ciekawi - Co Ci to przeszkadza? Przeszkadza mi,ponieważ to nie jest zbyt normalne.

No nie wiem, wjebał ci taki gościu? Ma lepsze powodzenie u dziewczyn i mu zazdrościsz? Jeszcze czego ;)

Bekowe
jest to, że zapewne jesteś "zwykłym randomem z osiedla", który ubiera
się tak jak jest przez polską mentalność dla faceta nakazane i Nie wiesz jak się ubieram,ani kim jestem.Nie baw się w zgadywanki,bo Ci nie idzie.
zazdrościsz tym gościom, że mają większe powodzenie u płci przeciwnej. Powodzenie to mają,ale u tej samej płci...

I założę się, że nie jeden taki "pedałek" by Ci napieprzył. Różni ludzie się trafiają.Pedały także mogą potrafić się bić.Przykładem jest Lennox Lewis,który pomimo tego,że jest gejem,rozwaliłby każdego z tego forum.

PIS JOŁ.

Opublikowano

Co z tego że masz ponad 190 cm jak masz 16 lat jakbym Cie zapierdolił z plaskacza to byś uciekł ze łzami w oczach do mamy? widać właśnie jaki poziom prezentujesz "Jestem wysokim gimbusem mam 190 cm oglądam ksw i dojebie nawet pudzianowi" U was na osiedlu nie miałbym życia? mieszkam na pradze, chodzę w Vansach, jeźdzę na siłownię aż na ochotę. Może u was na wsi byście mnie łopatami z zaskoczenia zaatakowali wtedy może wam by się udało.

Tak jak ktoś napisał należysz do grupy patologi społecznej zazdrościsz tym co chodzą w drogich ubraniach i mają dziewczyny.

1.Adidas to pewnie ciuchy za 20 zł

ps

wolę chodzić w używanej odzieży niż wyglądać jak pedał i chodzić w rurkach , gdzie nie mieszczą się jaja .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Mnie tylko ciekawi - Co Ci to przeszkadza?

No nie wiem, wjebał ci taki gościu? Ma lepsze powodzenie u dziewczyn i mu zazdrościsz?

Bekowe jest to, że zapewne jesteś "zwykłym randomem z osiedla", który ubiera się tak jak jest przez polską mentalność dla faceta nakazane i zazdrościsz tym gościom, że mają większe powodzenie u płci przeciwnej. I założę się, że nie jeden taki "pedałek" by Ci napieprzył.

PIS JOŁ.

N32610_661.jpg

Co w tym widzisz niemęskiego?

pedałem by mi najebał , chyba uderzając mnie złamał by się w pól .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Oceniajcie ludzi po ubiorze, powodzenia w życiu :)

Nie oceniam ludzi po ubiorze.Skoro jest temat,to się wypowiadam.Najśmieszniejsze jest to,że oni żądają tolerancji,a sami wyzywają innych od dresów i patologii.

Opublikowano

1.Adidas to pewnie ciuchy za 20 zł

ps

wolę chodzić w używanej odzieży niż wyglądać jak pedał i chodzić w rurkach , gdzie nie mieszczą się jaja .

Czyli wolisz chodzic w dresach w ktorych ***** lata na lewo i na prawo i nie ma rozporka to powodzenia kto tu o kim mowi i kto nie ma jaj ;)

signature5y.png

Opublikowano

Woow, rocznik 97, jesteś taki twardy, taki męski.

Mnie tylko ciekawi - Co Ci to przeszkadza? Przeszkadza mi,ponieważ to nie jest zbyt normalne.

No nie wiem, wjebał ci taki gościu? Ma lepsze powodzenie u dziewczyn i mu zazdrościsz? Jeszcze czego ;)

Bekowe

jest to, że zapewne jesteś "zwykłym randomem z osiedla", który ubiera

się tak jak jest przez polską mentalność dla faceta nakazane i Nie wiesz jak się ubieram,ani kim jestem.Nie baw się w zgadywanki,bo Ci nie idzie.

zazdrościsz tym gościom, że mają większe powodzenie u płci przeciwnej. Powodzenie to mają,ale u tej samej płci...

