Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kiedy minie moda na kobiece ubrania

ComeBack.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Broń palna przecież jest znana już od dawna. ;)

I na dodatek ołów nie jest jakoś specjalnie drogi, z dobrym okiem wydamy naprawdę małą kwotę na zlikwidowanie np. 10 pedałów, pomyślcie jak szybko by to ścierwo znikło z ziemi gdyby każdy zlikwidował po 10 sztuk ze swojego otoczenia.

1367591241-U459639.png

• Odpowiedzi 198
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up. Miałem zakończyc z Panem dyskusje, ale czytając te głupoty, jakie Pan wypisuje, roznosi mnie.

Niech mi Pan teraz powie, kto jest większym rodakiem, Ja ? Czy Pan ?

Ja Tylko napisałem o "polaczkach" , tak jak ktoś wyżej napisał .. A Pan ? Chce Pan zabijac ludzi, którzy chodzą w ciuchach, które Panu nie pasują.

Zaprzecza Pan sobie kompletnie, pleciąc takie herezje, że głowa mała. Pan jest naprawdę "prawdziwym polakiem".

Bolą Pana przecinki ? Przeszkadza Panu prawidłowa polszczyna ? Rzeczywiście , jesteś największym patriotą. Pewnie walczyłeś na wojnie, przepłacając krwią za swój naród...

Po raz drugi powtarzam, nie przeszedłem z Panem na "T" !!

Niech się Pan już nie ośmiesza, bo dawno takiego głupiego człowieka nie widziałem.. 0_o.

Opublikowano

@up. Miałem zakończyc z Panem dyskusje, ale czytając te głupoty, jakie Pan wypisuje, roznosi mnie.

Niech mi Pan teraz powie, kto jest większym rodakiem, Ja ? Czy Pan ?

Ja Tylko napisałem o "polaczkach" , tak jak ktoś wyżej napisał .. A Pan ? Chce Pan zabijac ludzi, którzy chodzą w ciuchach, które Panu nie pasują.

Zaprzecza Pan sobie kompletnie, pleciąc takie herezje, że głowa mała. Pan jest naprawdę "prawdziwym polakiem".

Bolą Pana przecinki ? Przeszkadza Panu prawidłowa polszczyna ? Rzeczywiście , jesteś największym patriotą. Pewnie walczyłeś na wojnie, przepłacając krwią za swój naród...

Po raz drugi powtarzam, nie przeszedłem z Panem na "T" !!

Niech się Pan już nie ośmiesza, bo dawno takiego głupiego człowieka nie widziałem.. 0_o.

A więc, na początek polecam przeczytać artykuł na wikipedii pt. Sarkazm, jeśli nie umiesz znajść kliknij tu.

Teraz nagle zacząłeś "polaczki" pisać w cudzysłowiu? :) widzę przechodzisz ewolucję osobowości i poglądów bardzo szybko.

Bolą mnie przecinki tam gdzie nie powinny się znajdować. Nie umiesz pisać poprawną polszczyzną więc nie próbuj się wywyższać bo tyle umiesz poprawnie pisać co przeglądarka/word podkreśli na czerwono.

Bycie patriotą zmusza mnie do tolerowania pedałów? śmieszny z Ciebie człowiek, poczytaj proszę artykuł na wikipedii pt. Patriotyzm, jeśli nie umiesz znajść kliknij tu. Jeśli miałbym tolerować pedałów musiałbym być TOLERANCYJNY, nie PATRIOTYCZNY :)

//edit. "kto jest większym rodakiem Ja czy Pan?" HAHA sorry ale nie wiem co Ci na to odpowiedzieć, że jestem większy we wzroście? xD

1367591241-U459639.png

Opublikowano

jaka beka, pizdusie przyczepili sie do jak oni to nazywają "słegu" czyli w chuj prawilnych vansów. A najbardziej mnie wkurwia moda na fulcapy. Kuhwa, teraz raperzy, i środowisko hiphopowe jest kojarzone z pizdusiami bo zaczeli sobie to nosić. Pizdy, pedały, odjebać się od vansów i fullcapów

syggnapng_nhhraxa.png
Opublikowano

ultra-gay-seal-mem-ikona.png

Powtórzę się,ale po prostu trzeba.Skoro tak krzyczycie,aby nie kierować się stereotypami etc,to dlaczego sami to robicie? Na tym forum powstał,jak widzę,nowy stereotyp:

"Jeśli nie nosisz rurek,vansów,to jesteś brudnym dresem!".

Gratulacje, jesteś śmieszny.

I na dodatek ołów nie jest jakoś specjalnie drogi, z dobrym okiem wydamy naprawdę małą kwotę na zlikwidowanie np. 10 pedałów, pomyślcie jak szybko by to ścierwo znikło z ziemi gdyby każdy zlikwidował po 10 sztuk ze swojego otoczenia.

Hitler byłby z was dumny...

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Co jak co, ale ktoś taki jak Hitler przydałby się w dzisiejszych czasach do walki z tęczowymi i z fanami kóz.

Ja tam bym wolał Gandhiego, do walki z debilizmem i stereotypami.

A więc, na początek polecam przeczytać artykuł na wikipedii pt. Sarkazm, jeśli nie umiesz znajść kliknij tu.

Teraz nagle zacząłeś "polaczki" pisać w cudzysłowiu? :) widzę przechodzisz ewolucję osobowości i poglądów bardzo szybko.

Bolą mnie przecinki tam gdzie nie powinny się znajdować. Nie umiesz pisać poprawną polszczyzną więc nie próbuj się wywyższać bo tyle umiesz poprawnie pisać co przeglądarka/word podkreśli na czerwono.

Bycie patriotą zmusza mnie do tolerowania pedałów? śmieszny z Ciebie człowiek, poczytaj proszę artykuł na wikipedii pt. Patriotyzm, jeśli nie umiesz znajść kliknij tu. Jeśli miałbym tolerować pedałów musiałbym być TOLERANCYJNY, nie PATRIOTYCZNY :)

//edit. "kto jest większym rodakiem Ja czy Pan?" HAHA sorry ale nie wiem co Ci na to odpowiedzieć, że jestem większy we wzroście? xD

Jak to jest, pouczać kogoś odnośnie interpunkcji samemu mówiąc "znajść"?
1374788544-U921656.png

Opublikowano

Ludzie , nie rozumiem was.Polska to wolny kraj ? Ta ? Ta. Jestem wolnym czlowiekiem i se kur** moge chodzic w stringach lub biustonoszu (Choc jestem chlopakiem) i h*j wam do tego ; ) Kazdy ma swoj styl.Nie oceniaj ksiazki po okladce.

Wiekszosc osob robi takie tematy bo zazdrosci osobom bogatszym ktore se kupuja vans'y za 300 zl.

Opublikowano

Ja tam bym wolał Gandhiego, do walki z debilizmem i stereotypami.

Jak to jest, pouczać kogoś odnośnie interpunkcji samemu mówiąc "znajść"?

Hrabson na takicj jak ty 1.20 zł na kulkę szkoda , niech lwy coś też mają do jedzenia .

Ludzie , nie rozumiem was.Polska to wolny kraj ? Ta ? Ta. Jestem wolnym czlowiekiem i se kur** moge chodzic w stringach lub biustonoszu (Choc jestem chlopakiem) i h*j wam do tego ; ) Kazdy ma swoj styl.Nie oceniaj ksiazki po okladce.

Wiekszosc osob robi takie tematy bo zazdrosci osobom bogatszym ktore se kupuja vans'y za 300 zl.

Skąd wież że mnie nie stać za buty które koszt wyprodukowania kosztuje 10 zł ? chodzę w markowych sportowych butach więc wtf ? nie ścierwach dla pedala .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

chodzę w markowych sportowych butach

Pewnie airach które powoli stają się tak samo popularne wśród "Grzywkowców"..

Większość tego forum, to dzieci lat 10-16 do których nie dotrze żaden argument, więc po ch.. się produkować?
Opublikowano

Hrabson na takicj jak ty 1.20 zł na kulkę szkoda , niech lwy coś też mają do jedzenia .

Skąd wież że mnie nie stać za buty które koszt wyprodukowania kosztuje 10 zł ? chodzę w markowych sportowych butach więc wtf ? nie ścierwach dla pedala .

Nie mowie ze kazdego , ale zwykle ci co robia takie tematy to zazdroszcza innym.Tanie buty to nie scierwa dla pedala.A koszt produkcjii to nie 10 zl , sproboj wyprodukowac sam takie buty.

Opublikowano

Nie mowie ze kazdego , ale zwykle ci co robia takie tematy to zazdroszcza innym.Tanie buty to nie scierwa dla pedala.A koszt produkcjii to nie 10 zl , sproboj wyprodukowac sam takie buty.