I założę się, że nie jeden taki "pedałek" by Ci napieprzył. Różni ludzie się trafiają.Pedały także mogą potrafić się bić.Przykładem jest Lennox Lewis,który pomimo tego,że jest gejem,rozwaliłby każdego z tego forum.

PIS JOŁ.

Czemu niby to nie jest normalne? Gdzieś w konstytucji jest tak napisane? Nie? Więc jest to normą. Równie dobrze twój styl może być nienormalny.

"Nie wiesz jak się ubieram, ani kim jestem". To jakim prawem ty oceniasz innych po ubiorze, skoro nie wiesz jacy oni są?

"Powodzenie mają, ale u tej samej płci" Skąd to wiesz? Zwierza Ci się taki? Nie? Więc skoro nie wiesz to się nie wypowiadaj ;)

Aha i jest różnica między gejem a pedałem. Gej to po prostu homoseksualista, a pedał to wyzwisko, nie mające nic wspólnego z orientacją seksualną.

Czekam na Twoje argumenty, lubię takie dyskusje ;>

Game Over

Opublikowano

Czemu niby to nie jest normalne? Gdzieś w konstytucji jest tak
napisane? Nie? Więc jest to normą. Równie dobrze twój styl może być
nienormalny. Konstytucja stanowi prawo.Nie stanowi ona norm.Te zależą od społeczeństwa.

"Nie wiesz jak się ubieram, ani kim jestem". To jakim prawem ty oceniasz innych po ubiorze, skoro nie wiesz jacy oni są? Kurczę,wiem jacy są.Znam kilku,m.in w klasie mam takiego jednego.

"Powodzenie mają, ale u tej samej płci" Skąd to wiesz? Zwierza Ci się taki? Nie? Więc skoro nie wiesz to się nie wypowiadaj ;)To była moja odpowiedź,na równie bezsensowny tekst.

Aha i jest różnica między gejem a pedałem. Gej to po prostu homoseksualista, a pedał to wyzwisko, nie mające nic wspólnego z orientacją seksualną. Może i tak,nie wnikam.

Czekam na Twoje argumenty, lubię takie dyskusje ;>

Opublikowano

Tak jak mówiłem, już na tym forum nie jeden gimb powiedział że by każdego pobił, zabił i wgl to jest mistrzem sztuk walk tylko nigdzie nie chce występować bo w UFC wszystkich by pozabijał (nie sory oni by się o ciebie pozabijali bo jakby Cie walneli to by się złożyli jak pudełko zapałek). Niestety masz tylko 16 latek i nie wiesz jeszcze nic o świecie. Może powiesz że gołote też byś najebał bo stary ? Wracaj lepiej do minecrafta, po za tym co byś zrobił osobie która by miała te rurki, rózowe vansy, długie włosy ? uderzyłbyś ją? jak ja bym zobaczył takie nie tolerowanie innych osób to bym cię złapał i nauczył tolerowania aż byś się posrał w gacie dzieciaku.

Opublikowano

vansy czy conversy,niech każdy nosi co chce,dla mnie to tylko zwykłe trampki tyle że 10 razy droższe.Ci co twierdzą że osoby noszące te buty to pedały są żałośni,chyba nie znają znaczenia tego słowa.Ogólnie niech każdy ubiera się jak chce,jego sprawa,lecz tolerancja ma swoje granice.Jak widzę zniewieściałego chłopaka w legginsach( tak,niestety to widziałem) to aż brak mi słów...A skoro poruszacie kwestie mody,to moda jest dla idiotów.Po co patrzeć na to co jest modne,co jest trendy ,co wymyślili ci znani krytycy mody?Jak ktoś ma aż tak duży problem z tym by się ubrać,patrzy na tych krytyków i zakłada wszystko co powiedzą to cóż powiedzieć...żałosne. Chyba trochę odbiegłem od tematu :D

Opublikowano

@Up,ja piszę to samo.O ile te trampki nie wyglądają wręcz kretyńsko,i o ile ta osoba nie nosi rurek,i ozdobnych okularów,to spoko.Buty,jak buty.