Idioci koszt to 10 zł wy nie znajecie sobie sprawe że 90% ceny płacicie za 2 cm kwadratowe logo . ja nie chodzę w air max tylko w normalnych nikach sportowych .

Opublikowano

Kazdy ma swoj styl , nie oceniaj ksiazki po okladce -,-

Jeśli ktoś ubiera się jak baba to wiadomo że coś z nim jest nie tak psycha siada.

Opublikowano

Idioci koszt to 10 zł wy nie znajecie sobie sprawe że 90% ceny płacicie za 2 cm kwadratowe logo . ja nie chodzę w air max tylko w normalnych nikach sportowych .

Aha, czyli nike'y to nie markowe buty? Jak już narzekasz na "lecenie na znaczek" u "pedałów" to sam tego nie rób, hipokryto...

1374788544-U921656.png

Opublikowano

Rurki - gej.

Tyle w temacie.

StoneKnight - debil

Tyle w temacie

Bo jeśli dzisiaj ubiorę rurki a jutro dres to czy to znaczy, że zmieniłem orientację?

Każdy nosi to co dla niego jest wygodne. Odmienność jest naturalna. Rozumiem, że może wam się nie podobać ale to nie powód by oczerniać takie osoby. Nauczcie się zachować neutralność a nie żyjecie tylko na dwóch skrajnościach.

Kilka osób wcześniej pisało, że taki "pedałek" nie obroni dziewczyny. Strój nie świadczy o sile a nawet jeśli to jest to jego problem a nie wasz, więc nie pierdzielajcie się w cudze życie.

Opublikowano

Aha, czyli nike'y to nie markowe buty? Jak już narzekasz na "lecenie na znaczek" u "pedałów" to sam tego nie rób, hipokryto...

Sam bym tego lepiej nie ujoł... :p Zasłużony plusik dla Pana leci.

A do autora tematu, proponuje kupować dalej nike i odrazu w zestawie Maść na BUL dupy!

@edit

Dobrze, następnym razem bd próbował "ZNAJŚĆ" sobie na wikipedii, bo widzę, że cała wiedza Pana pochodzi stamtąd.

Co do podkreślania na czerwono, Pan nawet tego nie potrafi zrobić.. I małe sprostowanie, przecinki nie są podkreślane na czerwono i chyba dlatego Pan ich nie wstawia. :O

A tak z ciekawości - niech mi Pan pokaże, gdzie źle jest postawiony przecinek.. Jestem bardzo ciekawy.

I nie wiem ile razy można pisać człowiekowi, że nie jesteśmy na "T"... Mów do słupa, słup stoi jak dupa :O

Opublikowano

jestem sportowcem to musze mieć wygodne buty . Logic idiots /

Opublikowano

To miej to na uwadze, że Ty też jesteś idiotą, lecąc na długi znaczek. Równie dobrze, buty za 40 zł mogą być wygodnę...

ale akurat dla mnie niki są wygodne ? Wolę moje normalne najkusie niż pedalskie kobiecie vansy.

Opublikowano

Stary, ale Ty nie możesz tego zrozumieć, że tak jak dla Cb, te nike są zajebiście wygodne, fajne i wgl... , tak dla tych "pedałków" - jak Ty ich określasz - Vansy są fajne, wygodne i dlatego je kupują..

Ty też płacisz te twoje 90% ceny za "znaczek"... :O

Opublikowano

StoneKnight - debil

Tyle w temacie

Bo jeśli dzisiaj ubiorę rurki a jutro dres to czy to znaczy, że zmieniłem orientację?

Każdy nosi to co dla niego jest wygodne. Odmienność jest naturalna. Rozumiem, że może wam się nie podobać ale to nie powód by oczerniać takie osoby. Nauczcie się zachować neutralność a nie żyjecie tylko na dwóch skrajnościach.

Kilka osób wcześniej pisało, że taki "pedałek" nie obroni dziewczyny. Strój nie świadczy o sile a nawet jeśli to jest to jego problem a nie wasz, więc nie pierdzielajcie się w cudze życie.

Rurki - gej

Tyle w temacie.

nieregulaminowa sygna

Opublikowano

Sorry bardzo, ale trampki to ja rozpierdalam szybko i nie będę płacił 200 zł za różowe gimbusiarskie vanso trampki B)

TĘPIĆ TO GUNWO xD

A WOLNY KRAJ = WOLNY PRAWNIE(POD WZGLĘDEM UBIORU)

NIE ZNACZY TO, ŻE KTOŚ NIE MOŻE CI WYJEBAĆ xD

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...