Opublikowano

Mówiąc wprost o tych trampkach i obrazowo

Nie wypada:

kenzo-x-vans-2013-spring-summer-footwear

supreme-x-vans-2013-spring-collection-2.

vans91.jpg

vans-authentic-lo-pro-w-schuhe-pink-weis

Nie wypada aby chłopak chodził w takich butach jak zaprezentowałem powyżej.

Ale nie w tym rzecz większość osób czepia się do osób które chodzą w takich vansach i pewnie większość z normalnych osób uzna to za normalne - nie wyróżniające się buty typu trampki prezentowane poniżej.

n_2_2_VEWZBLK.jpg

Ja sam nic nie mam do takiego typu butów, gdy widzę je u chłopaków jak i dziewczyn.

@Up,ja piszę to samo.O ile te trampki nie wyglądają wręcz kretyńsko,i o ile ta osoba nie nosi rurek,i ozdobnych okularów,to spoko.Buty,jak buty.

Ozdobne okulary? Jakie masz na myśli bo ja noszę okulary ale nie jako ozdoba w prawdzie nie poprawiają one mojego wzroku ale służa do chronienia oczu przed promieniami słońca gdyż jestem na nie podatny. Więc sprecyzuj o jakie okulary Ci chodzi.

Opublikowano

Nigdy nie widziałem chłopaka w pierwszych 4 propozycjach, lol. Nie wiem czemu w ogóle ta dyskusja jest... O gustach i tak się nie dyskutuje, jeśli komuś podobają się kwiatki to niech sobie nosi, co mi do tego? Może mi się to nie podobać i mogę tego nie tolerować ale muszę to uszanować.

Opublikowano

"Kozak w necie, pizda w świecie"

Po 1, Conversy i Vansy to są buty UNISEX.

Po 2, grzywka też nie jest przepisana tylko dla dziewczyn.

Po 3, wąskie spodnie również nie są przypisane dla dziewczyn, czy to są sukienki? Nie.

Po 4, jakoś SZKOCI chodzą w spódnicach i nikomu to nie przeszkadza. To jest tylko i wyłącznie POLSKA mentalność.

Najlepsze jest to, że takie "pedałki" jak wy to mówicie, mają większe powodzenie u dziewczyn, W RÓŻNYM WIEKU, nie tylko 12-16.

Pozdrawiam hejterów, oraz życzę tym "prawdziwym mężczyznom", którzy tylko potrafią siedzieć pod blokiem pić z kolegami piwo, znalezienia normalnej dziewczyny.

Dres prędzej znajdzie dziewczynę niż pizda w rurkach obroni swoją :)

Opublikowano

Ja najwięcej mam do ludzi w rurkach, tych waszych "unisexovansach", full capach i w równiutkich włoskach. Ciągle z nich "taaaaaaaaaaaaaaaaakie słodziaki" i wszystkie tempe baby na nich lecą, uważają się za najzabawniejszych i najlepszych. To są prawdziwe pedały. Miałem takich kilku w klasie i na obozie. Ciągle lecą do dziewczynek, szpanują "A JA SE TAKIE KURWA VANSIKI KÓPIŁEM <33333"

Jak ktoś nosi same te "vansy" to jeszcze nie koniec świata. Ale jeszcze rurki? Boże widzisz a nie grzmisz...

graphic.png

Opublikowano

Nigdy nie minie ta moda. Zostali tylko ostatni prawdziwi mężczyźni gdzie nie chodzą w takich ciuchach ten świat będzie kobiecy jeżeli coś nie zrobimy :(

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...